Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor ne viccelj. Nem gondolod, hogy azért, mert kínai gyerek is ott ül a TV előtt, te a Sport1-en majd kínai reklámokat nézel, meg kínai szöveget olvasol...na ne vicceljünk már...
Tehát az angolok azzal, hogy délután nyomják a meccseket, rengeteg pluszbevételre tesznek szert.Spanyolországban 1.550 millió euró folyik be a klubok kasszájába tévés jogdíjakból, míg Angliában 2.400 millió euró. A délutáni kezdésekkel ez emelhető, lévén így Ázsiában is élőben figyelhetik a történéseket. Pérez ezért szeretné meggyőzni a többi klubot is, hogy a meccseket délután 15 és 16 órától rendezzék.
Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 46750.html?
ez azért a humor topicban is megállná a helyét... mi lesz a következő ötlete? talán az, h a real mez alá plusz polót kapnak - amire vmi reklám kerül majd - minden gól után megmutatják(lehet kapott gól is, h nagyobb legyen a bevétel) vagy a gólörömöt úgy használják fel, h pl ronaldo gólt lő, és ezt mondja kamerába:
"Prosztamol Únó, megkönnyíti folyó ügyeit". mekkora lenne![]()
![]()
annyira boldog vok, h perez nem a barca elnöke.
Nem! Nem tudom, hogy nálunk van-e egyáltalán olyan, hogy csak két ciklust lehet egymás után egy elnök, de kihagyás után újra indul a dolog! Szóval még 8 évig biztos lehet, de szerintem utána is.Gyors kérdés!Pereznek is ez az utolsó elnöki ciklusa?
Nem akarok beleszólni, de Messi a Barca kirakatembere? Hát nem azért kapja majd az aranylabdát, hanem a teljesítménye miatt. Hiába tetted idézőjelbe. Komoly húzóembere volt. Ő volt az, aki meccseket döntött el. Az emberek a játékáért szeretik. Nélküle nincs triplázás. Azt gondolom, hogy Xavi és Messi lesznek esélyesek, Iniesta kevésbé.Martin6 írta:Szaisztok!
Madridista ként, fájó szívvel de tényleg azt kell mondanom, hogy idén tényleg Messi a legnagyobb esélyes, bár ez nyílt titoktényleg mindent megnyert, és mivel inkább Ő a Barca "kirakatembere" mint Xavi vagy Iniesta ezért tényleg Ő lesz a befutó, nem hiszem hogy akár Ronaldo, vagy bárki más ellenfele lehetne EBBEN AZ ÉVBEN
![]()
nem lehet olyan jó őszt produkálni hogy forduljon a kocka, ráadásul ősszel semmit nem lehet nyerni! De nem is kell mentségeket keresni, mert megérdemli a kis Argentin, de még Xavi és Iniesta is!
Üdv mindenkinek
Martin
Mégis több meccset játszott mint Messi...mezeibela írta:föleg hogy ronaldo az első 2 hónapot kihagyta sérülés miatt.nemszámitMessi is sokkal jobb volt az őszi szezonban mint Ronaldo.![]()
föleg hogy ronaldo az első 2 hónapot kihagyta sérülés miatt.nemszámitMessi is sokkal jobb volt az őszi szezonban mint Ronaldo.
Igen, az apja anno Top 30-as bűnöző volt Olaszországban. De elkapták és köpött a zsaruknak a maffiáról, ezért az egész családot sorozatosan fenyegetik.lui1698 írta:én még olyat is olvastam, hogy valami maffiózó rokona és, hogy ezért se akarták Madridban.