Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért a Santander elég jó kis támadásokat vitt végig... Sztem még lehet esélyük egy x-re, bár necces nagyon 2ről már.Los Banditos írta:A Madrid már 2-0-ra vezet félidőben, úgyhogy valószínűleg már nyerni fognak.![]()
Nagyon nemszeretem Guddyt, mint mindenki tudja jól.Los Banditos írta:Láthatod... Szerintem még a B-s gyerek is jobb lenne a jegesmacinál.A többi OK.
![]()
Igaz, sry. De akkoris Guddy kp?lionelmessi19 írta:Hombre, nézz már rá mégegyszer.Oleguer írta:Külön grat Frank Guddy megint KP lesz v mi?
Miért mikor ottvan Rafa??
Touré szted micsoda?
Hombre, nézz már rá mégegyszer.Oleguer írta:Külön grat Frank Guddy megint VKP lesz v mi?
Miért mikor ottvan Rafa??
jaj bocsi én nem tuttam h nemkénekovinho írta:Szegény Game fogja a fejét, írkálod neki az eredményeket.Chris0527 írta:sevilla arsenal 3:1akk ök a csoportelsök?
Nem akarom védeni, de ezt azért nem mondta...don gamper írta:és persze ez is az edző hibájavarga tamás írta:Mint a csapat idegenben szokta. Ha nem kapunk két elkerülhető, levente gólt, simán verjük ezt a harmatgyenge, pocsék lyont, és a stuttgart ellen játszhatott volna a Barca B.Mihu írta:Gratulálok....te is hozod a formádat.....