de én azt nem értem,ha csak ex-csaja Wayne Bridge-nek,akkor nem tudom mér hat rá ennyire Brigde-re...
viszont a csaj nagyon ott van

Már többször írták, hogy ők még a holland bajnkság olyan időszakából valók mikor valamit ért az Eredivisie.geridoss írta:De van ám ellenpélda is erre. (Rvn, Ronaldo pl)
Az Eredivisieben csak 1,5-ös a szorzó, így olyan sok esélye nincs. Hiába rúg 30-at, ha Messiéknek van 23, akkor már nem megy sokra vele.Barcaman14 írta:Igaz 2 gól büntetőből, de azért az a 22 gól amit eddig termelt csak a bajnokságban elismerésre méltó! Nem tudom hogy a holland bajnoki gólókat milyen szorzóval mérik, de Suareznek esélye lehet az aranycipő megkaparintására. Bár ebbe a versenyfutásba még Messi vagy Rooney is beleszólhatnaksocio66 írta:Suarez mesternégyes a Roda ellen.
Igaz 2 gól büntetőből, de azért az a 22 gól amit eddig termelt csak a bajnokságban elismerésre méltó! Nem tudom hogy a holland bajnoki gólókat milyen szorzóval mérik, de Suareznek esélye lehet az aranycipő megkaparintására. Bár ebbe a versenyfutásba még Messi vagy Rooney is beleszólhatnaksocio66 írta:Suarez mesternégyes a Roda ellen.
Aha, és ha mind3an rossz napot fognak ki? Akkor mi lesz? És valószínűleg ebből lesz több.palesz77 írta:FabregasFtcSikiHun írta:Na emberek, este vége a Külföldi átigazolásoknak.
Valaki számít még valami nagy átigazolásra? És ha igen, mire?Barca
![]()
![]()
Amúgy a legnagyobb az a Robinho meg a Mancini transzfer szerintem. Mancini-Pato-Dinho... Hát ha mindhárman jó napot fognak ki, akkor durva egy támadósor
Úgy látom a Barinak tetszenek a fiatal magyar játékosok, lévén h Koman is ott játszik.Reménykedjünk h mind2en szép sikereket fognak elérni és hamar sikerül beverekednie magát a kezdőbeBarcaman14 írta:Gosztonyi
MTKBari
Reméljük gyorsan felvszi a Seria A ritmusát! Sok sikert neki!
Ez nagyon jó hír, nekem az ő játéka tetszett legjobban az U20-asok közül.Barcaman14 írta:Gosztonyi
MTKBari
Jó hir.Barcaman14 írta:Gosztonyi
MTKBari
Nem azért, hogy piszkálódjak, de szerintem Raul letett már egy-két dolgot az asztalra, -veled ellentétbenneobarca írta:Hallottátok a hírt? Raúl elégedetlen a helyzetével madridban ezért nyáron valószínű elhagyja a csapatot. Szerintem rá kéne csapni. Tökéletes lenne ásványvízosztogatónak, kispadmelegítőnek, esetleg pályamunkásnak...![]()
![]()
neobarca írta:Hallottátok a hírt? Raúl elégedetlen a helyzetével madridban ezért nyáron valószínű elhagyja a csapatot. Szerintem rá kéne csapni. Tökéletes lenne ásványvízosztogatónak, kispadmelegítőnek, esetleg pályamunkásnak...![]()
![]()
KoplárovicsFtcSikiHun írta:Na emberek, este vége a Külföldi átigazolásoknak.
Valaki számít még valami nagy átigazolásra? És ha igen, mire?
Szerintem is képes lesz megragadni. És van rá opciós joga is a Milannak a nyárra.kanty írta:Ez azért elég komoly.
DE szerintem lesz reális esélye, h csapatba kerüljön. A Milánnak szüksége van egy Mancini tipusú játékosra aki mind szélen, mind középen képes játszani. Az más kérdés, h a szurkolókkal majd milyen lesz a kapcsolata.
Wink
AlmuniaFtcSikiHun írta:Na emberek, este vége a Külföldi átigazolásoknak.
FabregasFtcSikiHun írta:Na emberek, este vége a Külföldi átigazolásoknak.