Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csatár/támadó jelenleg 9 van a keretben! Nem elég? Attól még hogy jó egy játékos nem kell megvenni. Ne madridizáljunk!nicandro írta:De viszont cselezni azt tud!!!Zozzy 5 írta:http://www.youtube.com/watch?v=1qmBR7qBReY&NR=1
Ennyit találtam róla. Tudom, hogy ez csak egy vidi, de szerintem átjáróház lenne a bal oldalunk, ha ezen a srácon múlna
Nemrossz
De viszont cselezni azt tud!!!Zozzy 5 írta:http://www.youtube.com/watch?v=1qmBR7qBReY&NR=1
Ennyit találtam róla. Tudom, hogy ez csak egy vidi, de szerintem átjáróház lenne a bal oldalunk, ha ezen a srácon múlna
Giuly szerintem már elment volna csak sokat kér érte a klubb és nem nagyon veszi meg senki!Rivaldo11 írta:Giulynek mindenképp távoznia kellene, már csak maga miatt is. Itt nem tudna játszani már. A Milito ügyet meg remélem hamar lezavarjuk.
Azt a hírt gondolom a Marca írta. A lényeg h a madrid már régóta érdeklődik Drenthéért, de asszem csak tegnap kezdtek el tárgyalni, mi pedig ma.Mindemellett engem is idegesítene a dolog, de sztem ez természetes két ekkora rivális közt.Sharkinho írta:Jelentek meg olyan hírek, hogy Drenthével már megegyeztek, és már csak a Feyenorddal kéne...
Akkor bocsSharkinho írta:Jelentek meg olyan hírek, hogy Drenthével már megegyeztek, és már csak a Feyenorddal kéne...Zozzy 5 írta:Azért ott még nem tart a Madrid, hogy tárgyalnának ezzel a gyerekkel, nem úgy, mint mi Chivuval...
Hát ebben van valami, de azért van különbség a két eset között.A madrid Chivuért akkor jelentkezett be, amikor már nagyon úgy nézett ki h a miénk, Drenthével ha jól tudom, akkor egy nap különbséggel kezdtünk el tárgyalni.Sharkinho írta:Ha madrid oldalról nézzük, ez az ügy teljesen olyan, mint a Chivu-téma. Nagyon közel áll a realhoz, és akkor Mi is bejelentkezünk érte.
Gondoljatok bele, miket mondtatok a madridról, amikor kiderült, hogy valszeg hozzájuk megy Chivu....
Pontosan. De hát ez sajnos nem rajtunk múlik. Egyébként szerintem már nagyon nem kéne több játékos, így is sok van bőven. Inkább el kéne adni és azokból az üzletekből minél több pénzt szerezni, mert azért elég sokat költöttünk.Sharkinho írta:Ha madrid oldalról nézzük, ez az ügy teljesen olyan, mint a Chivu-téma. Nagyon közel áll a realhoz, és akkor Mi is bejelentkezünk érte.
Gondoljatok bele, miket mondtatok a madridról, amikor kiderült, hogy valszeg hozzájuk megy Chivu....
Jelentek meg olyan hírek, hogy Drenthével már megegyeztek, és már csak a Feyenorddal kéne...Zozzy 5 írta:Azért ott még nem tart a Madrid, hogy tárgyalnának ezzel a gyerekkel, nem úgy, mint mi Chivuval...
Azért ott még nem tart a Madrid, hogy tárgyalnának ezzel a gyerekkel, nem úgy, mint mi Chivuval...Sharkinho írta:Ha madrid oldalról nézzük, ez az ügy teljesen olyan, mint a Chivu-téma. Nagyon közel áll a realhoz, és akkor Mi is bejelentkezünk érte.
6 milliót ajánlott érte a Real és 8-at kérnek, szóval egyáltalán nem drága.Kb hasonló stílusban játszik mint Silvinho, cserének nagyon jó lenne.Kár lenne ha a Realba köt ki, itt szívesen látnám.Zozzy 5 írta:Hát nem tudom, szerintem nem olyan nagy szám a srácVédőnek szerintem nem lenne jó komolyabb szinten, inkább támadó szellemű...És biztos, hogy drága lenne.
Én is így gondolom, nem olyan jó védőnek.Zozzy 5 írta:Hát nem tudom, szerintem nem olyan nagy szám a srácnoname írta:Egy rdekes hírem van a sport.es-ről. Drenthe állítólag nálunk szeretne játszani és érdeklődünk iránta.És most 3 lehetőség van:Drenthe marda a Feyenoordnál, megy a Realba vagy jön hozzánk.
Abidal cseréjének jó lenne.Nagy tehetség.Érdekel mi lesz a dologból.Védőnek szerintem nem lenne jó komolyabb szinten, inkább támadó szellemű...És biztos, hogy drága lenne.
Sylvinho helyett jó lenne és még fiatal isnoname írta:Egy rdekes hírem van a sport.es-ről. Drenthe állítólag nálunk szeretne játszani és érdeklődünk iránta.
Hát nem tudom, szerintem nem olyan nagy szám a srácnoname írta:Egy rdekes hírem van a sport.es-ről. Drenthe állítólag nálunk szeretne játszani és érdeklődünk iránta.És most 3 lehetőség van:Drenthe marda a Feyenoordnál, megy a Realba vagy jön hozzánk.
Abidal cseréjének jó lenne.Nagy tehetség.Érdekel mi lesz a dologból.
Termeszetes hogy sokat szamit hogy szur a kozeppalya de nem mindegy hogy a jatekosok mennyire erzik biztosnak a vedelmet. Nem mindegy hogy mennyire kell visszajojjenek es mennyire futhatnak fel es ez nagyban fugg attol hogy a vedok mennyire biztosak hatul. Persze ez nem azt jelenti hogy Xavieknak ezutan nem kell egyaltalan visszajonniuk de ha egy mecsen csak egy alkalommal is fent maradhat mar sokat szamithat.Ádám02 írta:Igy van teljesen igazad van!Ezért kellett Yaya!Etooka írta:
szerintem a védekezés a középpályán mulik,szal sztem pont forditva,hogy ha a középpálya jól szűr,akkor jobban tudunk védekezni!szoljatok,ha nem jol látom/tudom
kilibarca írta:--------------Eto'o--------Henry-----------------
-Ronaldinho-------------------------------Messi-
----------Yaya Toure---------Xavi---------------
Abidal---------Milito-----Puyol------Zambrotta-
---------------------V.Valdes---------------------
-------------Krkics--------Gudjohnsen-----------
-Dos Santos-------------------------------Iniesta-
-------------Edmilson-------Deco------------------
Sylvinho----Marquez-----Thuram----Belletti----
---------------------Jorquera----------------------
+ Jolly Joker Oleguert![]()
nem biztos h 4-2-2-2 de nekem így tetszene a legjobban.Igaz Iniestat nagyon sajnálom mert ő bizonyitott kezdőben lenne a helye de hát.... Remélem nem hagytam ki senkitAmeddig nem lesz Puyi addig Thuram v Marquez
mostjól nyomja a Copán ha vissza nyeri formáját akkor ő lesz a kezdő . Vélemény
A hiteles Bors újságba volt!!!Sharkinho írta:Ilyen hülyeséget hol hallottálke.andy írta:Franky-t Capellora cseréljük