Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nana, attól hogy valaki nem 5-4 re nyeri a meccseket, az még nem antifoci...ozsimiki írta: Na az antifocit játszó Olaszok (aki szereti őket,sorry) könnyen eljuthatnak az elödőntőbe is![]()
Pénz és kitartás. Valamint azt hiszem, hogy Hiddinkről végképp bebizonyosodott, hogy bizony edzőzseni. Gondolok itt most elsősorban az ausztrál válogatott továbbjutására.Badi írta:Azért nagyon sokat fejlődtek, 98-ban még össze-vissza verték őket, ha jól emlékszem 5öst kaptak a Hollandoktól..ennyit számítana a pénz?Game90 írta:Na Dél-Korea ennyit tud hazai pálya nélkül. Most nem lökték őket a bírók a legjobb 4-ig.
Azért nagyon sokat fejlődtek, 98-ban még össze-vissza verték őket, ha jól emlékszem 5öst kaptak a Hollandoktól..ennyit számítana a pénz?Game90 írta:Na Dél-Korea ennyit tud hazai pálya nélkül. Most nem lökték őket a bírók a legjobb 4-ig.
Én meg inkább strandoltam a Balatonon... de ahogy így olvasom nem vesztettem túl sokat.Rapika írta:Én egész nap melóztam,úgyhogy mikor ment a meccs én inkább aludtam,mint néztem!