De azok az "ütések" nem ész nélküliek, hanem egy [auto_cenzúra] bonyorult taktika részeibarca99 írta:Test test ellen, kib.szott protektorokkal.Ennyi erővel a fociban is be lehetne öltözni, és ütni egymást "ész nélkül".

De azok az "ütések" nem ész nélküliek, hanem egy [auto_cenzúra] bonyorult taktika részeibarca99 írta:Test test ellen, kib.szott protektorokkal.Ennyi erővel a fociban is be lehetne öltözni, és ütni egymást "ész nélkül".
Nekem tetszett ahogyan próbálkozottA rögbihez nem értek, nem tudom a szabályokat. De már a Sportklubon is megy...és ki más közvetíteni a meccset, mint az idióta Horti. "éééééés elvesztik a labdát a franciák a bedobás után - odafordul a szakértőhöz - na és ez most mennyire rossz nekik" Szerencsétlen semmit nem ért hozzá, hogy lehet így elvállalni egy közvetítést, SZÁNALMAS.
Neked már rég nincs olyanodbarca99 írta:Most biztos csökken a népszerűségi indexem...![]()
Zozzy 5 írta:A rögbi meg...Bedobnak egy labdát, azt fussatokMondjuk egy kis taktika biztos ott is van...
Csökken bizonybarca99 írta:Én nem vagyok oda az NFL-ért, nekem olyan "amcsi-gladiátorsport".![]()
Nálam a rögbi sokkal inkább sport, ahol az emberek test test ellen küzdenek - ála foci (elvégre közös ősük van).
Most biztos csökken a népszerűségi indexem...![]()
Lionsportba lehet ilyet kapniocsi60 írta:Én azt szeretném kérdezni, hogy nem tudjátok hol tudok venni Barcas hátizsákot mert egyszer régebben láttam valahol és akkor nem vettem de most akarok venni és nem tudom hogy hol lehet.
Ismét kösz mindenki!Sharkinho írta:És ha ez megvolt, óvakodj a vörös-szörnytőlZozzy 5 írta:El fuero, neked meg grat! Hozd ki magadból a legjobbat, és megdöntheted annak a bizonyos embernek a 4 TD-os rekodrját, aki a képemen látható![]()
![]()
![]()
![]()
Amúgy egy olyan másfél-két éve én is nézek néha amerikai focitMa délelőtt is, kapcsolgatom a tv-t, sport 1-en pont NFL GameDay volt
És ha ez megvolt, óvakodj a vörös-szörnytőlZozzy 5 írta:El fuero, neked meg grat! Hozd ki magadból a legjobbat, és megdöntheted annak a bizonyos embernek a 4 TD-os rekodrját, aki a képemen látható![]()
![]()
Pedig jó sportvarga tamás írta: Kösz, de ehhez nem értek.
Kösz, de ehhez nem értek.Chris írta:varga tamás írta:el fuero: gratulálok! de mi az a TD?
touch down, ha jól írtam. (amerikai foci)