Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sport1:Los Banditos írta:Szombaton 22:00-tól,SportKlub adja.
Egyetérteklionelmessi19 írta:Szerintem még mindig jobb Marquez vkp-n, mint Edmilson. Méghozzás sokkal.
Deco pedig alapember, majd meglátjátok, h komoly meccsen nem tudunk nélküle játszani. Feltéve h kihagyja Frank...ami egyébként nem valószínű, és ezt nagyon is jól teszi.
Ezt nem értem, pedig ők adtákBoixos írta:hála a sportklubnak ezt a meccset sem láttam...
HA Deco nem játszana mostanában kezdőként, még az a kis esélyünk sem lenne a Liverpool ellen, ami most van.............cruyff írta:a Barca végre olyan játékot nyújtott hosszú idő óta, ami méltó a csapathoz. Ennek okai szerintem: 1. Eto'o (no further comment) 2. Deco és Marquez hiánya. (bocsi, de azzal, hogy nem játszott a két "passzkirály" akik 10 passzból 8-at eladnak,
Egyetértek maximálisan! Sztem is inkább Iniesta-nak kéne kezdeni Deco helyett!cruyff írta:Kösz Bodi. Tudod sokszor durván fogalmazok, mert szeretem kertelés nélkül leírni mi szerintem a csapatnak a legjobb, mégha sokszor ez sért is néhány embert. Nekem nagyon fontos mindenki aki a Barcáért küzd, dolgozik, szorít, de ez mind elhanyagolható a csapat érdekeihez képest. A jelenlegi legjobb Barca szerintem a következő: Valdes, Oleguer-Puyol-Thuram-Zambrotta, Edmilson-Xavi-Iniesta, Ronaldinho-Messi-Eto'o. Bocs, de nálam Marquez és Deco csak a cserepadon csücsülne.Bodi írta:Cruyff,leírtad a véleményem!
Különösen a 2. pontot emelném ki én is,mert a másik kettő mindenki számára egyértelmű.
Kösz Bodi. Tudod sokszor durván fogalmazok, mert szeretem kertelés nélkül leírni mi szerintem a csapatnak a legjobb, mégha sokszor ez sért is néhány embert. Nekem nagyon fontos mindenki aki a Barcáért küzd, dolgozik, szorít, de ez mind elhanyagolható a csapat érdekeihez képest. A jelenlegi legjobb Barca szerintem a következő: Valdes, Oleguer-Puyol-Thuram-Zambrotta, Edmilson-Xavi-Iniesta, Ronaldinho-Messi-Eto'o. Bocs, de nálam Marquez és Deco csak a cserepadon csücsülne.Bodi írta:Cruyff,leírtad a véleményem!
Különösen a 2. pontot emelném ki én is,mert a másik kettő mindenki számára egyértelmű.