Pedro Rodríguez
- Capon
- Llegenda del Barça
Pedro eddig sem volt lassú, de nem először tűnik fel mostanában, hogy iszonyú gyors. Fizikálisan nagyon jó formában van idén. Ha madridista lennék azt mondanám rákapott a gumibogyószörpre.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Örülnék, ha a Klubcsapatban is ilyen gólokat szerezne, elkapná a játék ritmusát.Deus írta:Egy kis összefoglaló:
http://www.youtube.com/watch?v=HXR9OTjaA5Y
Nagyon szép gólokat lőtt. Messi-szerű átemelésekkel szerzett találatokat.Remélem a Tito is látta.

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Szerintem a kis Messivel is egy korosztályba fognak még tartozniGareth Tello írta:Jól van, Pedro, látszik, hogy nem tudsz védekezni, bár nem is az a fő feladatod.19Messi19 írta:Pedro is hamarosan apai örömök elé néz!
Jó lesz majd az a 2013-as generáció a kis Piquével meg Pedritóval.

- Deus
- Boixos Nois
Egy kis összefoglaló:
Nagyon szép gólokat lőtt. Messi-szerű átemelésekkel szerzett találatokat.
Remélem a Tito is látta.
Nagyon szép gólokat lőtt. Messi-szerű átemelésekkel szerzett találatokat.

Szép kis mesterhármast szerzett.
Csak szerintem fogyott le egy kicsit?Lehet,hogy orvosi kérésre,hogy robbanékonyabb legyen,bár a sprintsebességével azt hiszem nincsenek gondok.
Csak szerintem fogyott le egy kicsit?Lehet,hogy orvosi kérésre,hogy robbanékonyabb legyen,bár a sprintsebességével azt hiszem nincsenek gondok.
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Mesterhármas és egy gólpassz. Csak így tovább Pedrito!
-
- Az Év fórumozója 2013
Jól van, Pedro, látszik, hogy nem tudsz védekezni, bár nem is az a fő feladatod.19Messi19 írta:Pedro is hamarosan apai örömök elé néz!
Jó lesz majd az a 2013-as generáció a kis Piquével meg Pedritóval.

- miihii
- KHAL
Az előbb láttam én is a hírt. Látszik mennyire megvan az összhang a csapaton belül, még gyereket is egyszerre várnak19Messi19 írta:Pedro is hamarosan apai örömök elé néz!Most olvastam a SportHiradón!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.09.27. 19:57:14-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Arra gondoltam, h kipróbálhatnánk Pedrot centerben, a darabos mozgása kicsit Eto'o-ra emlékezetet...a többi hasonlóság elenyésző. 

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Az önbizalom nagyon fontos tényező egy játékosnál és úgy néz ki Pedronál ez helyre billent, elnézve az idei formáját és megoldásait. Ha így folytatja ismét nagy szezont futhat.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Az Év fórumozója 2013
Pedro vs Saudi Arabia
Passes with left foot: 20/21
Passes with right foot: 36/38
Passes with head: 1/1
Overall: 60/63 (95%)
1 ball lost
1 ball won back
Shots: 5
on goal: 3
off target: 2
Az a két-gól... Tiszta Messi.
Passes with left foot: 20/21
Passes with right foot: 36/38
Passes with head: 1/1
Overall: 60/63 (95%)
1 ball lost
1 ball won back
Shots: 5
on goal: 3
off target: 2
Az a két-gól... Tiszta Messi.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Az idei szezon eddigi meccseit látva örömmel tapasztalom, hogy Pedro ismét a régi önmagát idézi. A tavalyi kínlódás a múlté és most talán mindenkinek megmutatja, hogy nem egyszezonos focista! 

- Facsy
- Jugador d'estrella
Pedro pénteki góljai csak szerintem hasonlítanak Messi 1-2 góljához???:D nekem nagyon arra hajazott
:D tetszett a játéka nagyon.nem akarom elkiabálni, de nagyon bízom benne h egy nagyon jó évet fog nyomni idén. Szurkolok neki nagyon,egyik kedvencem
(Xavi szabadrúgása meg jajjjdejjjajj volt
:D )
http://videa.hu/videok/sport/spain-vs-s ... ALqV22y0c3

http://videa.hu/videok/sport/spain-vs-s ... ALqV22y0c3
-
- Az Év fórumozója 2013
Kezd belejönni a tenerifei, legnagyobb örömömre.miihii írta:Ha már gyönyörű labdakezelés,akkor TEGNAPRÓL

Ha már labdakezelés, Xavinak is volt a tegnapi meccsen egy nagyszerű levétele, aztán oxival továbbpasszolta, ha jól emlékszem. Vidit sajnos még nem találtam róla.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Nála is lehet szerintem valamilyen fokú leszabályozottság, mint Alexis.-nél.
Szerintem tudna ő meccsről meccsre olyanokat csinálni, hogy csak néznénk, de hát ha egyszer a mestör aszonnya neki, hogy fiam nincs csel, akkor mit tud neki csinálni.
Szerintem tudna ő meccsről meccsre olyanokat csinálni, hogy csak néznénk, de hát ha egyszer a mestör aszonnya neki, hogy fiam nincs csel, akkor mit tud neki csinálni.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Capon
- Llegenda del Barça
Köszi!
Tényleg szép volt. Ballal leveszi jobbal egyből lövi. Egy pillanatra sem eset ki az ütemből.
Tényleg szép volt. Ballal leveszi jobbal egyből lövi. Egy pillanatra sem eset ki az ütemből.
https://www.youtube.com/watch?v=eSmbrxXvLMMCapon írta:Mutathatnátok egy vidit erről a labdakezelésről, mert már nem először olvasom, lemaradtam róla.thiagoalcantara írta:nagy kedvencem, most tényleg mintha formában lenne
a madrid elleni levételei.. én még mindig nem tudom feldolgozni, hogy hogyan kezelte le a lasztit
- Capon
- Llegenda del Barça
Mutathatnátok egy vidit erről a labdakezelésről, mert már nem először olvasom, lemaradtam róla.thiagoalcantara írta:nagy kedvencem, most tényleg mintha formában lenne
a madrid elleni levételei.. én még mindig nem tudom feldolgozni, hogy hogyan kezelte le a lasztit
- thiagoalcantara
- Jugador del Barça
nagy kedvencem, most tényleg mintha formában lenne

- barca_bome
- Jugador d'estrella
Ami a legjobban tetszik benne az az alázatosság, amit meccsről-meccsre hoz. Amolyan csendes vízhordó a csapatban, ugyanakkor nagyon technikás és kiváló labdarúgó.
Mindemellett pedig a gólörömei is nagyon ott vannak!
Csak így tovább Pedrito!
Mindemellett pedig a gólörömei is nagyon ott vannak!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerencsére 2évvel ezelőtti önmagát idézi, labdaátvételek, lövések, passzok...nincs rossz megoldása igazából.
így tovább!!!
így tovább!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.