Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.04. 00:58:29

Rivaldo11 írta:Rijkaard nem tehet erről a zakóról.Nem valószínű,hogy ő nem akarta volna behúzni a meccset.Inkább az volt a baj,hogy elhitte a csapat,hogy megvan a meccs.Később pedig már nem tudtunk felpörögni.
Rijkaard nekem elégszer bizonyított már.Megérdemli,hogy bízzunk benne!
Szeretném tisztázni hogy nagyon szeretem Rijkaard-ot :wink: Nagyon szimpatikus ember és rettentően fájna ha el kéne mennie. De Henk elmenetele és szeptember óta semmi újra nem képes.
Én örülnék ha nem kellene mennie nyáron, már maga avita is abból fakadt most hogy nem tudnak itt egyesek szöveget értelmezni és nem olvassák végig a hozzászólásom. Viszont ez így nem fog menni, ezt mindenki beláthatja.
mademan
Capitá del Barça

2007.03.04. 00:58:03

lionelmessi19 írta: 7. Oleguer balphasz
de tényleg utoljára írok Olegerről!!! Mikor én szóltam le akkor miért kellett letorkolni!!!! de komolyan!!! más fikázhatja csak én nem!!!
ezt nem értem?!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
sasi1
Entrenador del Barça

2007.03.04. 00:57:48

lionelmessi19 írta:Rengeteg dolog összejátszott ma ellenünk, vegye mindenki figyelembe mindet, és máris lehet abbahagyni a Frank ellen irányuló véleményezéseket:

4. Messi gyenge formája (ez is)
Ez mér érthető????
Nekem hétröl-hétre csalódás........
Andris
Adminisztrátor

2007.03.04. 00:57:28

mademan írta: kár, pedig én jókat röhögtem rajta!!! kíváncsi voltam hogy még mit hoz kia a családból! nem azt írta hogy a szülei a szomszédos villába vannak 1 másik városban??? akkor meg hogy verte meg a fatert!

persze tudom hogy kamuzik de ebből azért megnézném hogy mászik ki
OFFTOPIC-ban holnap kérjétek fel, h dobjon fel pár hasonló humorbon-bon-t.
Mára elküldtem privátban is csicsikálni...ha már nem tud hozzászólni a meccshez. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Jungleeboy
Barça C

2007.03.04. 00:57:05

Nem hiszem, hohy ha előbb hoztuk volna be samut akkor más lett volna a helyzet! Meg neki különben is a pool ellen kell kirobbanóan játszania és 2 gólt lőnie!
Drigo
Eurobarca Staff

2007.03.04. 00:56:38

Rivaldo11 írta:Rijkaard nem tehet erről a zakóról.Rijkaard nekem elégszer bizonyított már.Megérdemli,hogy bízzunk benne!
Én akkor is azt mondom, hogy ma Rijkaard nagyot húzott a csapattal arról nem tehetett, hogy ronni kihagyta a tizit addig minden tökéletes volt utána viszont.Me kellemesen csalódtam benne nagyot húzott ezzel a felálással.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Enrique21
Capitá del Barça

2007.03.04. 00:56:31

Krojf!

Én láttam.És az,hogy kikaptak nem jelent semmit,mert jobbak voltak mint a mu.(szerintem)
De a mu se volt 1 nagy szám.Látszott,hogy jó nekik az x idegenbe.
Azért nem lehet viszonyitani.
Na meg 91.be kapta a pool a gólt,emberelönyben!
mademan
Capitá del Barça

2007.03.04. 00:55:25

Drigo írta:
mademan írta:meg ha netán edző váltás lenne amit én nem tartok jónak akkor a szerencsétlenen akkora nyomás lenne mint del bosque óta szinte valamennyi reál edzőn. szóval cseverből vederbe jutnánk!
Pontosan ez nagy igazság!Rijkkard akkor menne(feltételezés mert nem fog elmenni SZERENCSÉRE), néháyn ember szerint már nem is kellett volna idehozni, ha kiesnénk kedden, szombaton pedig kikapnánk, és akkor az új edzőnek mi maradna idény végén újra el aztán újra és újra és újra...Emberek gondolkozzatok
te vagy ma az első ember aki itt a fórumban is nyílatn egyettértett velem!!!
ez tök jó!
köszi
8)
Forca Barca!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.04. 00:55:22

Rengeteg dolog összejátszott ma ellenünk, vegye mindenki figyelembe mindet, és máris lehet abbahagyni a Frank ellen irányuló véleményezéseket:

1. bíró
2. gyenge kezdő (alapvetően érthető okokból)
3. Eto'o nem kezd (érthető)
4. Messi gyenge formája (ez is)
5. Dinho kihagyta...(...) :(
6. A Sevillaiak Hentesek
7. Oleguer balphasz
8. Zambinál elszakad vmi...
9. idegenben voltunk

És még lehetne sorolni. Ezek után felmerül még a gyenge cserék, Samu elkésett behozatala. Ezek Rijkaard sarai, de a többi felsorolt dolog is legalább ennyire, ha nem jobban okozta azt, amiért már megint [auto_cenzúra] éjszakám lesz.. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Jungleeboy
Barça C

2007.03.04. 00:55:20

Nem tudom ti nem gondoljátok úgy, hogy oleguernek nem lenne szabad a kezdőben fociznia! Én még a kispadra is félveültetném le, nem, hogy akezdőbe!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.04. 00:54:31

lionelmessi19 írta:
Zozzy 5 írta: Hogy milyen edzőváltás? Kapjak észbe? Akkor ezennel tájékoztatlak Rijkaard mai zseniális húzásairól:
Gio középpályás, Marquez kezdőbe tétele annak ellenére hogy Thuram végre formába lendült (lendülne), Eto'o helyett Giuly a kezdőben. Emellett nem képes változtatni ugyan azon a taktikán amit a meccs elején 0-0ás állásnál mondodd a fiúknak. Szerinted ez a jó edző ilyen követelmények mellett?
Tényleg kapj észbe.
1. Gio hol volt kp szted?? egy percig nem ment kp-re.
2. Marquez kezdő, csak nem ezen a poszton kéne...
3.Eto'O meg nem lehet, mert végig kell bírnia a pool ellenit.
4. Szerinted a taktikán ment el a meccs?? Szerintem mondhatna az ember bármit nekik, ha már 8 mezőnyjátékos van, akkor sem tudnának más játszani. Szellemileg, fizikailag is fáradtak. Ilyenkor már nincs mit tenni a padról.
Gio naon sokat volt fent, legalábbis én úgy láttam. Majd megnézem még1szer. Marquezzel egyet értek. Eto'o a kezdéstől számítva kibírt volna 60-65 percet. Én olyan taktikaváltoztatásról beszélek ami a 0-1 és 1-1 után kellett volna. Vagyis hogy NE ALIBIZZÜNK és ne ülljünk rá mert ugyan úgy megszívjuk mint mindíg.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.04. 00:54:17

Rijkaard nem tehet erről a zakóról.Nem valószínű,hogy ő nem akarta volna behúzni a meccset.Inkább az volt a baj,hogy elhitte a csapat,hogy megvan a meccs.Később pedig már nem tudtunk felpörögni.
Rijkaard nekem elégszer bizonyított már.Megérdemli,hogy bízzunk benne!
Rivaldo-A Legnagyobb.
sasi1
Entrenador del Barça

2007.03.04. 00:54:10

Krojf írta:Komáim!
Azért a hétvégén a Barca gólképes volt a maga rangadóján ellentétben
a 'Poollal.
Bár lehet, hogy ez nem jelent semmit, de attól még biztató lehet.
Apropó: ki látta a "Pool-Manchestert?
Milyennek láttátok a 'Pool játékát?
Tele kell legyen a gatyesz, vagy annyira nincs nagy gáz?
Kérdi érdeklődve Tőletek Krojf komátok.
TEL KELL, HOGY LEGYEN :oops: :oops: :oops: :oops:
mademan
Capitá del Barça

2007.03.04. 00:54:02

lionelmessi19 írta:Csiles most fejezd ezt be.
Off-nak vége, és ráadásul elhiszi valaki szted ezt neked??
Olvasgass a privátjaid közt!
És feküdj le gyorsan!
kár, pedig én jókat röhögtem rajta!!! kíváncsi voltam hogy még mit hoz kia a családból! nem azt írta hogy a szülei a szomszédos villába vannak 1 másik városban??? akkor meg hogy verte meg a fatert!

persze tudom hogy kamuzik de ebből azért megnézném hogy mászik ki
Forca Barca!
PCsabi
aka Game90

2007.03.04. 00:53:30

Krojf írta:Apropó: ki látta a "Pool-Manchestert?
Sztem az egész meccsen jobbak voltak a MU-nál :roll: Kaptak egy gólt a 92. percben aztán annyi. De sztem megverhetjük őket.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Drigo
Eurobarca Staff

2007.03.04. 00:53:15

mademan írta:meg ha netán edző váltás lenne amit én nem tartok jónak akkor a szerencsétlenen akkora nyomás lenne mint del bosque óta szinte valamennyi reál edzőn. szóval cseverből vederbe jutnánk!
Pontosan ez nagy igazság!Rijkkard akkor menne(feltételezés mert nem fog elmenni SZERENCSÉRE), néháyn ember szerint már nem is kellett volna idehozni, ha kiesnénk kedden, szombaton pedig kikapnánk, és akkor az új edzőnek mi maradna idény végén újra el aztán újra és újra és újra...Emberek gondolkozzatok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2007.03.04. 00:54:25-kor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.04. 00:53:13

Drigo írta:Nem vitatom, hogy fontos bajnoki volt, sőt.
Egyébként Rijkaard egy marha jó taktikát dolgozott ki már atz elején széz opattuk a Sevillát csak a tizi minket megfogott, őket felhozta, onnan nem volt visszaút, ha Ronnie belövi, most mindenki itt verné a mellét, hogy milyen [auto_cenzúra]ák vagyunk, most meg rijkaard takarodj és egyéb...Ne csináljatok már segget a szátokból szánalmas néhány ember SZÁNALMAS.
Ott a pont :!: Azért örülök,hogy jópáran (Lio,Drigo,Game,Sasi,meg még sokan) nem ennyire elvakultak :!:

Ha vesztünk,akkor elég ocsmány módón nekiesnek páran akinek csak lehet,mielőtt átgondolná,hogy mit is ír...persze ha nyerünk,akkor meg IstenCsászár mindenki...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.03.04. 00:52:07

Komáim!
Azért a hétvégén a Barca gólképes volt a maga rangadóján ellentétben
a 'Poollal.
Bár lehet, hogy ez nem jelent semmit, de attól még biztató lehet.
Apropó: ki látta a "Pool-Manchestert?
Kérdi érdeklődve Tőletek Krojf komátok.
Xavinho
Capitá del Barça

2007.03.04. 00:51:55

ozsimiki írta:Sasi: nem írtam,hogy nagyon dúrva dolgot csinált :wink: számomra inkább alattomos..és erre menőzik...

Xavinho: sok védő oda oda rúg,de nem mind1 milyen szituban :wink:

Tök mind1,Ti bírjátok,Én meg még sokan,pedig NEM.
Teljesen igazad van. Nekem szubjektív véleményem az,h jó játékos. Neked az,h patkány :D És hiába mondok akármit,te attól neked nem lesz szimpatikus. Nembaj én ma leigazolom FIFA-ban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sasi1
Entrenador del Barça

2007.03.04. 00:51:46

Zozzy 5 írta:
Hogy milyen edzőváltás? Kapjak észbe? Akkor ezennel tájékoztatlak Rijkaard mai zseniális húzásairól:
Gio középpályás, Marquez kezdőbe tétele annak ellenére hogy Thuram végre formába lendült (lendülne), Eto'o helyett Giuly a kezdőben. Emellett nem képes változtatni ugyan azon a taktikán amit a meccs elején 0-0ás állásnál mondodd a fiúknak. Szerinted ez a jó edző ilyen követelmények mellett?
Kedden egy pihent eto kell jó térdel, Thuramnak nem kell formába lendülnije ő abban van, és legalább pihent lesz kedden.

Zaragoza után mit írtál????,
mademan
Capitá del Barça

2007.03.04. 00:50:46

Drigo írta:Nem vitatom, hogy fontos bajnoki volt, sőt.
Egyébként Rijkaard egy marha jó taktikát dolgozott ki már atz elején széz opattuk a Sevillát csak a tizi minket megfogott, őket felhozta, onnan nem volt visszaút, ha Ronnie belövi, most mindenki itt verné a mellét, hogy milyen [auto_cenzúra]ák vagyunk, most meg rijkaard takarodj és egyéb...Ne csináljatok már segget a szátokból szánalmas néhány ember SZÁNALMAS.
meg ha netán edző váltás lenne amit én nem tartok jónak akkor a szerencsétlenen akkora nyomás lenne mint del bosque óta szinte valamennyi reál edzőn. szóval cseverből vederbe jutnánk!
Forca Barca!
Enrique21
Capitá del Barça

2007.03.04. 00:50:44

Ezt nem hiszem el!
Buktunk egy fontos meccset,és ilyen témátok van???(csiles,és társai)
Gyerekek....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Enrique21 2007.03.04. 00:51:39-kor.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.04. 00:50:26

ozsimiki írta: Tök mind1,Ti bírjátok,Én meg még sokan,pedig NEM.
Hát nem tudom...nálam lassan egy szinten van F.Inzaghival,és Gutival...
Az,hogy "nem bírom"igen enyhe kifejezés...
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.04. 00:50:14

Off:

csiles: pedig lehet ha nem vetne fel a pénz (ha így van :roll: ),agressziód is csökkene miután észrevennéd,hogy semmi cuccod nem maradt :roll: Azért dúrva,hogy faterodat is osztottad,az mire volt jó? Vagy Sevilla mezben sétált :roll: Szóval azért határnak kellene lenni,de nem vagyok az apád,akkor én is kapnék :roll: Nem kötekszem,csak eléggé dúrvának találom ezt az egészet :!: De te tudod.

On:

Abbahagyhatná pár ember az edző váltás témáját :wink: Bírom,hogy egyszer Istenitik,utána Kiutálják :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.04. 00:49:56

Zozzy 5 írta: Hogy milyen edzőváltás? Kapjak észbe? Akkor ezennel tájékoztatlak Rijkaard mai zseniális húzásairól:
Tényleg kapj észbe.
1. Gio hol volt kp szted?? egy percig nem ment kp-re.
2. Marquez kezdő, csak nem ezen a poszton kéne...
3.Eto'O meg nem lehet, mert végig kell bírnia a pool ellenit.
4. Szerinted a taktikán ment el a meccs?? Szerintem mondhatna az ember bármit nekik, ha már 8 mezőnyjátékos van, akkor sem tudnának más játszani. Szellemileg, fizikailag is fáradtak. Ilyenkor már nincs mit tenni a padról.
- József Attila
Lezárt