Q33 NY az egyik eltérített repülőgépnek sem a járatszáma. A tényleges járatszámok a következők: AA11, AA77, UA93 és UA175.barca99 írta:Van rá bizonyíték, hogy az volt a járatszám? Nekem nagyon kamunak tűnik...
Legalábbis én ezt olvastam...
Q33 NY az egyik eltérített repülőgépnek sem a járatszáma. A tényleges járatszámok a következők: AA11, AA77, UA93 és UA175.barca99 írta:Van rá bizonyíték, hogy az volt a járatszám? Nekem nagyon kamunak tűnik...
Szintén!Los Banditos írta:Érdekes, nekem működik.
Enrique: Ment egy privát!
nekem egy kis repcsit, csillagot és mintha vmi fáklyát meg egy ksi emberkét dobna ki...La Pulga írta:Q33NYC-t beírjátok a Wordbe és átrakjátok Wingdings betűtípusra, egyből leáll.(vagyis nekem)
ez elég komolyLos Banditos írta:Q33NY <--- ez a kód, kapcsolódik valahogy a 6 évvel ezelötti ikertorony támadáshoz? Ugyanis ha MSN-en beütitek ezt a kódot és Windimgsre állitjátok a betűtípust, akkor nem gyenge jeleket dob ki.![]()
![]()
![]()
Nem gyengeLos Banditos írta:Q33NY <--- ez a kód, kapcsolódik valahogy a 6 évvel ezelötti ikertorony támadáshoz? Ugyanis ha MSN-en beütitek ezt a kódot és Windimgsre állitjátok a betűtípust, akkor nem gyenge jeleket dob ki.![]()
![]()
![]()
Az Ny pedig értelemszerűen, New York, am érdekes ez a Windows, egerek között, és a wordben is tiltott jelek vannakHarusz írta:Q33 volt az egyik repcsi jele, ami becsapódott...Los Banditos írta:Q33NY <--- ez a kód, kapcsolódik valahogy a 6 évvel ezelötti ikertorony támadáshoz? Ugyanis ha MSN-en beütitek ezt a kódot és Windimgsre állitjátok a betűtípust, akkor nem gyenge jeleket dob ki.![]()
![]()
![]()
Q33 volt az egyik repcsi jele, ami becsapódott...Los Banditos írta:Q33NY <--- ez a kód, kapcsolódik valahogy a 6 évvel ezelötti ikertorony támadáshoz? Ugyanis ha MSN-en beütitek ezt a kódot és Windimgsre állitjátok a betűtípust, akkor nem gyenge jeleket dob ki.![]()
![]()
![]()
Tom, de az még csak másfél napja, csak le.arlakOrdog írta:Drigo ment egy pü!! (pár napja:D)
Ez nagyon durvaaa! Basszus tök félelmetes! Vki mondjon már magyarázatot mert érdekel!Ronal.10 írta:http://index.hu/politika/bulvar/hinta1026/
Szellem járta hinta... érdekes... szél az nem lehet, mert visszafelé ugyan ugy mozog....
1.A történelem legnagyobb rákos daganata a kommunizmus. Hitler ide, fasizmus, nácizmus oda.Asys írta: Egy apró megjegyzés: A háborút a bolsevizmus ellen a Tengelyhatalmak megnyerhették volna ha a világ összes imperialistája nem fog össze ellenük!
Nekem van az egészről egy saját véleményem amit ha itt közölnék valószínűleg kiutálnának/tiltanának a fórumról
Igazából szerintem az egész téma nem ide való!Tim írta:Igazad van Tamás nem lehet egyenlőségjelet tenni a kettő közé,írtam is hogy csúsztatás. Asys! Ha arra a tőkéscsoportra gondolsz aki mögötte állt,és pénzelte,azok persze nem voltak hülyék,mivel az ókor óta a legjobb üzlet a háború.Az egyszerű polgárok többsége megbánta hogy mellé állt,főleg miután a keleti fronton beütött a krach.A Wermacht tisztek nagy többsége őrültnek tartotta,egyedül talán a fanatizált ss egységek hittek benne..
Ennek ellenére sikerült romba döntenie a fél világot