Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na mit inditottam el ezzel a szöveggel.... ha ezt tom jobban meggondolom mit iirok lePrimitive írta:
Fa.szom tudja, nem vagyok szarvas. Miért, lehet a szarvasok csukott szájjal ordibálnak xD:lol:
Hehe.
Fa.szom tudja, nem vagyok szarvas. Miért, lehet a szarvasok csukott szájjal ordibálnak xDOleguer írta:
![]()
![]()
Mert lehet csukott szájjal is ordibálni?
![]()
![]()
Primitive írta:Valszeg nyitott szájjal xD:lol:Oleguer írta:Danka! Hogy ordibál egy szarvas?Danka00792 írta: és elkezdtek ordibálni mint egy szarvas![]()
Hát ök megoldottákOleguer írta:Danka! Hogy ordibál egy szarvas?Danka00792 írta: és elkezdtek ordibálni mint egy szarvas![]()
Valszeg nyitott szájjal xD:lol:Oleguer írta:Danka! Hogy ordibál egy szarvas?Danka00792 írta: és elkezdtek ordibálni mint egy szarvas![]()
Hát szerintem is jo mokaZozzy 5 írta:Sztem jó móka még középsuliban is, már csak az ajándékozás miatt isChris0527 írta: nálunk nem volt a Mikulásnem értem mér középsuli 11be
![]()
És rólam még verset is írtak
Vazzeg, tavaly rólam is verset írtakZozzy 5 írta:Sztem jó móka még középsuliban is, már csak az ajándékozás miatt isChris0527 írta: nálunk nem volt a Mikulásnem értem mér középsuli 11be
![]()
És rólam még verset is írtak
jaaZozzy 5 írta:Na, osztályokban megvolt a mikulásosdi?