Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Varga írta:kőnnyű sima győzelmet várok és persze néhány eto'o góóólt
Elolvastam. Rendben van, most már világos.Enrique írta:Tamás, olvasd mit írt Andris.
Ott a megoldás.
ohh kösz h kijavítottál bár ne kellet volnaBodi írta:Hosszú ideig igaz volt ez a tendencia,de tavasszal megszakadt,többször is kikaptunk a nagy trióval elöl.Most hirtelen a Villareal és a Zaragoza elleni tavaszi bajnoki jut eszembe,de lehet,hogy több is volt.Chris0527 írta:javítsatok ki ha rosszul tudom de nem ugy van h ha REM-el kezdtünk elöl akkor még nem kaptunk ki?jo lenne ezt a tendenciát folytatni...
Ettől függetlenül ma sima győzelmet várok!
Az első hozzászóló, az összeállításokkal lionelmessi19 volt. Sylt és Márquezt kiemelte. Aztán mire beírtam, arra a Te hsz-del kezdődött a topic a mai napon. Nem baj, csak érdekelne a dolog.Enrique írta:Parancsolsz?varga tamás írta:Csak érdekességképpen. Hová tüntetted Andrist? Mikor megnyílt ma a topic, Andris barátunk köszöntött minket.![]()
Hosszú ideig igaz volt ez a tendencia,de tavasszal megszakadt,többször is kikaptunk a nagy trióval elöl.Most hirtelen a Villareal és a Zaragoza elleni tavaszi bajnoki jut eszembe,de lehet,hogy több is volt.Chris0527 írta:javítsatok ki ha rosszul tudom de nem ugy van h ha REM-el kezdtünk elöl akkor még nem kaptunk ki?jo lenne ezt a tendenciát folytatni...
Csak érdekességképpen. Hová tüntetted Andrist? Mikor megnyílt ma a topic, Andris barátunk köszöntött minket.Enrique írta:FC Barcelona - Deportivo La Coruna:
Barcelona, Camp Nou
21:00
Vezeti: Fernández Borbalán
Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Sylvinhol - Márquez, Xavi, Iniesta - Messi, Ronaldinho és ETO'O.
Előre az 5-0-ért!!
igen, én is megírtam itt hogy kezd, bár deco nem..Bodi írta:Eto'oooo!![]()
Tudtam,hogy kezdeni fog,fizikailag már tökéletes állapotban van,remélhetőleg góllal tér vissza!