Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem kell Kaladze maradjunk csak Militonál az a legjobb ha ő jön!dickricsi írta:Állítólag Kaladze leigazolásán is gondolkodnakn Txikiék, ha esetleg nem jönne létre a deal a Zara-val Gaby-ért. A hír a Tribalfootball-ról származik (amely hírportál hitelessége erősen megkérdőjelezhető) de már máshol is láttam. Sztem Kaladze nem kéne a Barca-nak. Nem hasonlítanám Gaby-hoz, vagy Andrade-hez. (akit már a Juve meg is szerzett, vagyis nekünk meg kéne állapodni a Zara-val, ha akarunk egy klasszis középső védőt)
Igen én is erre gondoltam, hogy most leigazolnánk, aztán jövőre idejönne, addig maradhat a Feyenoornál.Zsoma írta:
Abidalra nem használnám a fiatal kifejezést, 28-29 éves, pont úgy, mint Gio, mikor idejött. Drenthét ott kellene hagyni a Feyenoord-nál még 1 szezonra, jövőre úgyis lejár Silva szerződése, ha jól emlékszem, aztán jöhetne Drenthe.
Abidalra nem használnám a fiatal kifejezést, 28-29 éves, pont úgy, mint Gio, mikor idejött. Drenthét ott kellene hagyni a Feyenoord-nál még 1 szezonra, jövőre úgyis lejár Silva szerződése, ha jól emlékszem, aztán jöhetne Drenthe.sasi1 írta:De, ha azt nézed, hogy ennek a fiatal bal bekknek a cseréje egy nem éppen fiatal Sylvinho, és ha ez a Drenthe gyerek tényleg olyan jó...... akkor már nem biztos, hogy csak egy agyszülemény.lionelmessi19 írta:
ÉN is, és sztem nem is harcolunk érte... most vettünk fiatal bal bekket.Ezt most a Sport agyszüleményének vélem.
De, ha azt nézed, hogy ennek a fiatal bal bekknek a cseréje egy nem éppen fiatal Sylvinho, és ha ez a Drenthe gyerek tényleg olyan jó...... akkor már nem biztos, hogy csak egy agyszülemény.lionelmessi19 írta:
ÉN is, és sztem nem is harcolunk érte... most vettünk fiatal bal bekket.Ezt most a Sport agyszüleményének vélem.
ÉN is, és sztem nem is harcolunk érte... most vettünk fiatal bal bekket.Rumig írta:Ez esetben bocs. Akkor valóban számít, h mit is akar a játékos. Viszont továbbra is feleslegesnek tartom.![]()
Akkor rosszul vetted észre.Rumig írta:Én inkább úgy vettem észre, h itt néhányan nagyon belelkesültek a gyerektől, de én nem hiszem, h a vezetőséget komolyan érdekelné a dolog.
Teljes mértékben igazad lenne, ha nem Chivu aktáról lenne szó! Hiszen ha figyelemmel követed az igazolást rájöhettél, hogy az oldal hírei nem mindig tudta követni a Chivu aktuális híreit (csoda lett volna ha igen)! Így mivel nagyon érdekel az igazolás így próbáltam az aktuális hírhez jutni!ozsimiki írta:Szntem nem egyből fórumra kellene belépni,hanem kicsit olvasgatni főoldalonHa már eléggé le vagy maradva....
Állítólag tárgyalunk Drenthe gyerekért.Ha igazak a hírek,akkor a Mardid, a Cselzi és Mi versenyzünk érte.Rumig írta:Én inkább úgy vettem észre, h itt néhányan nagyon belelkesültek a gyerektől, de én nem hiszem, h a vezetőséget komolyan érdekelné a dolog. Inkább Drenthe akar ideigazolni, nem a vezetőség akarja, h jöjjön.![]()
![]()
Erre a feltételezésemre írtam, amit írtam, miszerint nem kell mindenkit megvenni, aki ide vágyik.
Én inkább úgy vettem észre, h itt néhányan nagyon belelkesültek a gyerektől, de én nem hiszem, h a vezetőséget komolyan érdekelné a dolog. Inkább Drenthe akar ideigazolni, nem a vezetőség akarja, h jöjjön.barca99 írta:Ez mind szép és nagyon jó. Csak az a baj, hogy a VEZETŐSÉGet érdekli a gyerek.
Chivurl szinte biztos h véglegesen lemondtunk, Milito pedig már 95%, vele megegyeztünk,a Zaraval is nagyon közel az egyezség.Scorpio írta:Mi? Vagy mi már Militora hajtunk?
Szntem nem egyből fórumra kellene belépni,hanem kicsit olvasgatni főoldalonScorpio írta:Mi? Vagy mi már Militora hajtunk?
Na igen, de az hogy játszottak egy-egy meccset a felnőtteknél még nem azt jelenti, hogy az első csapatban kerettagok. Az ismert tényekkel, pl Olmo esetében, kösz, hogy aggódsz, de tisztában vagyokvarga tamás írta:gyerekek! Jobb lenne több Barca meccset néznetek. Jesús Olmo Lozano tavaly, az utolsó fordulóban végigjátszotta az Athletic Bilbao elleni meccset, és az idén is edzett a nagyokkal. Ha jól emlékszem Jordi - teljes nevén Jordi Gómez - is játszott a felnőtt csapatban pár percet. Szóval, a transfermarkt annyira nem áll messze az igazságtól.
A legutolsó hírek szerint az interhez igazol.Scorpio írta:Biztos le van írva, de Chivuval mi van?