Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet hozzá kapni tisztítót,ha más nincs,fogkrémmel is működik a dolog.Nyakláncnál kissé körülményesDanka00792 írta:HellotoK!
Remélem ért valaki hozzá. Ezüst nyakláncot és gyürüt miben kell tisztitani?![]()
Azt hiszem átlag usernek 10 perc a max. hosszúság. Tegyétek fel 2-3 darabban a filmet, mások is úgy csinálják.Ronal.10 írta:segitség keelll!!!
van itt olyan emberke aki töltött már fel a youtubera 10percnél hosszabb videot???
hogy csináltad?
állitolag directornak kell lenni... benyomtam hogy az vagyok de hát igy se megy..
kell várni mig náluk is director leszek?![]()
nagyon brutál filmem van haverokkal forgatuk és már szaretném feltenni
segitsetek!
köszi
azt hittem valami ultrahosszú Slash szólóról van szó....Ronal.10 írta:segitség keelll!!!
van itt olyan emberke aki töltött már fel a youtubera 10percnél hosszabb videot???
hogy csináltad?
állitolag directornak kell lenni... benyomtam hogy az vagyok de hát igy se megy..
kell várni mig náluk is director leszek?![]()
nagyon brutál filmem van haverokkal forgatuk és már szaretném feltenni
segitsetek!
köszi
Hú, én örülök neki. Remélem még egy 10-15 centi leesek, és akkor fehér karácsonyunk lesz!!!!Sharkinho írta:Szhelyen már tegnap is esett egy jó 8-10 centi. Ma napközben nem nagyon volt semmi, de most megin rékezdett keményen...
Fehérváron havazik? Ejj de jo, akkor lehet hogy megint késik a busz 2,5 órát.VIII.Henrik írta:Ma már itt Székesfehérváron havazik rendesen. Így szerencsére a kutyáknak a kisgyerekek terrorizálásánál fontosabb szórakozásuk akad, a hógolyózás.Persze csak óvatosan, nehogy tüdőgyulladást kapjanak.
Van még pár csapat aki ezeket a színeket használja,pld Tibet válogatottja is..Szandi írta:Ma elment apukám focizni a Barca szerkójába, és egy csávó beszól neki:
Te Vasas drukker vagy?
Öhm, miért lennék Vasas drukker?
Há me Vasas cuccba vagy? Vagy mijezaz efcébé?![]()
Öhm..nó comm...![]()
![]()
![]()
Megtörtént eset!
Nem veszem szívemre, nem vagyok annyira nacionalista... Csak, ezzel vigyázni kell, elég kiélezettek a helyzetek mostanában. Főleg itt nálunk, forrong a nép...Boixos írta:Primitive, amigo, tőled külön bocsánatot kérek!
nem a szerbséggel van probémám, hanem kifejezetten azzal a gyökérrel, aki ráadásul montenegrói, ugye.
mégegyszer elnézést!
Nagyon szépSzandi írta:http://www.zsidro.net/index.swf
frizurák--hosszú--és a harmadik
Na milyen jó haj ugye ugye?
Kíváncsi vagyok a véleményekre...jó vagy nem jó?