Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem lennék meglepdőve, ha maradna...Nekünk meg az Internek nem kell, és a Real ajánlatával sincs kibékülve...Persze a Reaálnál a pénz nem jelenthet gondot, de én nem úgy veszem észre, hogy annyira kellene nekik. Ettől függetlenül fehérbe öltözhet, de az sem kizárt, hogy még bejelentkezik érte vki...Kiváncsi vagyok, Abra mikor kapcsolbarca99 írta:Nem értem. Már mi is letettünk róla. Végül tényleg a Madridhoz megy. Bár már azt is kinézem belőle, hogy vár egy évet, majd ingyel lelécel.Saviola írta:Egy ellenlábas kilőve.
Nem értem. Már mi is letettünk róla. Végül tényleg a Madridhoz megy. Bár már azt is kinézem belőle, hogy vár egy évet, majd ingyel lelécel.Saviola írta:Egy ellenlábas kilőve.
sztem mindkettőtől meg kéne, de Mottától azért mert állandóan sérült, és mivel fiatal, egy olyan csapatban, ahol sokat játszik, még fejlődhet.dickricsi írta:Amúgy meg: bár inkább Edmilson-tól szabadulnánk meg, és ne Motta-tól...
Sztem Edmilson gyengébb, mint Motta, ráadásul sokkal idősebb is.
Transfermarkt szerint olasz van..........Marci írta:Militonak van spanyol útlevele?
Utána már ugyis kiöregszik!gajeraro írta:Thuram jó csak szokatlan volt neki a közeg és az is,h most nem neki kell írányitani a védelmet hanem Puyolnak Ö szerintem maradjon mert megérdemel még 1 Bl trofeát!
Azért szorította őt ki Thuramnoname írta:előtte lesz a rangsorban Puyol,Milito,Marquez
Kérdezd RazieltValaki nem tud egy MUFC magyar oldalt linkelni olyasmit mint az eurobarca
Edmilson, Belletti, Thuram azért maradhat. A többiek lapu + ulegé elősas de ez itt most OFFnoname írta:Most már lassan a játékosok eladásával is foglalkozni kell:Edmilson,Motta,Ezquerro,Giuly,esetleg Belletti,Thuram
Főleg nem Ezqu...edeinho írta:Zará kölcsön fogja venni vszínüleg oliveirát a Milántól tehát sztem nem kell nekik csatár...