Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.24. 18:28:04

Rivaldo11 írta:Ez nálam elüldözés. Lehet ezt csűrni-csavarni. Pep az edző, joga van azt mondani, hogy nem kell neki Samu. Joga van még ahhoz is, hogy klönösebben meg se magyarázza, miért döntött így. ( ne jöjjön senki azzal a nyilatkozattal, mert az két forintot nem ért)
Nekem meg jogom van ahhoz, hogy mindezt úgy fogjam fel: elkergették Samut. hisz csinálhat Ő bármit, az az ember érzése, hogy semmiképp sem folytathatta volna nálunk.
Helyette meg jön egy ilyen suttyó...eh, na mindegy.
Mondja ezt a teljes mértékben kívülálló, betekintést semmibe nem nyerő magyar srác. És ha nem így van? Biztos azért "üldözték el" mert 3 meccsen nem lőtt gólt... Az a "suttyó" pedig nem mindenki számára suttyó. Nem hiszem, hogy véletlen lőné a góljait és véletlen tartanák a világ egyik legjobb csatárának.

Mindenesetre és sok sikert kívánok Eto'onak Olaszországban. Mourinho egy jó edző, meghatározó játékos fog válni belőle. Viszlát.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.07.24. 18:13:45

Ez nálam elüldözés. Lehet ezt csűrni-csavarni. Pep az edző, joga van azt mondani, hogy nem kell neki Samu. Joga van még ahhoz is, hogy klönösebben meg se magyarázza, miért döntött így. ( ne jöjjön senki azzal a nyilatkozattal, mert az két forintot nem ért)
Nekem meg jogom van ahhoz, hogy mindezt úgy fogjam fel: elkergették Samut. hisz csinálhat Ő bármit, az az ember érzése, hogy semmiképp sem folytathatta volna nálunk.
Helyette meg jön egy ilyen suttyó...eh, na mindegy.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Léfe
Entrenador del Barça

2009.07.24. 18:11:21

Egy csapatban 11 fő szerepel. A jövő tőlük függ, Etoo-val is voltunk gyengék is és erősek is. Ez csapat.
Fecó
rszergej
Capitá del Barça

2009.07.24. 18:10:03

gekkodan írta:Rossz nézni ezt a fogadási-sz@rságot.

Emberek! Barca-drukkerek vagytok nem? Aki szereti Eto'o-t az kívánjon neki szerencsét, aki nem, az is és fogadja már el mindenki végre, hogy a jövő évi 9-es Ibrahimovic lesz. Innentől kezdve nem utálat/szeretet kérdése, hogy mi a szitu, mert ha szeretjük a csapatot, akkor még a kutyám is lehetne a középcsatár, a célom az, hogy sikerüljön minél többet kihozni a csapatból, sikeresek és hatékonyak legyünk.

Innentől kezdve az ilyen Ibra-Eto'o fogadási okoskodások gyenge dolgok. A csapat és a klub érdekei az elsők sztem, ebbe a képbe meg nem illik bele az, hogy a Barca múltjához tartozó támadókkal kapcsolatos érzelmek és szimpátia miatt fogadásokat kössünk a jelenlegi 9-es támadó javára/rovására.

Ahogy Iván írta pár napja: nem szerencsés az érzelmi befolyásoltság alapján ítélkezni, egy triplázó edző megérdemel annyi bizalmat, hogy hiszünk benne és a döntéseibe. Ő pedig így döntött.

Nem fogadni kell emberek, főleg nem ilyen baromságokra, hanem szurkolni a csapatnak és bízni a sikerekben Ibrahimoviccal!!!

Ha meg nem tetszik, lehet más csatornát és más csapatot nézni...Semmi sem kötelező, ez a fene nagy demokrácia fő fegyvere.
Ezzel a "fogadással" szerintem senki se azt mondta, hogy most nem fog Ibrának szurkolni, főleg nem azt, hogy a Barcának fog kevésbé szorítani. Ha az embereknek van kedve egy ilyen játékba belemenni, akkor az téged miért zavar? Senki se fikázta le se Eto't, se Ibrát. Ez csak egy elméleti kis játék, ami nem értem miért zavar bárkit is? Semmi sértő nincs benne.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.24. 18:04:14

Rivaldo11 írta:Vérző szívvel búcsuzom Samutól. :cry: A világ legjobb csatárát üldöztük el, ez félek még nagyon sokba fáj majd.
SAMU
KÖSZ MINDENT!
NÁLAM TE VAGY A VILÁG LEGJOBB KILENCESE!
Az milyen elüldözés, hogy új szerződést kínálunk neki ugyanolyan feltételekkel, mint ami eddig volt? Ő volt az, aki utána nem nyilatkozott erről. Ezt nevezem én elüldözésnek!!! :D
Könyörgöm, hagyjuk már abba a klubot sértő megfogalmazásokat, mert a valósághoz egyrészt semmi közük, másrészt Barca-drukkerek vagyunk elsősorban, vagy mi.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.07.24. 17:59:25

Rossz nézni ezt a fogadási-sz@rságot.

Emberek! Barca-drukkerek vagytok nem? Aki szereti Eto'o-t az kívánjon neki szerencsét, aki nem, az is és fogadja már el mindenki végre, hogy a jövő évi 9-es Ibrahimovic lesz. Innentől kezdve nem utálat/szeretet kérdése, hogy mi a szitu, mert ha szeretjük a csapatot, akkor még a kutyám is lehetne a középcsatár, a célom az, hogy sikerüljön minél többet kihozni a csapatból, sikeresek és hatékonyak legyünk.

Innentől kezdve az ilyen Ibra-Eto'o fogadási okoskodások gyenge dolgok. A csapat és a klub érdekei az elsők sztem, ebbe a képbe meg nem illik bele az, hogy a Barca múltjához tartozó támadókkal kapcsolatos érzelmek és szimpátia miatt fogadásokat kössünk a jelenlegi 9-es támadó javára/rovására.

Ahogy Iván írta pár napja: nem szerencsés az érzelmi befolyásoltság alapján ítélkezni, egy triplázó edző megérdemel annyi bizalmat, hogy hiszünk benne és a döntéseibe. Ő pedig így döntött.

Nem fogadni kell emberek, főleg nem ilyen baromságokra, hanem szurkolni a csapatnak és bízni a sikerekben Ibrahimoviccal!!!

Ha meg nem tetszik, lehet más csatornát és más csapatot nézni...Semmi sem kötelező, ez a fene nagy demokrácia fő fegyvere.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
rszergej
Capitá del Barça

2009.07.24. 17:48:49

grecki írta: Mit szólnátok egy jó kis fogadáshoz? Ki rúg több gólt jövőre a bajnokságban? Ibra vagy Eto'o. Én az utóbbira fogadnék. Lehet jelentkezni bátran. A nyertesek kitalálhatnak valamilyen froclizó avatart a többieknek.
Hát igen lehetne fogadni. Én Ibrára tennék, de hangsúlyozom nem azért, mert Ibra klasszisokkal jobb lenne Eto'o-nál, hanem azért, mert szvsz egy csatár góljainak számát (többségét) nagyban meghatározzák a csapattársak.
És ha megnézzük a két csapat játékosait, tudásbeli, játékfelfogásbeli különbségét, akkor MOST azt mondanám, hogy Eto'o-nak sokkal, de sokkal nehezebb dolga lesz, mint Ibrának. Persze ettől függetlenül Samu meglepetést is okozhat.
Még nem szóltam az igazolásról. Tehát, van egy szavazás, és ott van egy olyan lehetőség, hogy megbékéltem az üzlettel. Én bevallom arra nyomtam, azért, mert Samu egy olyan ember-a focipályán :!: -akire, soha semmi rosszat nem lehetett mondani. Hajtott, küzdött, rúgta a gólokat, a lelkét kihajtotta mindent megtett a csapatért és sajnos mégis távoznia kell, elfogadom.
Sok sikert kívánok neki az Interben, és remélem meglep engem azzal, hogy az olasz bajnokságban is megfogja rúgni a maga 20-25 gólját.
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2009.07.24. 17:43:06

Rivaldo11: 100%IG EGYETÉRTEK VELED.
Eto'o a világ legjobb csaára (bár Torghelle majdnem utoléri:D, na jó komolyan veszem).
Sok gólt kívánok neki az Interben, remélem a Bl döntőn találkozunk lősz 2 gólt nekünk, de azért mi nyerjünk 3-2-re ;)
Viszlát Eto'o :(:(:(
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.07.24. 17:37:29

Vérző szívvel búcsuzom Samutól. :cry: A világ legjobb csatárát üldöztük el, ez félek még nagyon sokba fáj majd.
SAMU
KÖSZ MINDENT!
NÁLAM TE VAGY A VILÁG LEGJOBB KILENCESE!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Asys
Entrenador del Barça

2009.07.24. 17:33:36

Ez a fogadásosdi elég gáz... :roll:

Ha igazán szeretitek a csapatot, összetett kézzel a földre borulva imádkozzatok, hogy Ibra rúgjon vagy 40-gólt és legyen Aranycipős, mert az Ő sikere a Csapat sikere is :arrow: és fordítva!

Énis szerettem Eto'o-t, de nem örülnék ha mondjuk egy jelenlegi Barca játékos kárára lenne mondjuk Aranycipős!

S tudom ,hogy nem a fent említett díjról szól a fogadás, de kisarkítottam erre, mert ez a legjelentősebb góllövésért kapható díj.

Az ilyen Eto'o Sí, Ibra No!
Meg volt régebbenn Laporta No meg hasonlók...

Ezek meg olyan gyerekes megnyilvánulások! :?

Persze ez csak az én véleményem, na béke :wink:
DaNiAlVeS8
Jugador del Barça

2009.07.24. 17:33:04

szerintem Eto'o pár góllal többetfog lőni ..:) Inter újra bajnok lesz aztuti:D ugyanúgy mint a Barca :lol: :lol:
Daniel Alves da Silva a példakép...
LM10
Director del Fútbol

2009.07.24. 17:24:36

Tartom Ibrát :D

1. Itt van Xavi,Ini és Touré, míg az Interben nincsen ilyen kp sor.
2.A Spanyol bajnokságban sokkal több gól esik, mint a Serie A-ban..
takivini
Capitá del Barça

2009.07.24. 17:22:18

Na, énis játszom. Ibrára fogadok. Eto'o az interben nem fog olyan labdákat kapni mint a Barcában.
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.24. 17:21:23

Mindketten 24-nél megállnak! :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Luci17
Barça B

2009.07.24. 17:08:37

sztem meg ibra fog több gólt rúgni (Inter-ben nincs Xavi Touré Iniesta középpálya) :wink:
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.24. 17:03:27

grecki írta:
OFF: Akkor igazán tudhatnád, hogy mire való az idézet gomb... :twisted:

ON:

Mit szólnátok egy jó kis fogadáshoz? Ki rúg több gólt jövőre a bajnokságban? Ibra vagy Eto'o. Én az utóbbira fogadnék. Lehet jelentkezni bátran. A nyertesek kitalálhatnak valamilyen froclizó avatart a többieknek.
En benne vagyok :D Eto'o min 5 gollal fog tobbet szerintem :)
Tiziano Crudeli fan :!:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2009.07.24. 16:56:11

raulgonz írta:"Hogy egy gyenge példával éljek nem is tudok mást felhozni, mint pl. a Tanár - diák dolgot! A Tanárnak megvannak a kedvencei és megvannak azok akiket nem annyira szeret, lehet egy kicsit a magatartása miatt. Tudom ez most elég bénán hangzat, de szerintem ez az igazság."

Hát ez elég gyenge példa...én iskolaigazgató-helyettes vagyok, és állíthatom, hogy nálam nincs ez. Focizni is viszem a gyerekeket. Ha valamelyik gyermeket "kevésbé szeretem", attól még nem fogom kirakni a csapatból, pláne ha tehetségesebb, mint a másik akit ugyan "jobban szeretek", de kevésbé tud a csapatnak segíteni.
OFF: Akkor igazán tudhatnád, hogy mire való az idézet gomb... :twisted:

ON:

Mit szólnátok egy jó kis fogadáshoz? Ki rúg több gólt jövőre a bajnokságban? Ibra vagy Eto'o. Én az utóbbira fogadnék. Lehet jelentkezni bátran. A nyertesek kitalálhatnak valamilyen froclizó avatart a többieknek.
raulgonz
Barça B

2009.07.24. 16:28:15

"Hogy egy gyenge példával éljek nem is tudok mást felhozni, mint pl. a Tanár - diák dolgot! A Tanárnak megvannak a kedvencei és megvannak azok akiket nem annyira szeret, lehet egy kicsit a magatartása miatt. Tudom ez most elég bénán hangzat, de szerintem ez az igazság."

Hát ez elég gyenge példa...én iskolaigazgató-helyettes vagyok, és állíthatom, hogy nálam nincs ez. Focizni is viszem a gyerekeket. Ha valamelyik gyermeket "kevésbé szeretem", attól még nem fogom kirakni a csapatból, pláne ha tehetségesebb, mint a másik akit ugyan "jobban szeretek", de kevésbé tud a csapatnak segíteni.
Ide most kellene valami frappánsat...
cps46
Entrenador del Barça

2009.07.24. 14:38:28

madmushroom írta:
danikaa10 írta:Lehet egy picit OFF, de megtudja valaki mondani, hogy az Afrika Kupa mikor kezdődik és meddig tart?

Azért szegény Inter ilyen szempontból nem jár jól Eto'oval :? Na mind1! Sok szerencsét Samu!
novemberben lesz, nov. 30-án lesz a döntő ha jól emlékszem.
2010.01.10. - 2010.01.31.
November 30-án a sorsolás lesz.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
madmushroom
Capitá del Barça

2009.07.24. 14:32:19

danikaa10 írta:Lehet egy picit OFF, de megtudja valaki mondani, hogy az Afrika Kupa mikor kezdődik és meddig tart?

Azért szegény Inter ilyen szempontból nem jár jól Eto'oval :? Na mind1! Sok szerencsét Samu!
novemberben lesz, nov. 30-án lesz a döntő ha jól emlékszem.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
House
Entrenador del Barça

2009.07.24. 14:28:09

Jövőév január-február körül.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
don gamper
Capitá del Barça

2009.07.24. 14:24:29

ALEXDP írta:Viszont jelenleg Samu nagyobb játékos,mint Pep edző.....
Viszont Pep már volt olyan játékos mint Samu,és még csak az első
éve edzőként :wink:
A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.07.24. 14:18:50

Lehet egy picit OFF, de megtudja valaki mondani, hogy az Afrika Kupa mikor kezdődik és meddig tart?

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.07.24. 14:16:06

Egy korszak zárult le ezzel a Barca történetében. Samu maga volt a tökéletes csatár, aztán megsérült és miután visszatért közel tökéletes maradt. Emberileg lehet nem volt a legkiemelkedőbb, de nem is volt vészes. Amit meg a pályán nyújtott, az elképesztő volt, mind a letámadásai, mind a góljai, szívvel lélekkel a csapatért. Azok a tisztelgések a nézőknek, szurkolóknak! Hiányozni fogsz Samu! Nagyon sok sikert kívánok neked az Interben! (Csak a bl-ben le lőj ki minket! :twisted: )

Viszlát Eto'o!

iiiVisca El Llegenda del Barca!!!
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.07.24. 12:56:09

ALEXDP írta:Viszont jelenleg Samu nagyobb játékos,mint Pep edző.....
Végre egy igazi gyöngyszem a topicban.

Akkor én is búcsúzom..
Kedves Samu!
Köszönjük az összes küzdelmet, erőfeszítést, magányos letámadását a kapusoknak, minden sprintet az elveszett labdákért is, a három számjegyű gólmennyiséget, a felejthetetlen gólörömöket és cím ünnepléseket, a 2 Bl döntős találatot, és minden de minden madridi orr alá csúsztatott kis apró fricskát!!! Ezentúl is támogatni és szeretni fognak a Barcelona szurkolók és sosem felednek.
Egy IKON lettél!

SOK SIKERT EZENTÚL IS, ÖRÖKKÉ!
Visca el Samu :idea:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Lezárt