Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arra várhatsz, viszont új edző kell, addig amíg nem megy el végérvényesen a bajnokság, és addig amíg Mourinho szabad. Szerintem.Los Banditos írta:Rijkaard lemond.
Ez természetes reakció, előtte ti voltatok a mi köreinkben többen, ez így lesz, míg világ a világ.Boixos írta:azért az utóbbi időben (amióta leesett a bajnokság) ti jóval többször jöttetek "barátkozni", csak ilyenkor odaát a statisztikus kolléga nem annyira lát ki a fejéből, h gyűjtögesse az idézeteket.El Madridismo írta:...
Ha meg ti nyertek, akkor meg ti jöttök, úgyhogy ezt felesleges
mindenesetre nagyjából ismeri már itt mindenki az igazi madridistákat, ők egyébként nem is szoktak ilyen beszólásokkal dobni a hangulaton.
Erről pofáztam a Barca vs Real topicban.Saviola írta:Szerintem ekkora 'mit is' ? rég látott a Nou Camp.18. csapat ellen.Katasztrófa.
azért az utóbbi időben (amióta leesett a bajnokság) ti jóval többször jöttetek "barátkozni", csak ilyenkor odaát a statisztikus kolléga nem annyira lát ki a fejéből, h gyűjtögesse az idézeteket.El Madridismo írta:...
Na azé mondjuk én borúlátó vagyok, pesszimista, szal azt mondom, h a 7 pont az qrvasokEl Madridismo írta:Szerintem csak 7 van közte, illetve volt a meccsetek előttjelen állás szerint 6, ha nyertek, marad a 4.
Hát nemtudom, talán menne. Meg kéne probálni.... ennél rosszabbak ugysem lehetünk.Morminho írta:Xavi!
szerintem Puyol magabiztos. az utóbbi időben egyre jobb formát mutatcsababarca írta:húha...az ilyen barca meccs is ritka amin nem lehet senkit se nagyon kiemelni....valdes bepotyázott,a védelem nem vmi stabil,kp-n a két kisember keveset vállal,marquez nem az igazi,támadók se kapnak nagy támogatást...
sztem egy marquez-deco csere lendítene a játékunkon...
visca el barca....
csababarca írta: sztem egy marquez-deco csere lendítene a játékunkon...
Xavi!Danka00792 írta:De akkor ki lenne a VKP-nk? Iniesta? Talán, de szerintem nem kéne, Ini-t visszábbvonni, talán még ö a legveszélyesebb. (Lásd 11-es kiharcolása)csababarca írta:húha...az ilyen barca meccs is ritka amin nem lehet senkit se nagyon kiemelni....valdes bepotyázott,a védelem nem vmi stabil,kp-n a két kisember keveset vállal,marquez nem az igazi,támadók se kapnak nagy támogatást...
visca el barca....
Szerintem csak 7 van közte, illetve volt a meccsetek előttIlúvatar írta:naja, ha otthon is ilyen köbö gázosra sikerül a meccs, akko madrid -é a díj ám... Felfigyeltem a táblázatra, amely HA JÓL EMLÉKSZEM 35 pontja van madridnak, barcának meg csak 27, ami ultraciki sztem...Boixos írta:hát ha edzőt akarnak buktatni a srácok, akkor jól csinálják, bár ahhoz túl jó haverok rijkaarddal, h ilyenbe belemenjenek.![]()
mindenesetre elég gáz, h eddig az itthoni meccseink legalább egyértelműek voltak, "csak" idegenben voltunk sz.arok, most meg már a nou campban is recegni kellene...
ettől függetlenül sztem behúzzuk a bugit, olyan 3-1et várok a végére.
Ha így megy a meccs, akko el classico -n is szépen beszopunk, oszt jön ide a madridhadsereg baxakodni velünk...
De akkor ki lenne a VKP-nk? Iniesta? Talán, de szerintem nem kéne, Ini-t visszábbvonni, talán még ö a legveszélyesebb. (Lásd 11-es kiharcolása)csababarca írta:húha...az ilyen barca meccs is ritka amin nem lehet senkit se nagyon kiemelni....valdes bepotyázott,a védelem nem vmi stabil,kp-n a két kisember keveset vállal,marquez nem az igazi,támadók se kapnak nagy támogatást...
visca el barca....
Így van. Lendületet hozna a támadó játékba, amire nagy szükség lenne...csababarca írta:sztem egy marquez-deco csere lendítene a játékunkon...
Igen, sokszor kibeszéltük már, hogy az értelmesen fórumozó Real-drukkerekkel nincs semmi baj.Real Madrid 5 írta:én is madridista vagyok és szerintem is elég köcsögség ilyeneket írogatni...
az a vicc hogy mindig van ilyen probléma, mindig jön valamelyik és húdenagydolog itt írogatni a többieknek...
de szerencsére vannak itt értelmes emberek akik nem az összes madridistát ítélik el emiatt, aki ezt teszi az ne tegye! ezek téleg csak valami kis kéthónapos "ottvanaraúl" drukkerek