Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem is erről lehet szó,ha vmi bajt érzett volna,akkor 1 másodpercig nem vigyorgott volna,az tutilionelmessi19 írta: Én is reménykedem, hogy végre játszhat már egy kicsit többet a főpróbán...
viszont amikor magyarázott a térdével a fazonnak, ott a bemelegítés végén, akkor sztem Rijkaard üzenetét kapta épp meg, hogy nem áll be, mivel nincs sok értelme, és ráadásul fontos volna lehozni Bélát...
szóval az a beszélgetés azzal az arckifejezéssel sztem sokkal inkább ennek szólt.
Én is reménykedem, hogy végre játszhat már egy kicsit többet a főpróbán...Bodi írta:Most hogy így mondod,nekem is beugrott az a mosoly,de az is,ahogyan mutogatja a jobb térdét annak a csávónak.
Akkor leszek teljesen nyugodt,ha kap 20-30 percet a Valencia ellen!
Megértem,hogy féltik Eto'o-t,inkább ne játszon még,minthogy visszaessen,így is félteni fogja jó sokáig a térdét.
A Valencia elleni meccsre már úgy fog érkezni,hogy két hete edz teljes inzenzitással,hátha ott visszatérhet végre rendesen.
Srácok!!!Bodi írta:Én se nagyon találtam benne sérülésre utaló dolgot,de ez sántít kicsit,hogy úgy érezte,hogy nem kell felküldenie.Az Osasuna ellen talán így érzett?Nem azért kell most Eto'o-t játszatni,hogy gólokat lőjjön és meccset döntsön el,hanem hogy formába lendüljön.
Na mind1,Rijkaard többet tud és jobban is ért hozzá,hogy miért nem játszatta,de nagyon remélem,hogy komoly oka NEM volt rá!
Nem tudok egy szót sem spanyolul, de annyit mindig kiszedek ált. belőle, h mi a lényeg.Bodi írta:Na itt van róla valami,aki tud fordítson pls!
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
huh, na:Rumig írta: Abszolút értem a véleményed, csak az éppenhogy nem tükrözi a 4+ osztályzatot, amit te adtál. Szóval ha úgy gondolod, ahogy, rendben, csak akkor miért adsz ilyen osztályzatot. Ezt az egyet nem értem!De lehet, már túl öreg vagyok ehhez
Nem céloztam senkire,csak általánosan leírtam a véleményem,elismerem,hogy tud jobban játszani,de az is biztos,hogy akárki játszik így ma a világon,akkor rögtön isten.lionelmessi19 írta:gondolom, ez nekem szól kissé...Bodi írta:Más:
Sztem aki azt mondja,hogy Ronaldinho megint [auto_cenzúra] volt mezőnyben,az nem látta a meccset.
Rengeteg szép passz,sokszor szétzilálta a bal oldalt,plusz adott egy gólpasszt Giulynek,csakhát öhhmm....
már leírtam lejjebb a dolgokat, mindenesetre csak a második félidőben élénkült meg, addig mezőnyben nem volt a legjobb...
Abszolút értem a véleményed, csak az éppenhogy nem tükrözi a 4+ osztályzatot, amit te adtál. Szóval ha úgy gondolod, ahogy, rendben, csak akkor miért adsz ilyen osztályzatot. Ezt az egyet nem értem!lionelmessi19 írta: a második mondatot ugy ahogy tartom, szerintem csak a magabiztos vezetés után kezdett el ténylegesen jól játszani a mezőnyben.
nos, végig olvastad a többit is, mert akkor sztem nem kell magyarázat...Rumig írta:Akkor itt van más is. Ezek szerint a múltkori meccsen 4-esre játszott.lionelmessi19 írta: Ha nem rúg golt, és ugyanígy játszik, akkor egy kalap [auto_cenzúra], meg üljön padra, ha rug 1-2 gólt, és majd ugyan olyan vackul játszik, akkor meg istenítitek őt.
...
Dinho már javul, de még csak nagyon kicsivel volt jobb, mint előző meccsen, már a játékában...
A 2 gólt el kell ismerni, sőtt....nagyon gyönyörű volt, főként a szabad
Szóval egy rövid magyarázatot még várok álláspontodat illetően
gondolom, ez nekem szól kissé...Bodi írta:Más:
Sztem aki azt mondja,hogy Ronaldinho megint [auto_cenzúra] volt mezőnyben,az nem látta a meccset.
Rengeteg szép passz,sokszor szétzilálta a bal oldalt,plusz adott egy gólpasszt Giulynek,csakhát öhhmm....
Akkor itt van más is. Ezek szerint a múltkori meccsen 4-esre játszott.lionelmessi19 írta: Ha nem rúg golt, és ugyanígy játszik, akkor egy kalap [auto_cenzúra], meg üljön padra, ha rug 1-2 gólt, és majd ugyan olyan vackul játszik, akkor meg istenítitek őt.
...
Dinho már javul, de még csak nagyon kicsivel volt jobb, mint előző meccsen, már a játékában...
A 2 gólt el kell ismerni, sőtt....nagyon gyönyörű volt, főként a szabad
Nagyon remélem,hogy nincs semmi baja,de arról már így is letehetünk,hogy a Pool ellen kezdjen.lionelmessi19 írta:Sztem nincs semmi gond Samuval, már réges rég kint lenne valahol egy hír. Emlékszem, amikor megsérült, már meccs végére televolt minden, h 2-3 hónap kiahgyás...
Elképzelhetőnek tartom, hogy a stadionban mindig kint lesznek a reklámjaik...FCB_gábor írta:Grat a Csapatnak! Szépen játszottak.
kicsit off
láttam ACER reklámokat a mérkőzés alatt akkor most ez bl találkozó volt?
Tudtam, h lesz, aki elolvassa ezt a hsz-emet, és lemegy a redőny...Rumig írta:És erre értékelésedben 4+ -t adsz nekilionelmessi19 írta: Mindenki jön ezzel...
Hol volt a régi barca? sehol, nem volt támadásbefejezés.
Dinho a régi? frászt, csak rugott két gólt. Ez fantasztikus, és nem a pesszimista hang szól belőlem, hanem az, hogy majd ugyan olyan mezőny játék, és egyszer istenítitek, máskor meg elküldenétek.![]()
![]()
Most akkor hogy is gondolod![]()
Én optimista vagyok,de realista is! Szóval Bodival együtt,aggódóm!barca52 írta:Hallod, az én szerepem a legpesszimistább fórumozó, szóval ne mondj ilyeneket, mert irgum-burgum barna medve lesz. Eto'o fogja megverni a Liverpoolt.Bodi írta:Nem hinném,hogy Belletti miatt nem jött Eto'o,5 perc volt hátra és 2-0-ra vezettünk,annyira mind1 volt már,hogy van Belletti vagy nem, rajta kívül fent volt 4 védő.
Egyszer mutattak egy képet,amin Eto'o a jobb térdét mutogatta valakinek,aki sztem orvos volt...
Nagyon remélem,hogy hülyeségeket beszélek,de másképp miért nem lépett volna pályára,amikor arról volt szó,hogy már lazán kaphat 20 percet???
Asszem elfelejthetjük,hogy kezd a Liverpool ellen...