Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja és védő amugy is kell...Gauchomester írta:Hát hogy kumma.a sok támadónk van az tuti, de hogy Drenthe bal szélső defender az is tutiRivaldinho írta:Én nem.. kurv.a sok támadónk van, kell a fa.sznak... Ennyi erővel Dos Santos is tud ennyit... nézd meg Huntelaar-t az se nagyon csinál semmit, csak a hollan bajnokságba tavaly...
Hát hogy [auto_cenzúra].a sok támadónk van az tuti, de hogy Drenthe bal szélső defender az is tutiRivaldinho írta:Én nem.. kurv.a sok támadónk van, kell a fa.sznak... Ennyi erővel Dos Santos is tud ennyit... nézd meg Huntelaar-t az se nagyon csinál semmit, csak a hollan bajnokságba tavaly...
Én is ezen a véleményen vagyok. És ne legyünk már reál! Aki éppen felkapott játékos azt már egyből meg kell venniük....borzasztó.Rivaldinho írta:Én nem.. kurv.a sok támadónk van, kell a fa.sznak... Ennyi erővel Dos Santos is tud ennyit... nézd meg Huntelaar-t az se nagyon csinál semmit, csak a hollan bajnokságba tavaly...
Télleg!Holland akkor kell ez a játékos!Gauchomester írta:Persze, jöjjön csak, 20 éves, remek játékos most is (a hírekből hallva), s klasszis lehetne belőle a Barcában. És most még nem is kerülne olyan sokba. Én simán hoznám, ráadásul holland, így nem szakadna meg a tizenéves szokás, s megint láthatnánk egy oranjét a csapatban
Ezzel a kijelentéssel óvatosan bánnék...fcbarcelonazsombi írta: pedig ő ide jönne szivesen.
Én nme értem mit foglalkoztok itt a románnal. Nem jön, és kész - ne is jöjjön, mert qumma mérges leszek. Utálom.barca99 írta:Chivuban nem hiszek a bal oldalon. Nekem olyan, mintha most Puyolt akarnánk játszatni jobb szélen.
Nem tudom mennyire biztos, hogy Sylvinho illetve Belletti marad. A másik dolog, hogy amilyen keveset játszottak mostanában nem biztos a jó teljesítmény tőlük. Az pedig bármikor előfordulhat, hogy kiesik az Abidal és Zambrotta kettősből egyik-másik, esetleg mind2, sérülés vagy eltiltás miatt. Szóval ilyen "extrém" esetre gondoltam csak. Puyol amúgy is játszott már eleget jobb oldalt.roonie írta: Sérülés esetén? ki itt a sérült? nem értelek? miért van Zmbi/Abidal, ha mindketten vannak akkor a két szél megoldva. Ha ZAmbi nincs akkor Belletti, ha Abidal akkor Syl. Bent meg Ha Puyol nincs akkor Márquez, ha Milito nincs akkor Thuram. Szerintem ez így tiszta sor és még Oleguer sincs benne.
Sztem meg Puyol a jobb oldalon a legjobb, mert ott a támadóerényeit is tudja kamatoztatni.barca99 írta:Chivuban nem hiszek a bal oldalon. Nekem olyan, mintha most Puyolt akarnánk játszatni jobb szélen.
Hol olvastad,hogy le akarják igazolni Sylvinhot?Gauchomester írta:Érdekes fordulatot vehet ez a Drenthe-ügy, mivel a Roma szeretné leigazolni Sylvinhot, így Abidal egyedül maradhat a bal oldalon....
A recept meg is van: Megszerezzük Drenthét, és Sylvinhoval együtt odaadjuk a Romának-Chivuért cserébe, aki-a történtek után-cserebalhátvéd lenne nálunk.Gauchomester írta:Érdekes fordulatot vehet ez a Drenthe-ügy, mivel a Roma szeretné leigazolni Sylvinhot, így Abidal egyedül maradhat a bal oldalon....
Hát és ez nem egészséges mert kell egy csereember oda akkor kell vennünk valakit.Azért lett volna jó ha Chivu jön mert akkor ki lehetett volna tolni szélre és akkor középen még mindig ott van Thuram meg Marquez!Gauchomester írta:Érdekes fordulatot vehet ez a Drenthe-ügy, mivel a Roma szeretné leigazolni Sylvinhot, így Abidal egyedül maradhat a bal oldalon....