Én szeretnék. A szép ujjacskáid a tét amivel beírtad az oldal címét, és hogy idejöttél a jó szr csapatoddal menőzni. Kívűl tágasabb! Nem fogunk hiányolni!
Te is mehetsz! Kívűl tágasabb!
Új moderátora van a fórumnak? Már bocs, de a Te hozzászólásaid nagyrésze is csak kötekedés volt ebben a topicban.
Ha "igazi" madrid szintről beszéltek, akkor mi is beszélhetnénk Barca szintről Dream Team.
Az a baj, hogy nem "igazi" madrid szintről volt szó eredetileg se, hanem a mostaniról, ami nem túl magas. Azzal lett összehasonlítva a tegnapi barcelona teljesítmény. Csak valaki teljesen félre értelmezte, és azóta meg itt ez az újabb felesleges téma!
Ráadásul városi rivális. Nem hinném, hogy hőn szeretett Raul kolléga 3 gólt lő majd nekik...
Itt a "ráadásul" annyira nem állja meg a helyét, mert igazából barátinak mondható a két klub viszonya, és a szurkolók se nagyon ellenségesek. (már amennyire én tudom.)
De a mostani formában, hétközi bl-meccsel megspékelve, idegenben senki ellen nem lenne egyszerű dolga a Madridnak. Getafe meg tényleg jó kis szervezett csapat,szóval jó eséllyel megint szenvedés lesz hétvégén, aztán majd kiderül milyen eredménnyel.