faithnomore írta:akárki akármit mond hülyeség a videobírót bevezetni...ez csak olyan sportoknál lehetséges amiknél nincs folyamatos játék, márpedig a fociról ezt nem lehet elmondani, ahol még az idő sem áll meg sosem egy félidőn belül
Akkor is áll a játék, ha nincs videóbíró. Mert akkor addig ****-gatják a bírót, amíg bírják egy kérdéses, döntő ítélet során.
Legalább az alatt a 20 mp alatt kiderülhetne, hogy mi történt valójában. Ennyibe kerülne...
Most ehelyett, a 20 mp alatt azt látjuk, hogy 10-en nekiesnek a bírónak, és fütyülnek a szurkolók, stb.
Melyik a jobb? Ez, vagy pedig addig a kamera/gép/személyzet kielemzi 10 mp alatt (se) a megoldást, várnak a nézők, és nem nyúzzák a bírót, nem dobálnak be semmit a szurkolók?
Szerintem nagyon egyszerű a döntés...
És egyáltalán nem kéne 2 percenként megállítani a játékot, lehetne 2-2 lehetősége 1-1 csapatnak. De ezt majd kitalálják a hozzáértők, nem a mi dolgunk.
ON: hát ma Henry nem sokat játszott, amit azért sajnáltam. De persze értem én Guardiolát, hogy pihentetni akarta a kulcsjátékosok egy részét.