Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Michaabee ismét te vagy az emberem.Esetleg megtudnád mondani hol formázod a képeket?MichaaBee írta:
Ez egy Royal BackFlushHouse írta:Akkor szerinted mi?martin120 írta: De ezen nem is Royal Flush van.
Szerintem nem, de ez részletkérdés.Katalán88 írta:Szerintem ne cseréld le a mostanit mert nagyon jó!2pac4ever10 írta:Sziasztok! Nagyon szépen megkérnék valakit hogy dobjon össze nekem egy siget annyira szép munkákat láttam, hogy az enyém ( amit én csináltam ) sehol sincs tőlük.....Szóval egy Royal Flush-ös sig lenne a kérésem...a háttér mindegy csak legyen rajta egy Royal Flusht ábrázoló kép. Előree is nagyon köszönöm aki megcsinálja!
Szerintem ne cseréld le a mostanit mert nagyon jó!2pac4ever10 írta:Sziasztok! Nagyon szépen megkérnék valakit hogy dobjon össze nekem egy siget annyira szép munkákat láttam, hogy az enyém ( amit én csináltam ) sehol sincs tőlük.....Szóval egy Royal Flush-ös sig lenne a kérésem...a háttér mindegy csak legyen rajta egy Royal Flusht ábrázoló kép. Előree is nagyon köszönöm aki megcsinálja!
2pac4ever10 írta:Sziasztok! Nagyon szépen megkérnék valakit hogy dobjon össze nekem egy siget annyira szép munkákat láttam, hogy az enyém ( amit én csináltam ) sehol sincs tőlük.....Szóval egy Royal Flush-ös sig lenne a kérésem...a háttér mindegy csak legyen rajta egy Royal Flusht ábrázoló kép. Előree is nagyon köszönöm aki megcsinálja!
Én azt hittem az Te vagy!MichaaBee írta: Phil Ivey pl lassan fél éve ott van.[/color]
Azért kiváncsi lennék, hogy mit szólnátok ha például Alvesröl vagy Ibráról lenne ilyen kép.barca28 írta:
Mondjuk azt nem tudjuk, hogy ezelőtt CR hányszor szólt már nekik, hogy kopjanak le, negyedjére talán már te is mutogatnál.barca28 írta:persze hogy örülnék szeretem ha fényképeznek fleg ha ien jo buxával vok....amúgy biztos kaptak már le mást footballistát ők még se mutogattak be...
![]()
Mert evvel nagyon sok mindenre ment.Biztos elfutott az összes fotós..Tény én sem örülnék, de most mutogassak nekik??CFirpo3 írta:Miért, Te örülnél ha téged nyaralás közben lesifotósok fotóznának? (az ő helyében)barca28 írta:
ezt most találtam az intelligens Ronaldo..
tökéletes lesz és mégegyszer nagyon szépen köszönöm.hálás vagyok.MichaaBee írta:
Bocs csak ekkorába tudtam.