Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és persze ez is az edző hibájavarga tamás írta:Mint a csapat idegenben szokta. Ha nem kapunk két elkerülhető, levente gólt, simán verjük ezt a harmatgyenge, pocsék lyont, és a stuttgart ellen játszhatott volna a Barca B.Mihu írta:Gratulálok....te is hozod a formádat.....varga tamás írta:Remélem kapunk még egyet. Hozzuk az idegenbeli formánkat, pedig a kezünkben volt a győzelem. f@x frankie, takarodj a jó büdös francba.
Mint a csapat idegenben szokta. Ha nem kapunk két elkerülhető, levente gólt, simán verjük ezt a harmatgyenge, pocsék lyont, és a stuttgart ellen játszhatott volna a Barca B.Mihu írta:Gratulálok....te is hozod a formádat.....varga tamás írta:Remélem kapunk még egyet. Hozzuk az idegenbeli formánkat, pedig a kezünkben volt a győzelem. f@x frankie, takarodj a jó büdös francba.
Valahogy egyetértek, de a végével nem, legalábbis a hangnemével! Mint ember én tisztelem, meg jóarc amugy, szal az nekem sok h takarodj meg [auto_cenzúra], én inkább annyit mondok, hogymenjen el, köszönjük meg amit tett eddig, vegyünk könnyes búcsút.varga tamás írta:Remélem kapunk még egyet. Hozzuk az idegenbeli formánkat, pedig a kezünkben volt a győzelem. f@x frankie, takarodj a jó büdös francba.
azért ez elég gyenge hsz volt.....varga tamás írta:Remélem kapunk még egyet. Hozzuk az idegenbeli formánkat, pedig a kezünkben volt a győzelem. f@x frankie, takarodj a jó büdös francba.
Gratulálok....te is hozod a formádat.....varga tamás írta:Remélem kapunk még egyet. Hozzuk az idegenbeli formánkat, pedig a kezünkben volt a győzelem. f@x frankie, takarodj a jó büdös francba.
Sebaj, jön Roni... Remélhetőleg a helyére...don gamper írta:csak az a baj hogy a 66. percben járunkHarusz írta:Legalább most eltalálta a kaput... 1. normális megmozdulása...don gamper írta:![]()
![]()
Gudjohnsen
![]()
![]()
szén ciki a fiu
csak az a baj hogy a 66. percben járunkHarusz írta:Legalább most eltalálta a kaput... 1. normális megmozdulása...don gamper írta:![]()
![]()
Gudjohnsen
![]()
![]()
szén ciki a fiu