Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Te olyan sokszor láttad...?edeinho írta:Miért szidjátok Drenthet? Látta valaki jáccani? Vagy csak a videó alapján mondjátok ezt? Sztem igen is jó igazolás lenne!
Azért mert míg Milito örülni fog a 4 misis fizetésének (amit soknak találok azért..), mint majom a farkának, addig Kivu legalább 5-öt akar, amit természetesen itt nem fog megkapni.fcbarcelonazsombi írta:Na láttod ez egy nagyon jó kérdés. Ha megfejted mond el nekem is.Ádám02 írta:Ha Militoért tudunk adni 18 millát Chivuért mért nem tudtunk?Persze ha annyit kell neki adni mert nem biztos!
Na láttod ez egy nagyon jó kérdés. Ha megfejted mond el nekem is.Ádám02 írta:Ha Militoért tudunk adni 18 millát Chivuért mért nem tudtunk?Persze ha annyit kell neki adni mert nem biztos!
azt tudom, hogy a chivu ügybe beakartuk vonni őket, de ez tegnapi hír többek között a marcarólkilibarca írta:Chivu-nál felajánlottuk őket és akkor nem kellett a RomaSzóval szerintem nem igaz
Drenthe egyértelműen nem kell(ez a srác olyan őnző h mehet madridba és nem igen védőre hasonlít)
Alvessal meg azért ne hasonlítsuk
Chivu-nál felajánlottuk őket és akkor nem kellett a RomaFCB_gábor írta:lehet volt már..
állítólag a roma érdeklődik Belletti ás Sylvinho iránt
Emanuelsonra van annyi esély, mint erre a Drenthe gyerekre...Drenthéről egyszer írtak annyit, hogy érdeklődünk, meg hogy nálunk szeretne játszani. Most ő az aktuális felfedezett, és szóba hozták velünk is...De mi sosem arról voltunk híresek, hogy az ilyeneket leigazoljuk. Nekünk van egy utánpótlásunk...Ha már itt tartunk, felhozhatnánk Olmót vagy Orlandit is balhátvédnek...noname írta:Felőlem is jöhetnének, csak kár h nem kerültek szóba.Emanuelson után egyszer érdeklődtünk még a télen, de azóta semmi.Viszont a lényeg:ha már meg lehetne szerezni Drenthét, akkor ki lehetne használni a lehetőséget.Zozzy 5 írta: Felőlem jöhetne Emanuelson vagy Taiwo.
1,25+0,5 millió €ozsimiki írta:Ez szerintem is így van,viszont túl sokat kérnek szntem érte...Sylva mostmár lehet nem jobb,de amikor jött jóval nagyobb név volt,mint most Drenthe.,..
érte mennyit perkáltunk?
Felőlem is jöhetnének, csak kár h nem kerültek szóba.Emanuelson után egyszer érdeklődtünk még a télen, de azóta semmi.Viszont a lényeg:ha már meg lehetne szerezni Drenthét, akkor ki lehetne használni a lehetőséget.Zozzy 5 írta: Felőlem jöhetne Emanuelson vagy Taiwo.
Én sem feltétlen Sylvára számítanéknoname írta:Drenthével egy cseppel se lenne gyengébb a védelmünk mint Silvával.Zozzy 5 írta: arra kéne figyelni, hogy erős legyen a védelmünk.
Ez szerintem is így van,viszont túl sokat kérnek szntem érte...Sylva mostmár lehet nem jobb,de amikor jött jóval nagyobb név volt,mint most Drenthe.,..noname írta:Drenthével egy cseppel se lenne gyengébb a védelmünk mint Silvával.Zozzy 5 írta: arra kéne figyelni, hogy erős legyen a védelmünk.
Alveshez azért ne hasonlítsuknoname írta: Ez a helyzet nekem nagyon ismerős.Tavaly nyáron Alves volt az egyik téma.Akkor én azt mondtam h nagyon jó lenne, erre sokan azzal jöttek h nem ér vissza, túl sokat támad,stb.Utólag mindeki rájött h ha jött volna Alves,talán nem lett volna átjáróház a bal oldalunk,mert igenis visszaért védekezni ebben a szezonban és a Sevilla egyik vezéregyénisége volt. Most van egy nagy esélyünk megvenni Drenthét és ha most nem vesszük meg, egy év múlva, ha a Realt fogja erősíteni, lehet megbánjuk h nem jött. Még nagyon fiatal.Sokat fejlődhet.Idén úgyis csak csere lenne.Megszokná h mindig védő(eddig játszott nem egyszer kp-t), és 1-2 év múlva lenne egy kiváló képességű balhátvédünk.Silvának úgyis legfeljebb egy éve van hátra ezen a szinten, jövő nyáron úgyis kell valakit venni a helyére, akkor miért ne vegyünk most,amikor viszonylag olcsón megszerezhetünk egy nagy tehetséget.
Persze Abidalt nem azért vettük hogy középen játszon ha nem jön Milito ott van Thuram,Marquez!barca0417 írta:Abidal ne menjen be középre, végre van egy jó balhátvédünk, ne küldjük belülre, Drenthe max. a padra jöhet, akár jön Milito akár nem. inkább Marquez legyen a középsővédő, ha nem jön Milito.
Alves jobb bekk.noname írta: Akkor én azt mondtam h nagyon jó lenne, erre sokan azzal jöttek h nem ér vissza, túl sokat támad,stb.Utólag mindeki rájött h ha jött volna Alves,talán nem lett volna átjáróház a bal oldalunk,mert igenis visszaért védekezni ebben a szezonban és a Sevilla egyik vezéregyénisége volt.