csabimo írta:remélem én is h holnaptol már nem ö lesz a barca edzöje!!! nem ö tette nagyá a csaptot 4 ével ezelött hanem roni+eto+deco és a többiek...de már akkor is értelmetlen döntései voltak....henrynak ad 20 percet egy ilyyen mecsen....és behozza iniesta helyet...mert deco biztos olyan jo volt ma???
Mondanál 4 évvel ezelőttről értelmetlen döntést?
Ja...négy évvel ezelőtt nem Ő tette naggyá a csapatot,de most Ő teszi tönkre.
És akkor akiket felsoroltál azok mit csinálnak?Ha négy évvel ezelőtt ők tették naggyá a csapatot akkor ma miért nem mentették meg?Akkor idén miért nem mentik meg?
Csak mert az általad felsorolt emberek közül Ronaldinho tönkretette magát így szerintem nagyban hozzájárult a csapat tönkremeneteléhez.Eto'o és Deco pedig ma vallot kudarcot.És Eto1t nem akarom bántani mert Ő valamit hozzátett ehhez a katasztrófális szezonhoz,de Decoról ez sem mondható el.
A félreértések elkerülése végett nem akarom,h maradjon Rijkaard,én ma rögötn a meccs után tisztességesen elksözöntem tőle.
Csak nagyon sok az olyan ember aki vereségek után kritizál csak,de pl multhéten kussolt.(Akinek nem inge nem veszi magára)

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure