Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az adminoknak nem tetxettRivaldinho írta:LG !!!!! HOVA TŰNT OSAMA????????????????????????????????
En nem vok szerkezto, de már van hasonlo topic, és sztem h ki az évszázad focistája, azt nem lehet eldonteni...mert például nem láttuk játszani Pelét, akit a legnagyobbnak tartanak. Meg olyan játékosokat is mint Puskás, Beckenbauer, Cruyff, Platini, Muller is csak régi felvételekrol láttunk legtobben. Meg sztem ezt nem lehet eldonteni, mert mindenkinek más a kedvence, nekem pl. a CruyffRivaldinho írta:Szerkesztő úr! egy gyors választ szeretnék , azt h ki az évszázad focistája , csinálhatok olyan topicot??
Aki a realnak szurkol az DIVAT!Colin írta:Én meg nem hiszem h tul sok olyan madridista lenne akinek az lenne az életcélja h belekössön minden barcásba... Na jó az ilyen Figo10 nevű emberek nem igazi drukkerek.. csak Divatdrukkerek!redlions írta:Inkább a megállapodás a visszatartó erő... Nem hiszem, hogy bárki őrülne, ha kizárnák kedvenc csapata magyar lapjáról....Colin írta: De hát tul normálisok a reálosok... hmm...![]()
![]()
Én meg nem hiszem h tul sok olyan madridista lenne akinek az lenne az életcélja h belekössön minden barcásba... Na jó az ilyen Figo10 nevű emberek nem igazi drukkerek.. csak Divatdrukkerek!redlions írta:Inkább a megállapodás a visszatartó erő... Nem hiszem, hogy bárki őrülne, ha kizárnák kedvenc csapata magyar lapjáról....Colin írta:De hát tul normálisok a reálosok... hmm...Rapika írta:Én csak 1x írtam oda...![]()
Vártam,h belémkössenek,de hát...![]()
Inkább a megállapodás a visszatartó erő... Nem hiszem, hogy bárki őrülne, ha kizárnák kedvenc csapata magyar lapjáról....Colin írta:De hát tul normálisok a reálosok... hmm...Rapika írta:Én csak 1x írtam oda...![]()
Vártam,h belémkössenek,de hát...![]()
Rox fiú!Máskor csapj a kezedre.Rapika írta:Én csak 1x írtam oda...![]()
Vártam,h belémkössenek,de hát...
majd meglátod.Kitfisto írta:De nem tudom hogy melyik csoporthoz fogok tartozni.![]()
![]()
http://eurobarca.hu/forum/faq.phpKitfisto írta:Mi az ami a barca B után jön?Mi az a szöveg?Én mikor leszek olyan?
kösz már megyVito írta:a felső címsorra kell a katt.