Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nah igen ezen én is röhögtem egy szép nagyotShai írta:Mindig megnézem az ellenfél nyilatkozatát, és találtam benne valamit.
A félidő utolsó harmadában aztán megváltozott a helyzet, előbb Cristiano Ronaldo kezdett el fájdalmas arccal bicegni (végül végig a pályán tudott maradni), majd Xavi gyönyörű passzából a csúcsformában futballozó Messi vette be Iker Casillas kapuját az eredménytelenül szerelni próbáló Raúl Albiol asszisztálása mellett. A felállás tehát nagyban hasonlított az őszi mérkőzéshez, amikor szintén a Madrid futballozott jobban, mégis a Barcelona szerzett gólt.
Csak én érzem ezt ordító baromságnak?
Az még hagyján, de 2-0,6-2,1-0,2-0. 11-2-es gólkülönbséggel lehozni ezt a 4 klasszikust. Elképesztő.Lassan kisajátítjuk a Klasszikusokat,óriási fegyvertény négyszer zsinórban megverni a nagy riválist.
mert milyen transzparenseket csináljanak? "Úgyis kiesünk a blböl 22-én nem jövünk. Majd jövőre!" ????? Szerintem a földön tartás a tavalyi év után nem lehet probléma. De köszönjük, hogy megosztottad velünk el****ott gondolkodásmódod.herlius írta:Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam kiverte a biztosítékot az a gyorshír, miszerint Barca szurkolók "2010. május 22. - Itt leszünk!" feliratú transzparenst lobogtattak. Nem értem miért kell ezt művelni. Borzasztóan károsnak és rombolónak tartom ezt a fölösleges nagyképűsködést, mert nagyon könnyen a visszájára fordulhat ez a dolog. A csapat még semmit nem nyert meg idén, de mindent elveszthet, főleg ha ez a tömeghangulat rájuk ragad. Értem én, hogy heccelni akarták a madridi szurkolókat, de ha mégsem jön össze a döntő, csak magunkat tesszük nevetségessé. Kinek jó ez? Messi nyilatkozata meg csak hab a tortán. Csak el ne szálljanak a srácok maguktól, mert óriásit lehet bukni a következő hetekben. Azt hiszem Pep edzői karrierjének legnehezebb hetei következnek: nehéz lesz a földön tartani a csapatot.
http://www.pepsifoci.hu/primeradivisonm ... spanyolkov pl itt.Corvy írta:hol lehet megnézni hogy milyen meccsek várnak még ránk?
Nem volt ezzel gond a hat kupa után sem. Egészséges önbizalom. Ennyi kell.herlius írta:Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam kiverte a biztosítékot az a gyorshír, miszerint Barca szurkolók "2010. május 22. - Itt leszünk!" feliratú transzparenst lobogtattak. Nem értem miért kell ezt művelni. Borzasztóan károsnak és rombolónak tartom ezt a fölösleges nagyképűsködést, mert nagyon könnyen a visszájára fordulhat ez a dolog. A csapat még semmit nem nyert meg idén, de mindent elveszthet, főleg ha ez a tömeghangulat rájuk ragad. Értem én, hogy heccelni akarták a madridi szurkolókat, de ha mégsem jön össze a döntő, csak magunkat tesszük nevetségessé. Kinek jó ez? Messi nyilatkozata meg csak hab a tortán. Csak el ne szálljanak a srácok maguktól, mert óriásit lehet bukni a következő hetekben. Azt hiszem Pep edzői karrierjének legnehezebb hetei következnek: nehéz lesz a földön tartani a csapatot.