...egyszerűen elegem van az évi 6 Chelsea-L'pollból. mert unom. és sem liverpooli, sem nyugat-londoni nem vagyok. Nem is értem, h hogyan tudjátok olyan elszántan és tüzesen isteníteni/védeni választott csapataitokat (Barca, Real, ManU, stb.). nem érzitek ezt szánalmasnak? a barcelonai, madridi, manchesteri szurkolókhoz képest mindigis max. másodrendűek lehettek. nem kell majmolni őket. szurkolni igazán csak a saját országod valamely csapatának lehet, egy olyan csapatnak, ami a magyar társadalom, kultúra, népesség egy szeletét szimbolizálja. mert ezek a jelentéstartalmak állandóak. mit lehet szeretni egy ManU-on? a szineit? a stadionját? tőled 2000 kmre van...a játékosait? jövőre már lehet, h egyik sem játszik majd ott...ugyanolyanok lesztek, mint a postban is érintett kínaiak. sem rokonuk, sem ismerősük, sem boldog ősük senkinek. egyszerűen megvették őket kilóra egy Pak-dzsi-szunggal, meg li tiével, meg ki tudja kivel. ostoba robotok. mi nem válhatunk azzá, mert van saját futballkultúránk. ha manapság nem is élvezhető a magyar futball, azért mi "Futballnemzet" vagyunk. nem köpöm magamat és Puskásékat azzal szemen, hogy a Barcának szurkolok. mert olyan nincs is. önámítás.a barca szaik mindannyiotokra. van neki elég tajvani meg kinai szurkolója. a Honvédnak, a Fradinak, meg a Fehérvárnak pedig szüksége van ránk...
Üzenetek mindenkinek - archív
-
- Jugador d'estrella
Találtam egy nagyon érdekes commentet, amit nem tudok figyelmen kívül hagyni. Erőteljesen elgondolkodtatott...
- elprat
- Capitá del Barça
Nekem a "legmegrázóbb" a b.zis sztori volt.....meg a másnap reggel....de miccccsssssoda buli volt!Köszi csajok!Perrero írta:Néhány tanulság a 7végémből...

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
kismerten@hotmail.com
Ismertek vkit, akinek ez az msn-címe? Ma vett fel a gyerek, most láttam este, ráírtam. Ki volt rakva CR félmeztelen képe, meg üzetenke kiírva, hogy Manchaster United a király. Ráírok, nem válaszol. Nézem, kép változik dos Santosra, személyes üzenet meg dos Santos a király. Ezután sem ír, hanem kijelentkezik.
Ha most olvassa gondolom letilt örökre - nem mintha nem sz.arnék bele.
Ismertek vkit, akinek ez az msn-címe? Ma vett fel a gyerek, most láttam este, ráírtam. Ki volt rakva CR félmeztelen képe, meg üzetenke kiírva, hogy Manchaster United a király. Ráírok, nem válaszol. Nézem, kép változik dos Santosra, személyes üzenet meg dos Santos a király. Ezután sem ír, hanem kijelentkezik.

Ha most olvassa gondolom letilt örökre - nem mintha nem sz.arnék bele.

-
- Eurobarca Staff
Azért az internet korában nem jelenthet túl nagy gondot szerintem...Rajmó írta:szerk.: csak az a baj, hogy nincsenek meg régi füzeteim, könyveim, amiből ki tudnám dolgozni a tétel, amugy énis általában abban bízok meg, amit én írtam![]()
Varga Tamásnak igaza van, magyarból egy tételt sem dolgoztam ki (irodalomból pont azt húztam, amihez konzultáción valami okosat mondtam, mert kivételesen figyeltem), nyelvtanból majdnem húztak is szóbelin, igaz összességében 4es lettem magyarból. Amúgy nem egy nagykaland az érettségi, mostmár sokmindent megadnék, hogyha inkább újra végzős lehetnék.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Rajmó
- Capitá del Barça
ááh én ezekre már nem emléxem, olyan régen tanultam már, hogy azt se tudom miről szólnakfcjoc írta:én érettségizek, de adja isten hogy ezt a tételt húzzam irodalomból!csak ezt tudom anyag nélkül is!
a többit meg be kell magolnom
sajnos amúgy nincs meg

szerk.: csak az a baj, hogy nincsenek meg régi füzeteim, könyveim, amiből ki tudnám dolgozni a tétel, amugy énis általában abban bízok meg, amit én írtam

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Szerintem, tégy érte, hogy legyen: dolgozd ki. A közép- és főiskolás évek alatt rájöttem: azokat a tételeket tanulom könnyen, és azokban bízhatok meg, amelyeket saját magam dolgoztam ki. Mert addig is tanulod, amíg kidolgozod.Rajmó írta:Valaki nem érettségizik valaki ?![]()
Ha van, akkor nem tudna megdobni egy magyar tétellel?
a címe: Homéroszi eposzok világa (Íliász és Odüsszeia)

én érettségizek, de adja isten hogy ezt a tételt húzzam irodalomból!Rajmó írta:Valaki nem érettségizik valaki ?![]()
Ha van, akkor nem tudna megdobni egy magyar tétellel?
a címe: Homéroszi eposzok világa (Íliász és Odüsszeia)

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Jah hogy ez korosztályos voltZozzy 5 írta:Melyik korosztályban voltak? Hallottam néha a nevüket mikor bemondták, de velük nem játszottunk, sztem nem egy korosztály volt. Én a 91-92esek között voltam. Ennél az idősebb a 89-90es.Kluivertinho írta:Szegediek ellen mit játszottatok?![]()
Pindur Pandúrok volt a csapatnevük. Haverék

89-90-esek.

Csak még nem tudom hol végeztek.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
-
- Llegenda del Barça
Melyik korosztályban voltak? Hallottam néha a nevüket mikor bemondták, de velük nem játszottunk, sztem nem egy korosztály volt. Én a 91-92esek között voltam. Ennél az idősebb a 89-90es.Kluivertinho írta:Szegediek ellen mit játszottatok?![]()
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Szegediek ellen mit játszottatok?

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Meg sem lepődök...Zozzy 5 írta:Más:
Tudod, amit mondtam, hogy megyünk majd Pestre, na, 16 csapatból MO-on 2. - ok lettünk![]()

-
- Llegenda del Barça
Kösz mindenkinek!
Egyébként akár elsők is lehettünk volna, csak a döntőben kifogtuk a fő szájberkölyköket, akik azok a [auto_cenzúra] X-boxon megvertek. Utánna jött a rendes meccs, csak már sötét is volt, hideg is volt, meg úgy el voltunk merevedve meg fáradva, hogy nem kínlódtunk velük. Kirugdostál a labdákat, lökdöstek, mondom jóvan, legyetek boldogok, csak mennyünk má' haza

Egyébként akár elsők is lehettünk volna, csak a döntőben kifogtuk a fő szájberkölyköket, akik azok a [auto_cenzúra] X-boxon megvertek. Utánna jött a rendes meccs, csak már sötét is volt, hideg is volt, meg úgy el voltunk merevedve meg fáradva, hogy nem kínlódtunk velük. Kirugdostál a labdákat, lökdöstek, mondom jóvan, legyetek boldogok, csak mennyünk má' haza

-
- aka Game90
Grat Ati & Zozz!

Este mászkáltam erre-arra, majdnem lefagyott a lábam... és pedig csak október van, mi lesz decemberben/januárban?Zozzy 5 írta:plusz olyan rohadt hideg volt...![]()

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Director del Fútbol
Grat! A 2. hely egész Mo-n igen szép teljesítmény! Az meg, hogy milyen torna volt, nem számít, ha jól érezted magadZozzy 5 írta:Tudod, amit mondtam, hogy megyünk majd Pestre, na, 16 csapatból MO-on 2. - ok lettünkMondjuk ezt a tornát nem tartom valami nagyra, de akkor is.
Volt egy "gálameccs" is...Ganxta, Teddy vagy ki a rák, a TV2-ős időjós, Fiesta énekes stb. Ja, és Bella Levente kommentálta a meccsüket. Köbö 2 percig bírtam...

A gálameccset meg el tudom képzelni, milyen lehetett, de azt általában nem a sportot szeretők és értők kedvéért szokták csinálni

-
- Llegenda del Barça
Hangom az nekem sincs, én is ordítottam elég sokat ma, plusz olyan rohadt hideg volt...Drigo írta:Hú gratulálok, akartam kérdezni, de hát így már nem kell.Zozzy 5 írta:Tudod, amit mondtam, hogy megyünk majd Pestre, na, 16 csapatból MO-on 2. - ok lettünkMondjuk ezt a tornát nem tartom valami nagyra, de akkor is.
Volt egy "gálameccs" is...Ganxta, Teddy vagy ki a rák, a TV2-ős időjós, Fiesta énekes stb. Ja, és Bella Levente kommentálta a meccsüket. Köbö 2 percig bírtam...
Én most értem haza koncertől, hát eszméletlen nagy volt. Eddig is beteg voltam és fájt a torkom, de cirka 2 óra ordibálás és pogózás után most nincs hangom és semmit sem hallok, de valamit valamiért. Ez megérte, kár, hogy 5kor kelés és irány haza...Lehet, hogy le sem fekszem...

-
- Eurobarca Staff
Hú gratulálok, akartam kérdezni, de hát így már nem kell.Zozzy 5 írta:Tudod, amit mondtam, hogy megyünk majd Pestre, na, 16 csapatból MO-on 2. - ok lettünkMondjuk ezt a tornát nem tartom valami nagyra, de akkor is.
Én most értem haza koncertől, hát eszméletlen nagy volt. Eddig is beteg voltam és fájt a torkom, de cirka 2 óra ordibálás és pogózás után most nincs hangom és semmit sem hallok, de valamit valamiért. Ez megérte, kár, hogy 5kor kelés és irány haza...Lehet, hogy le sem fekszem...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Llegenda del Barça
Nagyon szivesen, jó kis meccs volt. Habár kicsit fáztam a vége feleantiimperialista írta:Zozz, köszi a szurkolást, jó érzés volt, hogy kijöttél miattam, meg persze jó volt újra találkozni... Legközelebb ígérem, jobban nyomom majd!
Nyertünk 5-4-re az ellen a miskolci csapat ellen, ahol pár embernek OB I-es, a többieknek OB II-es múltja van, és akiket nem sokszor vertünk meg eddigJó meccs volt, jól pörögtünk, az első sorban voltam, mi 3-at vertünk és csak 1-et kaptunk. Sajnos a 3 gól egyikében sem voltam benne, de a többiek elégedettek voltak velem, így annyira nem zavar, hogy én nem vagyok magammal teljes mértékben
Első meccsnek azért nem volt ez rossz...
Amit Laci (barca99) haver említett: Idén nem indulhatunk a ligában, mert a fővárosi csapatok kigolyóztak... Csináltak egy olyan alapszabálymódosítást, hogy minden csapatot meg kell a többinek szavaznia (legalább 50+1%), hogy elindulhasson a bajnokságban, és sajnos az egész arra ment ki, hogy tőlünk megszabadulhassanak![]()
Így idén úgy néz ki, tétmeccsek nélkül maradunk
Ez teljesen ellenkezik a sport alapelveivel, de az amatőr liga vezetői a tavalyi szezonban sem a korrektségükről voltak híresek, ahol tudtak, keresztbe tettek nekünk. Amikor megtudtam a döntést, két napig nem aludtam. Most már lenyugodtam annyira, hogy le tudjam írni káromkodás nélkül a dolgokat, de még mindig nem tértem magamhoz...

Ami pedig a kikosarazásokat illeti...inkább nem mondok semmit.
Más:
Tudod, amit mondtam, hogy megyünk majd Pestre, na, 16 csapatból MO-on 2. - ok lettünk

-
- Director del Fútbol
Zozz, köszi a szurkolást, jó érzés volt, hogy kijöttél miattam, meg persze jó volt újra találkozni... Legközelebb ígérem, jobban nyomom majd!
Nyertünk 5-4-re az ellen a miskolci csapat ellen, ahol pár embernek OB I-es, a többieknek OB II-es múltja van, és akiket nem sokszor vertünk meg eddig
Jó meccs volt, jól pörögtünk, az első sorban voltam, mi 3-at vertünk és csak 1-et kaptunk. Sajnos a 3 gól egyikében sem voltam benne, de a többiek elégedettek voltak velem, így annyira nem zavar, hogy én nem vagyok magammal teljes mértékben
Első meccsnek azért nem volt ez rossz...
Amit Laci (barca99) haver említett: Idén nem indulhatunk a ligában, mert a fővárosi csapatok kigolyóztak... Csináltak egy olyan alapszabálymódosítást, hogy minden csapatot meg kell a többinek szavaznia (legalább 50+1%), hogy elindulhasson a bajnokságban, és sajnos az egész arra ment ki, hogy tőlünk megszabadulhassanak
Így idén úgy néz ki, tétmeccsek nélkül maradunk
Ez teljesen ellenkezik a sport alapelveivel, de az amatőr liga vezetői a tavalyi szezonban sem a korrektségükről voltak híresek, ahol tudtak, keresztbe tettek nekünk. Amikor megtudtam a döntést, két napig nem aludtam. Most már lenyugodtam annyira, hogy le tudjam írni káromkodás nélkül a dolgokat, de még mindig nem tértem magamhoz...
Nyertünk 5-4-re az ellen a miskolci csapat ellen, ahol pár embernek OB I-es, a többieknek OB II-es múltja van, és akiket nem sokszor vertünk meg eddig

Amit Laci (barca99) haver említett: Idén nem indulhatunk a ligában, mert a fővárosi csapatok kigolyóztak... Csináltak egy olyan alapszabálymódosítást, hogy minden csapatot meg kell a többinek szavaznia (legalább 50+1%), hogy elindulhasson a bajnokságban, és sajnos az egész arra ment ki, hogy tőlünk megszabadulhassanak

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Jaja. Kár, hogy már hazajöttem, meg hogy kibsztak Atiékkal, de erről majd mesél.