Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a baj, hogy mindig csak ilyenkor gondolkodik el az ember. Persze megértem hogy az embernek kevés ideje van gondolkodni ezeken, meg adakozni is kisebb gondja is nagyobb ennél, pedig jó lenne mindig jótékonykodni.Zozzy 5 írta:Ilyenkor gondolkozik el az ember, hogy mit is mennyire becsüljön. Azt hiszem minden fórumos összeteheti a kezét azért, amiért megvannak a dolgai.
elég nagy pocakja van márLionel85 írta:Made in Germany
ezen besz.rtam! nagyon jó!!!!!Lionel85 írta:Made in Germany
Kicsit durva, de valahogy nekem is ez volt az első gondolatom, csak nem mertem leírni, nehogy kimoderáljanak. Az első gondolatom az volt, hogy 'golyószóróval kellene szaporítani'.Perrero írta:mondta 1 szóval is, h mekkora házatDrigo írta:Nem tudom, hogy olvastátok-e a cikket.
"Ott például egyszer annyi pénzt összekéregetett, hogy odaadta az anyjának, az meg vett belőle egy házat."
Ezt azért nehezen tudom elhinni, csakúgy, mint a videóban mondottak nagyobbik részét. Amúgy emiatt ilyen a közbiztonság, mert "bezárni előtte az ajtót nem szabad, nem büntethető." A rendőrök nem tudnak mit kezdeni, mert sokszor az ilyeneknek több joguk van, mint más becsületes állampolgárnak...az ilyeneknek kéne golyó a fejébe...
Húú erre látod nem is gondoltamPerrero írta:én pl Lego házra gondoltam...sztem a témába 1et értünk
![]()
Még az is lehet, de a cikk egy szóval sem írta, de ha szerinted koldulásból össze lehet szedni annyit Romániában, hogy abbol papírházon kívül bármit is lehessen venni, hát akkor...Perrero írta:mondta 1 szóval is, h mekkora házat![]()
Bocskoros. Ezzel mindent elmondta róla.La Pulga írta:Ez no comment.
Az valóban érdekes. Ezért el is hiszem egy kis részét annak, amit arról mond, hogy mekkora király.barca99 írta:Érdekes... számora pl. az, hogy 9-10 évesen ekkora túlélési ösztön van benne.![]()
Majd pár jóérzésű hungarista rendbeteszi...
Nem félek, csak tapasztalat..Aprieto írta:Pedig elég egyértelműen fogalmazott
Ha beszólsz ennek a gyereknek aki ott valami kiskirály féle vagy legalábbis az utcán úgymond "befolyásos", akkor a Blahán csövezőktől kezdve a striciken át a krvákig és a családjukig eljut az infó, hogy te bizony be mertél szólni neki... értesz?![]()
Nem mintha én ettől megrettennék, de azt levágtam mit akar mondani
Jajj bocsi, nem gondoltam, h félreérthető lesz. úgy értettem, h ha sétálsz Pesten, a Blahán (ami nem egy életbiztosítás azért...) s odajön hozzád ez a kölyök, nem ugathatod le (pedig megérdemelné), mert az aljanép, akik mindig ott tartózkodnak (koldusok, bűnözők, prostituáltak), megkapják a drótot, h ez meg ez a gyerek a "haverral nem viselkedett jól", s ha valaki kiszúr legközelebb, lehet, h az intenzíven végzed... A bűnözők, a társadalom szemete megismeri és támogatja "felebarátait"...Danka00792 írta:Bocsi, kifejtenéd bövebben, és érthetöbben? Szerintem bennem van a hiba, de nem értem mire akarsz ezzel célozni. Addig értem, hogy ledorombolsz, hogy ez nem vicces. Utána, hogy ha ilyeneket irogatok, akkor nem lesz biztonságos a BLAHA? Itt az elsö akadály. Ugyanis lövésem nincs mit jelent. Kövi: Mindenki ismer mindenkit. Második akadály. Megjegyez engem a nép. És ime a harmadik.Harusz írta:Ez nagyon nem vicces. Ugyanis ha egy ilyennek beszólsz, a többet nem lesz biztonságos a Blaha számodra...mindenki ismer mindenkit, s megjegyez téged a nép.
Bocsi, kifejtenéd bövebben, és érthetöbben? Szerintem bennem van a hiba, de nem értem mire akarsz ezzel célozni. Addig értem, hogy ledorombolsz, hogy ez nem vicces. Utána, hogy ha ilyeneket irogatok, akkor nem lesz biztonságos a BLAHA? Itt az elsö akadály. Ugyanis lövésem nincs mit jelent. Kövi: Mindenki ismer mindenkit. Második akadály. Megjegyez engem a nép. És ime a harmadik.Harusz írta:Ez nagyon nem vicces. Ugyanis ha egy ilyennek beszólsz, a többet nem lesz biztonságos a Blaha számodra...mindenki ismer mindenkit, s megjegyez téged a nép.
Ez nagyon nem vicces. Ugyanis ha egy ilyennek beszólsz, a többet nem lesz biztonságos a Blaha számodra...mindenki ismer mindenkit, s megjegyez téged a nép.Danka00792 írta:Ehh......Nagyon kemény a gyerek
![]()
Ha 9 évesen meg"szott egy csajt és a családjára esküszik... áh... semmit nem ér ezeknek a szava. Se embert se Istent nem ismernek. Mondjuk ha nekem szólna be a haverjával együtt, valszeg a taknyán csúszna romániáig.