Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már hogy lehetne hozzá hasonlítani? Ő egy percet nem hordta még a Mezünket...ez teljesen más kategória...Lilfish írta: de valamiért olyan figo lajos érzésem van vele
Badi írta:Twenty-four hours ago the possibilities that Chivu ended up dressing the t-shirt the Barça were practically null.
Röviden, aszongy a figura, h nem csak a money, bár az is sokat számít épp úgy mint sortszakamilag a Barca.Scorpio írta:Magyar oldalon, ha nem is egészet de röviden le lehet írni miről szól!
Jó de a cím miatt kérem a szerzői jogdíjamatScorpio írta:Filmet már levédettem, már írom a forgatókönyvet!roonie írta:De ez hihetetlen, hányszor állapodott meg kivel, hogy a klub, Chivu vagy épp az ügynöke, mikor és hányszor nyilatkozták azt hogy itt akarok, ott szeretnék, ezt preferálom stb. Ez tényleg egy 50 oldalas könyv lehetnem, vagy film. Pl. : "The TransferMan" címmel.
Biztos, ha érteném is!Bodi írta:Twenty-four hours ago the possibilities that Chivu ended up dressing the t-shirt the Barça were practically null.
Na és ez az igazán érdekes: For that reason only yesterday they returned to ask to them Chivu and Becali if they move only and exclusively by money or if also they do it by a sport project. The answer of Chivu and its representative was this: the money concerns much to us, by all means, but the sport project of the FC Barcelona also.
jó lenne ha így lenne. Mondjuk én bezsebelném mind 0 két játékost és Thurámtól érzékeny búcsút vennék...noname írta:A goal.com-on összefoglalták a sportról és az elmundoról a cikkeket: Azt írják h mind a két játékossal van szóbeli egyezség és már csak választani kell.Ha igaz,akkor nagyon jól állunk.Választanunk kell két fantasztiku védő között. Nekem mindegy melyik jön.Legyen igaz a cikk és akkor hátradőlhetünk, mert kész a csapatunk és nézhetjük h a többi csapat hogy szedfi szét egymást a játékosokért.
Filmet már levédettem, már írom a forgatókönyvet!roonie írta:De ez hihetetlen, hányszor állapodott meg kivel, hogy a klub, Chivu vagy épp az ügynöke, mikor és hányszor nyilatkozták azt hogy itt akarok, ott szeretnék, ezt preferálom stb. Ez tényleg egy 50 oldalas könyv lehetnem, vagy film. Pl. : "The TransferMan" címmel.
Legyen az a könyv 150 oldal.Már a goal.com-on legalább 60-70 oldalnyi nyilatkozatot és cikket olvastam és akkor még a mundoról,sportról...nem is beszéltem.roonie írta:Szerintem a vezetőség most próbál biztosra menni és valahogy két fronton próbálkozni. Milito és Chivu is. Aztán egyik bejön másik nem, így gondolkoznak. Aztán nehogy ránk maradjon mindkét kölök
De ez hihetetlen, hányszor állapodott meg kivel, hogy a klub, Chivu vagy épp az ügynöke, mikor és hányszor nyilatkozták azt hogy itt akarok, ott szeretnék, ezt preferálom stb. Ez tényleg egy 50 oldalas könyv lehetnem, vagy film. Pl. : "The TransferMan" címmel.
De az ügynöke nagy maffia tag. Sztem ő a góré. Még lehet meg is fenyegeti Chivut, én legalábbis kinézem belőle.Lilfish írta:Nem ő alkalmazza az ügynököt, egyszerűen megmondhatná neki, hogy a Barcaban akarok focizni és ha ezt elkúrod pajtikám megetetlek a secuval. Viszont nehogymá 5 millkát fizessünk neki mert akkor én fosom le a bokámat. Tessék csak tartani a teljesítmény arányos fiuzt mint a többieknél eddig.Bodi írta: Egyébként egyre inkább úgy tűnik,hogy Chivu hozzánk akar jönni,csak az ügynöke kavar,bár nem értem,hogy miért nem mondja meg neki a frankót.
Nem ő alkalmazza az ügynököt, egyszerűen megmondhatná neki, hogy a Barcaban akarok focizni és ha ezt elkúrod pajtikám megetetlek a secuval. Viszont nehogymá 5 millkát fizessünk neki mert akkor én fosom le a bokámat. Tessék csak tartani a teljesítmény arányos fiuzt mint a többieknél eddig.Bodi írta: Egyébként egyre inkább úgy tűnik,hogy Chivu hozzánk akar jönni,csak az ügynöke kavar,bár nem értem,hogy miért nem mondja meg neki a frankót.
Milito nálunk szeretne játszani, ezenkívül ha jól tom utálja a Realt.Kb annyi esélye lenne a Realnak Militora mint Etoora.Lilfish írta:Nade mijatovics mintha azt mondta volna mielőtt Chivu-ért beszálltak volna, hogy Milito kell nekik, most akkor pláne mivan? csak nekünk verik fela az árat és csöndben leigazolják Militot, vagy ez már túl abszurd?