Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van. A világról fogalmuk sincs, leinni meg rázni tudják magukat, meg kemíny gyereknek beállítani magát, mást nem. "Túl hamar nő fel a mai ifjúság..."Szandi írta:Elit![]()
![]()
Hu Los...ezekre a helyekre még akkor se mennék el, h ők fizetnének nekem napidíjat a jelenlétért..szánalmas kis csitri helyek, ahol a tini diszkósok élik ki magukat, és ahol a s.ggüket rázva arra gondolnak, milyen menők is ők igazából. Azt hiszik, hogy azért, mert leisszák magukat a sárga földig, ők a Janik..ugyanmár..
Sajnálatos igazság.
Los, te nagyon elvagy tévedveLos Banditos írta:Szvsz, ez a 2 hely az elit.
Ezen még mindig röhögökAprieto írta:Mondjuk 14 évesen tudod minek van az ideje? A spontán magömlésnek, meg a gimibe való jelentkezésnek.
Szandi, teljesen igazad van.Szandi írta:Elit![]()
![]()
Hu Los...ezekre a helyekre még akkor se mennék el, h ők fizetnének nekem napidíjat a jelenlétért..szánalmas kis csitri helyek, ahol a tini diszkósok élik ki magukat, és ahol a s.ggüket rázva arra gondolnak, milyen menők is ők igazából. Azt hiszik, hogy azért, mert leisszák magukat a sárga földig, ők a Janik..ugyanmár..
Sajnálatos igazság.
Mondjuk 14 évesen tudod minek van az ideje? A spontán magömlésnek, meg a gimibe való jelentkezésnek.Los Banditos írta:Szerintem 14 évesen már itt az ideje bulizni, piázgatni. Főleg a mostaniaknak. Bank, E-klub light-ba már lehet járni.
Mondjuk az osztálykirándulások durvábban szoktak elsülni![]()
![]()
Néha lehet bulizgatni, talán már 14 éves csajokank is...de csak szolidan.Los Banditos írta:Szerintem 14 évesen már itt az ideje bulizni, piázgatni. Főleg a mostaniaknak. Bank, E-klub light-ba már lehet járni.
![]()
Na,asszem ez lesz az első rész,amit megnézek.Los Banditos írta:Tilda fényes nappal beállitott fürdőruhába az irodába Palihoz, hogy vezessék le a feszültséget.![]()
Mondjuk abba a szerkóba egész jól nézett ki.![]()
Tilda fényes nappal beállitott fürdőruhába az irodába Palihoz, hogy vezessék le a feszültséget.La Pulga írta:Mi volt benne?Los Banditos írta:
Más: Most láttam a BK előzetesétNagyon nagy volt
![]()
[/color]
Én nekem nem szokásom az ilyen helyekre való járás, és tudom, hogy kb. a legalja, erkölcsi nullák vannak ott. 14 évesen viszont sztem itt már mindenki belekóstolt a piába, aztán az idő haladtával egyre gyakrabban.Saviola írta:Jah,az IQ 4-ek járnak is.Los Banditos írta:Szerintem 14 évesen már itt az ideje bulizni, piázgatni. Főleg a mostaniaknak. Bank, E-klub light-ba már lehet járni.
![]()
![]()
Elég baj,hogy így gondolod..de sajnos nem csak te..
Aztán meg büszkén mesélik a barátnőiknek, hogy hétvégén bevoltak b*szcsizvaLos Banditos írta:Szerintem 14 évesen már itt az ideje bulizni, piázgatni. Főleg a mostaniaknak. Bank, E-klub light-ba már lehet járni.
![]()
Jah,az IQ 4-ek járnak is.Los Banditos írta:Szerintem 14 évesen már itt az ideje bulizni, piázgatni. Főleg a mostaniaknak. Bank, E-klub light-ba már lehet járni.
![]()
Hát meg sem lepődök, hogy egy magyar filmben láttad.Tim írta:A vodkát csak példának hoztam fel természetesen..
Egyébként először egy magyar filmben láttam,de nem jut eszembe melyik volt.Csakugyan,ez lehetne Vágó úrnál a 40 milliós kérdés..Tudja esetleg valaki?
A vodkát csak példának hoztam fel természetesen..Drigo írta:Hát majdnem, ott azért még nem tartunk. Mi még "csak" fröccsel toljuk, azért 3 decis poharakkal az is szép mennyiség, főleg 5-6 embernek. De azért az egy négyzetméter vodka/fő???Az, ha 2 centesekkel számolunk, akkor is halálos...Tim írta:Négyzetméterezés alatt arra gondolsz.amikor valaki kér egy négyzetméter vodkát? Ha igen akkor tudom..
Egy barcásról nekem is könnyebb lenne írniPetI írta:Hihii, a versírás a legjobbZozzy 5 írta:...meg verset írni a másikről![]()
Versírással kicsit bajban leszek, de nem baj...
![]()
Nekem 1x (asszem gimi 1.-ben) Enrique/Ákiról kellett verset írnom. És szerintem jó is lett
Meg kapott 1 Barçás karácsonyfa - gömböt, amit apukám festett. REMÉLEM MÉG MEGVAN!
Hihii, a versírás a legjobbZozzy 5 írta:...meg verset írni a másikről![]()
Versírással kicsit bajban leszek, de nem baj...
Hát majdnem, ott azért még nem tartunk. Mi még "csak" fröccsel toljuk, azért 3 decis poharakkal az is szép mennyiség, főleg 5-6 embernek. De azért az egy négyzetméter vodka/fő???Az, ha 2 centesekkel számolunk, akkor is halálos...Tim írta:Négyzetméterezés alatt arra gondolsz.amikor valaki kér egy négyzetméter vodkát? Ha igen akkor tudom..