Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A narancs nekem is tetszett. Mindjárt belinkelem a spanyolt az is nagyon jó!La Pulga írta:Elég jól nézki,de a sima narancsárga a jobb volt.
Akkor mi értelme van kiirni, ha senki se tudja miaz?Szandi írta:Sajnálom, de ebbe nem avatunk be senkit. Ez titok. Eurobarca titokbarcelinho_5 írta:sziasztok!
asszem ez eléggé off azért ide írom![]()
lenne egy kérdésem. láttam a fórumon egy-két ember aláírásában egy olyan képet hogy KECSEG MEMBER.
ez mit akar jelenteni??? mert gondolkoztam de nem jövök rá és nem ugrik be semmi ami alapján ismerős lenne nekem...valaki elárulná nekem hogy mi ez?
Sajnálom, de ebbe nem avatunk be senkit. Ez titok. Eurobarca titokbarcelinho_5 írta:sziasztok!
asszem ez eléggé off azért ide írom![]()
lenne egy kérdésem. láttam a fórumon egy-két ember aláírásában egy olyan képet hogy KECSEG MEMBER.
ez mit akar jelenteni??? mert gondolkoztam de nem jövök rá és nem ugrik be semmi ami alapján ismerős lenne nekem...valaki elárulná nekem hogy mi ez?
szerintem nem lett rossz!!Tim írta:Én is gratulálok!
Egyúttal megjegyzem kiadták a hivatalos mezeket a jövő évi EB-re.Íme a Holland idegenbeli:
Vélemények?
Köszönöm szépen Neked is!Szandi írta:Gratulálok neked Henrik!
Köszönöm szépen.Dagoth ur írta:www.lionsport.huDanka00792 írta:Hellotok!
Segitségeteket kérem. Tud valaki egy olyan oldalt, ahonnan lehet Barca-s cuccokat rendelni? Sapka, sál meg ilyenek.
A környéken nincs semilyen ilyesmi üzlet.
Találtam már egy ilyen oldalt, de nem bizom benne, mert paint-os képeket raktak ki
furgenyuszi.hu
www.lionsport.huDanka00792 írta:Hellotok!
Segitségeteket kérem. Tud valaki egy olyan oldalt, ahonnan lehet Barca-s cuccokat rendelni? Sapka, sál meg ilyenek.
A környéken nincs semilyen ilyesmi üzlet.
Találtam már egy ilyen oldalt, de nem bizom benne, mert paint-os képeket raktak ki
furgenyuszi.hu
grecki írta:"Sometimes things happen that are just…out of your control."
A második felében nem volt ige...![]()
"Sometimes things happen that are just…out of your control."Los Banditos írta:Így találtam. Egyébként tudom, hogy things. Vagy van még benne más hiba is?grecki írta:Nem ártana elővenni egy kicsit az angol könyvedet...Los írta:"Sometimes thing happen and there just out of your control" Alex Mahone![]()
Azt jelenti, hogy túllépted a letöltési korlátodat.bouba írta:amúgy ez mit jelent : Download limit exceeded ??