Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zará kölcsön fogja venni vszínüleg oliveirát a Milántól tehát sztem nem kell nekik csatár...Lilfish írta:ez az uccsó hír ez ügyben, ha jól tudom:sasi1 írta:Játékosok bele lesznek vonva a Milito üzletbe?
http://www.tribalfootball.com/article.php?id=46671
miszerint 11misi + Ezquerro és Motta, de erre a Zara még nem válaszolt.
ez az uccsó hír ez ügyben, ha jól tudom:sasi1 írta:Játékosok bele lesznek vonva a Milito üzletbe?
Hát nem hinném,hogy a Zaragozanak szüksége van Ezquerrora,maximum Mottat vonják bele,de valószínűbb,hogy adunk érte kb 16-17 millát.sasi1 írta:Játékosok bele lesznek vonva a Milito üzletbe?
Állítólag volt egy olyan ajánlatunk h Ezquerro+Motta+11 milla.Sztem ezt nem fogadják el, mert Ezquerroval semmit se érnek.Egy ilyesmi ajánlat kéne:Motta+13 milla.Ez sztem elég is lenne.sasi1 írta:Játékosok bele lesznek vonva a Milito üzletbe?
ÁÁÁ, és télleg, be...rás, na de azért remélem Bucinál azért jobban játszikRumig írta:Ez a Milito nem olyan, mintha Stohl Buci és Trufa keveréke lenne?
Ez marha jó!sőt,ha még Valdes-nek is hosszu haja lenne,akorm ég inkább nem kapnánk golt!!!Decooo írta:Sztem meg az lesz a legjobb amikor jön az ellenfélnek a szabadrúgás, elég lesz csak Puyolt és Militot beállitani sorfalba, ugyse látszik majd a kapu a hajuktólnoname írta:És gondoljatok bele milyen helyzetben lesznek az ellenfelek csatárai.Jönnek a labdával és egyszercsak két hajcsomó jön feléjük.Megijednek és eladják a labdát.![]()
![]()
![]()
Sztem meg az lesz a legjobb amikor jön az ellenfélnek a szabadrúgás, elég lesz csak Puyolt és Militot beállitani sorfalba, ugyse látszik majd a kapu a hajuktólnoname írta:És gondoljatok bele milyen helyzetben lesznek az ellenfelek csatárai.Jönnek a labdával és egyszercsak két hajcsomó jön feléjük.Megijednek és eladják a labdát.![]()
![]()
![]()