Danka00792 írta:Harusz írta:Ez nagyon nem vicces. Ugyanis ha egy ilyennek beszólsz, a többet nem lesz biztonságos a Blaha számodra...mindenki ismer mindenkit, s megjegyez téged a nép.
Bocsi, kifejtenéd bövebben, és érthetöbben? Szerintem bennem van a hiba, de nem értem mire akarsz ezzel célozni. Addig értem, hogy ledorombolsz, hogy ez nem vicces. Utána, hogy ha ilyeneket irogatok, akkor nem lesz biztonságos a BLAHA? Itt az elsö akadály. Ugyanis lövésem nincs mit jelent. Kövi: Mindenki ismer mindenkit. Második akadály. Megjegyez engem a nép. És ime a harmadik.
Jajj bocsi, nem gondoltam, h félreérthető lesz. úgy értettem, h ha sétálsz Pesten, a Blahán (ami nem egy életbiztosítás azért...) s odajön hozzád ez a kölyök, nem ugathatod le (pedig megérdemelné), mert az aljanép, akik mindig ott tartózkodnak (koldusok, bűnözők, prostituáltak), megkapják a drótot, h ez meg ez a gyerek a "haverral nem viselkedett jól", s ha valaki kiszúr legközelebb, lehet, h az intenzíven végzed... A bűnözők, a társadalom szemete megismeri és támogatja "felebarátait"...
Példának okáért ott a koldus, aki mondta ennek a gyereknek, h keresik, de nem mondott semmit, csak a srácnak mondta.
Szerk: A BLAHÁt elég sokszor emlegeti a videóban, meg a cikkben is le van írva...