Üzenetek mindenkinek - archív
Jobbulást! 

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jobbulást és Kitartást Cool
Remélem minden rendben lesz hamarosan!

Remélem minden rendben lesz hamarosan!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Azzal én is szúrkálnám magam. Hátha úgy játszanék, mint Messi.Zozzy 5 írta:Erről a szúrkálásról Messi jut eszembe. Neki is állandóan szurkálni kellett magát, mert valami hormonális problémáit voltak. Persze itt más a helyzet, csak úgy eszembe jutott.

Gondolom azért, amiért törött láb pihentetésekor is kell. Nehogy vérrög keletkezzen, és nagyobb gáz legyen. De javítsatok ki, ha tévedek.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Minek kell a szuri? JobbulástCooltiszo írta:Hidd el Zozzy, hogy megoldanád, mert muszáj. minden reggel szurit kell beadnom magamnak, ezt előtte el se tudtam képzelni, mert utálom a tűket, de a szükség nagy úr.....

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jobbulást Cooltiszo!
Én biztos halálra unnám magam egész nap
Én biztos halálra unnám magam egész nap

in to exile
-
- Llegenda del Barça
Hát jobbulást, el sem tudom képzelni, mit kezdenék így magammal ilyen állapotbanCooltiszo írta:Sziasztok! Múlt hét csütörtökön megműtötték a keresztszalagomat, pont 1 hete engedtek haza, azóta itthon fekszem, még 2 hétig nem szabad ráállni a műtött lábamra. mindenem megvan itthon, viszonylag gyakran jár barátnőm is(bár ebből sose elég), de lassan megőrülök itthon. De tényleg, nagyon mehetnékem van...
( képernyő-billentyűzet rulez,kb 10 percbe telt ez az iromány...)

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Sziasztok! Múlt hét csütörtökön megműtötték a keresztszalagomat, pont 1 hete engedtek haza, azóta itthon fekszem, még 2 hétig nem szabad ráállni a műtött lábamra. mindenem megvan itthon, viszonylag gyakran jár barátnőm is(bár ebből sose elég
), de lassan megőrülök itthon. De tényleg, nagyon mehetnékem van...
( képernyő-billentyűzet rulez,kb 10 percbe telt ez az iromány...
)

( képernyő-billentyűzet rulez,kb 10 percbe telt ez az iromány...

-
- Llegenda del Barça
Valóban érdekes kérdés. Elviekben mondhatjuk, hogy igaza van az emberkének. Viszont ezek érzelmek, amelyeket nem minden esetben lehetne megmagyarázni egy másik embernek, akiben ezek az érzések nincsneek meg. Számtalan oka lehet annak, hogy miért szeretsz egy csapatot szívedből azon kívül is, hogy a nemzeted vagy kúltúrádat képviselik. Egy csapatért szurkolni pedig közel sem azt jelenti, hogy vitázol vagy erőszakoskodsz a másik csapat drukkerivel és agyatlanul véded a saját csaptot minden körülmények között. A szurkolás azt jelenti, hogy meccseken minden percben 100%on pörögsz, figyelsz, izgulsz, gyűlik az adrenalin. Miért ne érezhetnénk ezt át mi is? Én ezt átérzem, viszont nem érzem, hogy ez eröltetett önámítás lenne. Ha az lenne, akkor nem "csinálnám".
Egyébként meg állítom, hogy itt ezen a fórumon is különbek vagyunk NÉHÁNY barcelónai "drukkernél", akik kimennek a meccsekre, végigülik az egészet és néha tapsikolnak, ha Ronnie csinál egy cselt.
Egyébként meg állítom, hogy itt ezen a fórumon is különbek vagyunk NÉHÁNY barcelónai "drukkernél", akik kimennek a meccsekre, végigülik az egészet és néha tapsikolnak, ha Ronnie csinál egy cselt.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nyilván ha nem lenen ilyen rossz helyzetben a foci Magyarországon, akkor nem a külföldi csapatokban keresnénk "menedéket". Egyébként látszik, hogy mennyire vágyik az ember a magyar foci sikerére. Lásd. Magyar-Olasz után ezrek vonultak az utcán.

in to exile
Csak mint kiderült, egyikőjük sem szereti a Barcát...
Viszont www.nst.blog.hu
nagyon jó kis blog, érdekes dolgokkal, meg jó kommentekkel. 

Viszont www.nst.blog.hu

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Már már könyv terjedelmű,de azért jó
Pár arc átjöhetne ide is,ha még nincsenek jelen
,elég értelmes dolgokat irogatnak....

Pár arc átjöhetne ide is,ha még nincsenek jelen

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ha már vki bemásolt az nst-ről egy kommentet, én is megtenném, csak én az "ellenoldalról".
Mert nagyjából én is (meg gondolom mások is) ezen a véleményen vannak.

Ezert pontosabban: "szurkolni igazán csak a saját országod valamely csapatának lehet, egy olyan csapatnak, ami a magyar társadalom, kultúra, népesség egy szeletét szimbolizálja. mert ezek a jelentéstartalmak állandóak."
Uhum, akkor csak magyar irok konyveit olvasod? magyar zeneszamokat hallgatsz? magyar rendezok altal rendezett es magyar szineszek altal jatszott szindarabot nezel meg a szinhazban? Moziban filmeket?
Ha mar a Fradit hoztad fel egyik peldanak, akkor epp ma igazoltak egy angol jatekost, lengyel a kapus, Nyodo meg szuletett IX. keruleti, nem?
Miert szurkoljak magyar csapatnak? Maradnal a Fradinal, mert a Fradi-szurker epp kihuhogja a sajat elobb emlitett jatekosat? mert lassan vicc ami a Fradiban megy evek ota? van penz, nincs penz, van befekteto, nincs befekteto, tralalala. Amugy kinek koszonhetik az egyetlen egy BL-es szereplest, ki lotte ott a golt? Egy magyar srac, ugye (csak epp ics-re vegyodik a neve veletlenul)? Aztan az edzot meg elzavartak, mert 8 kopasz kitett egy transzparenst, hogy "Novak, takarodj!"...Vagy mondhtanam a Dozsa vaduz elleni edzobuktato meccset...Vissztaerve a Fradira, jogtalanul kizartak, az MLSZ, ami a magyar labdarugasert felelos, az elmult evtizedben nem hozott egyetlen egy normalis dontest sem, ami a mi, magyar labdarugasunk erdekeit szolgalna.
Tehat van itt egy nagy csoda, amit magyar labdarugasnak nevezunk, es olykor 1-1 meccsre kimegy 243 nezo is, es novembertol aprilisig nincs bajnoksag es Maltan elgyapulnak minket, mint allat, es akkor az MLSZ meg boldog es hajracsakigytovabb...
Ha erdekel, h miert fordultam el a madjar focitol, akkor ezaz. Becsapjak a szurkereket, nincs rend es nincsen kovetkezmenye semminek. Nincs kovetkezetesseg a honi labdarugasban. Csak azert, mert magyar vagyok, ne nezzem verbeforgo szemmel egy PL meccset, az ev 10. Pool-Cselszki meccset?
Amugy, erdemes lenne kimenned egyszer pl az uj Emirates-be es osszehasonlitani az ottani korulmenyeket es szurkolasi magatartast pl. a Lokinal talalhato nagyerdoben latottaknal. Mindkettoben volt mar szerencsem. Az egyik helyen szurkolas van, a nezo szorakoztatasa, kiszolgalasa a cel, mig a masiknal talan ay ellenfel jatekosanak legbecstelenitobb szidalmazasa.
Biztos tudnal ellenpeldakat is mondani, hogy az angolok anyaznak, csak epp jonehany meccset (eloben is) vegigkovetve talan ertheto, hogy miert aldozunk penzt 1-1 kulfoldi meccsert. Most az jutott eszembe, amikor a Lipicait Pecsen kockacukorral dobaltak tv-s meccsen....Bocs, ha ez nem erdekel hosszu tavon.
Amugy meg a 2000km tavolsag kb annyit jelent, hogy naponta tobbszor frissul a kulfoldi csapat honalapja, mint a hazai kedvencek honlapja. Mindent megtudhatsz roluk, ki serult, miert serult, kik jatszanak a tarcsi meccsen. ha eloben nem kozvetiti a tv, akkor is online kozvetites van szoveges uzemmodban a honalpon. Regisztralhatsz, szavazhatsz a honap jatekosara, videokat tolthetsz le, rendelhetsz bmilyen targyat, zoknit, polot, paplant...
Ha itthon nem tudsz kimenni a meccsekre, vagy nem akarsz, akkor semmi infod nincs, gondolom a neten nem tudod eloben kovetni a merkozeseket.
Szoval, annak, hogy vki kulfoldi csapatnak szurkol, annak van oka. Sokan -koztuk en is - elfordultam a magyar focitol. A 14 eves tesom nem fogom kivinni egy magyar-roman valogatott meccsre, inkabb elviszem Londonba akarmilyen meccsre.
Az, meg egy masik sosszenet, hogy az Arsenalban van-e angol...Meg, hogy feher-e a borszine...Haaaat, foleg az utobbit inkabb nem kommentalom, mert ez alapjan megitelni embert es csapatot szerintem nem tul szerencses. "Enri" - katalanok igy mondjak - fekete, francia, 9 evet huzott le az Arsenalban. Ahogy volt egy zold-feher futballmagyar, akkor talan Ot lehetne futballangolnak is nevezni, ugye? Es talan ebbe a kategoriaba belefer Bergkamp is nagyduzzogva. Es pont az Arsenalra jellemzo, hogy 1-1 jatekost hosszu tavon alkalmaznak. De ez igaz szinte az osszes angol klubra. Es ha mar Arsenal, akkor ugye nem nezzuk azt sem, hogy Wenger szinte kolyokkent veszi Oket meg es farag beloluk jatekosokat. 2-3-4-5 evet eljatszanak tarcsiban, fa kupakban, utanpotlasban, aztan belepnek a felnott keretbe es akkor jon az "angolozas", pedig jo par evet mar ott toltott.
A masik amiert haragszom a magar focira. Edzok. Most egy Magus mit keres meg a Vacban? Csank hol nem volt meg edzo? van 30 edzonk, akik cserelik egymast. Amig Ok jelen vannak, addig ez a garancia a magyar futbal fel nem emelkedesere. Csank legutobbi varazslasa Kecskemeten. 0-2-nel nem cserel, nem valtoztat a taktikan; a kiallitas utan sem, nem nyul bele a meccsbe. Aztan meg csodalkozik, h mi szurkerek csodalkozunk, hogy meg a magyar labdarugasban jelen van....0-2-nel talan meg kellene fegyelmezni a jatekosokat, taktikailag huzni vmit, de nem...semmi...
Szoval, lehet unni a 10. Cselszki-Pool meccset Karacsony masnapjan bejglivel a hasadban, es minden informacioval a monitorodon, vagy kint a feher londonban (feher a diszites, feketek az emberek); vagy azon gondolkozni, hogy mikor lesz mar marcius, hogy lathassam Lipicait birot anyazni vagy eppen kurtot csinalni a kezebol...Vagy azon gondolkozni, hogy ha a Fradit kizartak, es kiderult, h ez nem jogos, akkor most mi a szitu a Bundasliga egyik legjobbjaval es az MLSZ-szel, szov kapitany kozott...
Tehat, akkor sajna RVP megserult, 1 honapot ki kell hagynia legalabb, es tovabbi infok a klub honlapjan olvashatok:) Azert ha elmesz nyaron ausztriaba, akkor meg beszelgethetsz is a jatekosokkal...Angolul vagy franciaul
en utoljara Fradi-Debrecenen voltam magyar bajonoki meccen, amikor a Fradi lett a bajnok (az Ujpest meg az MTK-val bohockodott a Nepstadionban majdnem 10ezer nezo elott),
elotte pedig egy Haladas-MTK-n kb 5 evvvel azelott!
most meg kinn tanulok angolt Manchesterben,
es szinte minden szabadidomet azzal toltom , h jegyet szerezzek minel tobb PL meccsre, es minel tobb csapatot lassak azalatt, amig kinn vok!
remelem erted a kulonbseget Csorszike!!!
pedig egy jegybol eves berletet lehetne venni otthon!
erre az angliai futball-kozegre lehet fanyalogni!
...otthonrol!
es lehet h csak a penzrol szol, mert azert a 92-es valtas csak errol szolt,
de azert a nep is kap cirkuszt!!!
es millllen jo lenne, ha oktober 23-a elott nalunk is az lenne a tema, h melyik rangadot jatsszak eppen a bajnoksagban (itt Villa-MU, Everton-Pool, jo lenne ket hazai gyozelem:), es nem az, h az Opera kornyeken lakok csak rendori kiserettel terhetnek nyugovora!!!
... es hogy csak egy oroszok elleni izraeli gyozelem eseten juthatunk ki az EBre!
(na mert letargia az most van!!!)
meg valami:
"Most tényleg, tegye fel a kezét, akit nem idegesít az arsenal kezdőcsapata! nemhoigy angol, de már fehér sincs benne"
meddig tartsam fenn???
ittam par guiness-t, vagyis sokaig birom:-)
szanalmas, h ilyet vki le tud irni...
mellesleg,
a Barca mellett, csak az Arsenal az, aki tetszetos futballal szorakoztat az utobbi 10 evben (pedig nem szeretem oket, nemugy a masikat)
a masik meg, h kinottek a Highbury-t!
gondolom, Te a mi csodalatos Nepstadionunkat is orokre megtartanad!
na picit en is bepoccentem,
de gondolom, szombaton 3orakor, amikor elkezdodik a City-B'ham meccs, akkor k-ra nem érdekel, h Csorszike miket irogatott!
es talan nem fogom szegyellni magam, h lelkesedem egy Elano es egy Petrov nevu zsoldos jatekaert!
udv,
ha savanyu a gyolo, akkor ne egyel belole!!!
Azért milyen szép dolog is lenne, ha valójában tudnánk kedvenc csapatot választani hazánk klubjai közül. Sajna a színvonal is hiányzik, és sajna a szurkolók is. Mit tehetne egy átlagember, aki csupán egy hétvégi, esti kikapcsolódásra vágyik? Egy olyanra, melyben kedvenceinek technikai képzettségében, és egy csapat lelkes, dinamikus működésében gyönyörködhet. Magyar pályákon nem látunk ilyet, amiért fizetnék is. Ráadásra a szurkolói réteg egy bizonyos része sem éppen vonzó.
Már bajnoki közvetítések sincsenek, egy mindenki részére elérhető csatornán. Pedig én szoktam nézni, ha időm engedte. Még az Rtl-es közvetítésekből is láttam jó párat.
Régen M1-en volt + hétvégén góóól, ha jól emlékszem a címére. Egész jó volt. Hiányérzetem van.
Ezért is kellene nagyon a fradi az első osztályba. Annak a csapatnak volt a legjobb az eladhatósága. Nah meg az újpest-fradi..

Már bajnoki közvetítések sincsenek, egy mindenki részére elérhető csatornán. Pedig én szoktam nézni, ha időm engedte. Még az Rtl-es közvetítésekből is láttam jó párat.

Ezért is kellene nagyon a fradi az első osztályba. Annak a csapatnak volt a legjobb az eladhatósága. Nah meg az újpest-fradi..

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Ja, mint a magyar narancs: "Kicsit savanyú, kicsit keserű, de a miénk!"".
Magyar focit néztem tegnap is a Ligakupából.
Ugye Debrecen-Újpest volt a menü.
Olyan hazai volt, ahogy a civisközönség szépen magyarul elküldte
melegebb égtájakra például a Foxit, a koreait, vagy akármelyik
légióst...
Újpesten Kouemahát meg Sidibét találták volna meg ebben a
felettébb markáns hazai labdarúgásban.
Sokszor bizony annyira hazai ez a labdarúgás, hogy az szinte fáj!
Már a Fradi is ex-Arsenalost kóstolgat, a fiókcsapatban, ha maradt
még neki olyan , szépen elsikkad a hazai tehetség.
Aki persze hanyatt-homlok rohan külföldre, hátha ott jobban
megbecsülik!
Magyar foci? Mi az, ki látta?
Tegnap a polákok elleni sikerből is az idegenlégió vette ki a
részét igazából.
Akik odakint tanultak meg játszani igazából.
Rezgi ide Krojf komátok.
Ja, mint a magyar narancs: "Kicsit savanyú, kicsit keserű, de a miénk!"".
Magyar focit néztem tegnap is a Ligakupából.
Ugye Debrecen-Újpest volt a menü.
Olyan hazai volt, ahogy a civisközönség szépen magyarul elküldte
melegebb égtájakra például a Foxit, a koreait, vagy akármelyik
légióst...
Újpesten Kouemahát meg Sidibét találták volna meg ebben a
felettébb markáns hazai labdarúgásban.
Sokszor bizony annyira hazai ez a labdarúgás, hogy az szinte fáj!
Már a Fradi is ex-Arsenalost kóstolgat, a fiókcsapatban, ha maradt
még neki olyan , szépen elsikkad a hazai tehetség.
Aki persze hanyatt-homlok rohan külföldre, hátha ott jobban
megbecsülik!
Magyar foci? Mi az, ki látta?
Tegnap a polákok elleni sikerből is az idegenlégió vette ki a
részét igazából.
Akik odakint tanultak meg játszani igazából.
Rezgi ide Krojf komátok.
Amúgy amikor először olvastam a kommentet, azt hittem hogy te írtad, mert erről beszéltél egyszer cseten is...Oleguer írta:Itthon semmi, de az legalább a tiedbarca99 írta: Itthon mi van?
Am sztem igaza van majdnem mindenben

Tudok egy dalt pont ide illik, a Belgától a Nemzeti Hip-Hop"Van nekünk tisza sportcipőnk,nyugati márkát hordjon a nyugati rappelő"
Nem mondom hogy nincs igaza,de nem is tudok vele egyetérteni!Kizártnak tartom hogy akár a Barca,akár a M.U lexarná a fanokat.A magyar klubok pedig simán átvennék a modellt ha tehetnék,csak nem megy..a fradit is mióta árulják aztán mégse kell senkinek..
Nem mondom hogy nincs igaza,de nem is tudok vele egyetérteni!Kizártnak tartom hogy akár a Barca,akár a M.U lexarná a fanokat.A magyar klubok pedig simán átvennék a modellt ha tehetnék,csak nem megy..a fradit is mióta árulják aztán mégse kell senkinek..

Olvastam én is nst-n, kommentelni is akartam, de nem tettem.
Vhol igaza van, de nézze a halál a Honvéd, Fehérvár, etc. meccset. Azért nézek Barca meccset, mert ott színvonal van. Itthon mi van? Futni nem futnak, passzolni nem tudnak. Akkor meg miről beszélünk?
Vhol igaza van, de nézze a halál a Honvéd, Fehérvár, etc. meccset. Azért nézek Barca meccset, mert ott színvonal van. Itthon mi van? Futni nem futnak, passzolni nem tudnak. Akkor meg miről beszélünk?