Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tudom, de [auto_cenzúra] akkor se írnának belegrecki írta:A wikipédiát te is szerkesztheted...
Még nem tuti, de a Mundo tanulsága szerint az utolsó fázisban van a szerződtetése.
A wikipédiát te is szerkesztheted...Sharkinho írta:Ha a wikipédián már úgy van, akkor biztosnak veszem, hogy a miénk. Abidalnál sem volt még fenn, amíg biztos nem lett az átigazolása
Militonak jóval kevesebb fizut kell adninicandro írta:De ha igaz akkor nemértem a vezetőséget 18 sok chivuért 20-at meg kiadunk Miliért???!!!
A Real idén minden terv nélkül, összevissza próbál igazolni játékosokat.Ez igaz Chivura, Drenthére, Patora...Lehet h ezek jó játékosok, de egyikkel se erősödnek semmit sem.Megveszik Drenthét, semmivel se jobb mint Marcelo,megveszik Chivut,valszeg bal oldalon játszatják és egy cseppel se lesznek erősebbek mint eddig.Hadd vigyék,költsék feleslegesen a pénzt.Csak így tovább madrid.el fuero írta:Menjen csak a reálba! Majd az el clásicón gondoljon ránk amikor megkapja az 5. bőrt.
Én úgy hallottam h már visszahívták.Zozzy 5 írta:Lehet visszahívják Alexet...Bodi írta:Tényleg,Abraaa,nagy ötlet!![]()
Úgyis akart zsozé egy középső védőt,bár lehet már vettek,nem nagyon követem figyelemmel a Chelsea dolgait.