Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szeretném tisztázni hogy nagyon szeretem Rijkaard-otRivaldo11 írta:Rijkaard nem tehet erről a zakóról.Nem valószínű,hogy ő nem akarta volna behúzni a meccset.Inkább az volt a baj,hogy elhitte a csapat,hogy megvan a meccs.Később pedig már nem tudtunk felpörögni.
Rijkaard nekem elégszer bizonyított már.Megérdemli,hogy bízzunk benne!
de tényleg utoljára írok Olegerről!!! Mikor én szóltam le akkor miért kellett letorkolni!!!! de komolyan!!! más fikázhatja csak én nem!!!lionelmessi19 írta: 7. Oleguer balphasz
Ez mér érthető????lionelmessi19 írta:Rengeteg dolog összejátszott ma ellenünk, vegye mindenki figyelembe mindet, és máris lehet abbahagyni a Frank ellen irányuló véleményezéseket:
4. Messi gyenge formája (ez is)
OFFTOPIC-ban holnap kérjétek fel, h dobjon fel pár hasonló humorbon-bon-t.mademan írta: kár, pedig én jókat röhögtem rajta!!! kíváncsi voltam hogy még mit hoz kia a családból! nem azt írta hogy a szülei a szomszédos villába vannak 1 másik városban??? akkor meg hogy verte meg a fatert!
persze tudom hogy kamuzik de ebből azért megnézném hogy mászik ki
Én akkor is azt mondom, hogy ma Rijkaard nagyot húzott a csapattal arról nem tehetett, hogy ronni kihagyta a tizit addig minden tökéletes volt utána viszont.Me kellemesen csalódtam benne nagyot húzott ezzel a felálással.Rivaldo11 írta:Rijkaard nem tehet erről a zakóról.Rijkaard nekem elégszer bizonyított már.Megérdemli,hogy bízzunk benne!
te vagy ma az első ember aki itt a fórumban is nyílatn egyettértett velem!!!Drigo írta:Pontosan ez nagy igazság!Rijkkard akkor menne(feltételezés mert nem fog elmenni SZERENCSÉRE), néháyn ember szerint már nem is kellett volna idehozni, ha kiesnénk kedden, szombaton pedig kikapnánk, és akkor az új edzőnek mi maradna idény végén újra el aztán újra és újra és újra...Emberek gondolkozzatokmademan írta:meg ha netán edző váltás lenne amit én nem tartok jónak akkor a szerencsétlenen akkora nyomás lenne mint del bosque óta szinte valamennyi reál edzőn. szóval cseverből vederbe jutnánk!
Gio naon sokat volt fent, legalábbis én úgy láttam. Majd megnézem még1szer. Marquezzel egyet értek. Eto'o a kezdéstől számítva kibírt volna 60-65 percet. Én olyan taktikaváltoztatásról beszélek ami a 0-1 és 1-1 után kellett volna. Vagyis hogy NE ALIBIZZÜNK és ne ülljünk rá mert ugyan úgy megszívjuk mint mindíg.lionelmessi19 írta:Tényleg kapj észbe.Zozzy 5 írta: Hogy milyen edzőváltás? Kapjak észbe? Akkor ezennel tájékoztatlak Rijkaard mai zseniális húzásairól:
Gio középpályás, Marquez kezdőbe tétele annak ellenére hogy Thuram végre formába lendült (lendülne), Eto'o helyett Giuly a kezdőben. Emellett nem képes változtatni ugyan azon a taktikán amit a meccs elején 0-0ás állásnál mondodd a fiúknak. Szerinted ez a jó edző ilyen követelmények mellett?
1. Gio hol volt kp szted?? egy percig nem ment kp-re.
2. Marquez kezdő, csak nem ezen a poszton kéne...
3.Eto'O meg nem lehet, mert végig kell bírnia a pool ellenit.
4. Szerinted a taktikán ment el a meccs?? Szerintem mondhatna az ember bármit nekik, ha már 8 mezőnyjátékos van, akkor sem tudnának más játszani. Szellemileg, fizikailag is fáradtak. Ilyenkor már nincs mit tenni a padról.
TEL KELL, HOGY LEGYENKrojf írta:Komáim!
Azért a hétvégén a Barca gólképes volt a maga rangadóján ellentétben
a 'Poollal.
Bár lehet, hogy ez nem jelent semmit, de attól még biztató lehet.
Apropó: ki látta a "Pool-Manchestert?
Milyennek láttátok a 'Pool játékát?
Tele kell legyen a gatyesz, vagy annyira nincs nagy gáz?
Kérdi érdeklődve Tőletek Krojf komátok.
kár, pedig én jókat röhögtem rajta!!! kíváncsi voltam hogy még mit hoz kia a családból! nem azt írta hogy a szülei a szomszédos villába vannak 1 másik városban??? akkor meg hogy verte meg a fatert!lionelmessi19 írta:Csiles most fejezd ezt be.
Off-nak vége, és ráadásul elhiszi valaki szted ezt neked??
Olvasgass a privátjaid közt!
És feküdj le gyorsan!
Sztem az egész meccsen jobbak voltak a MU-nálKrojf írta:Apropó: ki látta a "Pool-Manchestert?
Milyennek láttátok a 'Pool játékát?
Tele kell legyen a gatyesz, vagy annyira nincs nagy gáz?
Pontosan ez nagy igazság!Rijkkard akkor menne(feltételezés mert nem fog elmenni SZERENCSÉRE), néháyn ember szerint már nem is kellett volna idehozni, ha kiesnénk kedden, szombaton pedig kikapnánk, és akkor az új edzőnek mi maradna idény végén újra el aztán újra és újra és újra...Emberek gondolkozzatokmademan írta:meg ha netán edző váltás lenne amit én nem tartok jónak akkor a szerencsétlenen akkora nyomás lenne mint del bosque óta szinte valamennyi reál edzőn. szóval cseverből vederbe jutnánk!
Ott a pontDrigo írta:Nem vitatom, hogy fontos bajnoki volt, sőt.
Egyébként Rijkaard egy marha jó taktikát dolgozott ki már atz elején széz opattuk a Sevillát csak a tizi minket megfogott, őket felhozta, onnan nem volt visszaút, ha Ronnie belövi, most mindenki itt verné a mellét, hogy milyen [auto_cenzúra]ák vagyunk, most meg rijkaard takarodj és egyéb...Ne csináljatok már segget a szátokból szánalmas néhány ember SZÁNALMAS.
Teljesen igazad van. Nekem szubjektív véleményem az,h jó játékos. Neked az,h patkányozsimiki írta:Sasi: nem írtam,hogy nagyon dúrva dolgot csináltszámomra inkább alattomos..és erre menőzik...
Xavinho: sok védő oda oda rúg,de nem mind1 milyen szituban![]()
Tök mind1,Ti bírjátok,Én meg még sokan,pedig NEM.
Kedden egy pihent eto kell jó térdel, Thuramnak nem kell formába lendülnije ő abban van, és legalább pihent lesz kedden.Zozzy 5 írta:
Hogy milyen edzőváltás? Kapjak észbe? Akkor ezennel tájékoztatlak Rijkaard mai zseniális húzásairól:
Gio középpályás, Marquez kezdőbe tétele annak ellenére hogy Thuram végre formába lendült (lendülne), Eto'o helyett Giuly a kezdőben. Emellett nem képes változtatni ugyan azon a taktikán amit a meccs elején 0-0ás állásnál mondodd a fiúknak. Szerinted ez a jó edző ilyen követelmények mellett?
meg ha netán edző váltás lenne amit én nem tartok jónak akkor a szerencsétlenen akkora nyomás lenne mint del bosque óta szinte valamennyi reál edzőn. szóval cseverből vederbe jutnánk!Drigo írta:Nem vitatom, hogy fontos bajnoki volt, sőt.
Egyébként Rijkaard egy marha jó taktikát dolgozott ki már atz elején széz opattuk a Sevillát csak a tizi minket megfogott, őket felhozta, onnan nem volt visszaút, ha Ronnie belövi, most mindenki itt verné a mellét, hogy milyen [auto_cenzúra]ák vagyunk, most meg rijkaard takarodj és egyéb...Ne csináljatok már segget a szátokból szánalmas néhány ember SZÁNALMAS.
Hát nem tudom...nálam lassan egy szinten van F.Inzaghival,és Gutival...ozsimiki írta: Tök mind1,Ti bírjátok,Én meg még sokan,pedig NEM.
Tényleg kapj észbe.Zozzy 5 írta: Hogy milyen edzőváltás? Kapjak észbe? Akkor ezennel tájékoztatlak Rijkaard mai zseniális húzásairól: