Ronaldinho_80 írta:...
Utolsó mondatoddal saját magadat cáfoltad meg.
Azt írtad az Henry-Ibra-Messi
papíron jó, akkor a Real jelenleg miben jó? Jeleneg ők is csak papíron jók,és vannak szátrjaik.
Egyébként ez az Ibrahimovic dolog,meg már lerágott csont. Eddig egyáltalán nem viselkedik nagyképűen stb. A pályán mit nyújt pedig majd meglátjuk.
De annyi erővel, akkor ha Villa lenne most a 9-es, akkor Ő sem bizonyította még a Barcaban semmit szöveg mehetne nem?
A Realról pedig:
Végülis így ,vagy úgy,de elérték amiért már évek óta oltják őket.
Az biztos,hogy most olyan játékosok vannak ott,akik megérdemlik,hogy magukra húzzák a Real mezt(tudásban).
Az biztos,hogy erősnek tűnhetnek, viszont én nem vagyok elájulva CR-től egyelőre, és még milyen messze van mire a Real csapattá kovácsolódik, mivel ez a legnagyobb buktatója most az egésznek szerintem.
Ez pedig Pellegrini feladata lesz, kíváncsi leszek arra is,hogy mennyire tudja majd kezelni CR-t , majd elválik.
Papíron tuti,hogy az elmúlt 3év legerősebb Madridjáról beszélhetünk, igazlmas lesz a Bajnokság, lehet,hogy láthatunk szép focit Madridban is, jüt tenne a ligának.
Mondjuk a többi csapatot nem érzem olyan erősnek,mint a Barca-Real duot,szóval nem hiszem,hogy az első 2hely nagyon necces lenne.
De én nem ijednék meg. Igaz,hogy erős csapat válhat a Realból,viszont szerintem minden Real szurkoló elismerheti,hogy Toure-Xavi-Iniesta középpályát nem fognak tudni összerakni. Ez pedig nagy előnye a Barcanak. Messit nem mondom,mert nekik van egy CR,szóval amiben "nagy" előnyben van a Barca az a középpálya.
Remélem a legjobbakat, Forca Barca!