Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.04.12. 20:36:32

gekkodan írta:egy ideje már nélküle látod a Barcát, ha pályán volt is sokszor csak az árnyékát láttad.
ne akadjunk már fent a részleteken...tudod h értettem :?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Capon
Llegenda del Barça

2008.04.12. 20:34:39

Hát ez elég sz@r így. De szép lett volna ha innen vonul vissza.... De ilyen játékkal ez lehetetlen.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.12. 20:32:12

csababarca írta:nagyon furcsa lesz nélküle látni a barcát...nagyon furcsa :? ...
de szerintem neki is jobb lesz,és nekünk is hogy klubbot vált :?
egy ideje már nélküle látod a Barcát, ha pályán volt is sokszor csak az árnyékát láttad.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.04.12. 20:30:55

nagyon nehéz szerintem most nekünk a Barca szirkolóinak ezeket a híreket olvasnunk...főleg úgy h 2 éve a 4szeresét érte ennek az összegnek,és mindenki nevetett volna a próbálkozásokon :? köztük én is...
nagyon furcsa lesz nélküle látni a barcát...nagyon furcsa :? ...
de szerintem neki is jobb lesz,és nekünk is hogy klubbot vált :?

Én mérthetetlenül csalódott vagyok,és nem tudom felfogni hogy süllyedhetett Ronldinho Gauchó idáig...

Nekem ez feldolgozhatatlan...

Az a jó, hogy kinevelt egy Messit a klub,és hogy kinevel egy Bojant is...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.12. 20:25:04

mrmonster írta:
gekkodan írta:Tavaly nyáron szépen el kellett volna adni, látszott, hogy lefutott történet. Ez a Laporta-éra legnagyobb hibája marad.
Nagyon szépen hangzik, de ne haragudj, kicsit utólagos magyarázkodásnak tűnik. Tavaly azért még nem volt ennyire tragikus a helyzet, még volt remény hogy feljavul.
A 2006-2007-es szezonban már semmit de semmit nem mutatott a valódi tudásából. Ennek ellenére amikor egészséges volt játszott, de a Villareal elleni ollózásán kívül nem sok dologra emlékszel. Na meg talán a Werder elleni meccsen rúgott szabadra. Ment is a mentegetőzés, hogy a VB miatt fáradt, nem tudott pihenni, az alapozás stb.

És Cruyff sem az idei szezonban kezdte tépni a száját, hogy padoztatni kéne, mint ahogy Scolari sem. Nyáron jó pénz lett volna. Most nem az, mert a marketing-bevételekkel és a mezeladásokkal ott lesznek majd a vásárlás után 1 héttel, ahol mi leszünk mikor átér a vételár.

Yaya Touré - a szikla.

Rapika
Entrenador del Barça

2008.04.12. 20:22:07

:cry:

Nem tudom elképzelni a Barcán kívül!
:cry:

De nagyon érdekel,mit mutat majd a Milan-ban...
Mert nem tudom elképzelni,hogy csak a klubbváltás nagy teljesítménynövelést hoz maga után.
Úgy elrontja ezzel a viselkedésével,amit felépített itt nekünk! ](*,)
Kép
Kép
Z$ołtu
Barça B

2008.04.12. 20:21:36

El sem tudom hinni, hogy Ronaldinho elmegy :cry: :cry: :cry: persze számítani lehetett rá, de ez azért akkor is nagyon elszomorít :( hisz én miatta szerettem bele a Barcaba:( Vele együtt elmegy a Barcelona lelke:(:(:(
Kralo
Entrenador del Barça

2008.04.12. 20:05:06

gekkodan írta: Ezt az egészet még le is kaksiznám, ha nem buktunk volna a töketlenség miatt tízmillió eurókat. Tavaly nyáron szépen el kellett volna adni, látszott, hogy lefutott történet. Ez a Laporta-éra legnagyobb hibája marad. A második legnagyobb, hogy az edzőnk még Rijkaard.
Azért felesleges túlzásokba esni, mégha buktunk is nagy összegeket.
Most komolyan: Legnagyobb hiba a Laporta-érában, hogy adtak még esélyt a 27-28 éves aranylabdás, közönségkedvenc Barca-ikonnak egy viszonlyag gyengén sikerült év után? :roll:

Ronaldinhoban csalódtam. Elsősorban nem a teljesítménye miatt. Hanem a beletörődés, és klubnak tett ígéretek elfeledése miatt. Feltéve ha igaz a hír. :cry:
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.04.12. 20:04:40

gekkodan írta:Tavaly nyáron szépen el kellett volna adni, látszott, hogy lefutott történet. Ez a Laporta-éra legnagyobb hibája marad.
Nagyon szépen hangzik, de ne haragudj, kicsit utólagos magyarázkodásnak tűnik. Tavaly azért még nem volt ennyire tragikus a helyzet, még volt remény hogy feljavul.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mrmonster 2008.04.12. 20:05:15-kor.
Előre a TITOlusokért!
Demonhunter
Capitá del Barça

2008.04.12. 20:04:30

Nem azért szomorkodok mert roszabak leszünk, hanem mert Ronnie=Barca :cry: :cry: :cry:
Adam04
Jugador del Barça

2008.04.12. 19:49:35

Alapjában véve megegyeztek egymással" - mondta Ronaldinho testvére, egyben menedzsere, Roberto de Assis. Szavait Adriano Galliani, a milánóiak alelnöke is megerősítette.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a futballista 2012-ig kötelezi majd el magát az olasz sztárcsapathoz, ahol évi 8 millió euró lesz a fizetése. Pénteken az olasz újság arról számolt be, hogy a katalánok elengedik a játékost.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.12. 18:52:52

Boixos írta:ilyen magasság, olyan magasság...
MUNKAVÁLLALÓ bssza +! ez a foglalkozása, akkor ne a kocsmákban bizonyítson! egy darabig ment mellette a bugi a pályán is, de mostmár nem megy. gondolom van egy olyan szerződése a klubbal, h a kialkudott lóvéjáért ne csak a herezacskóját lógassa, hanem tegyen meg mindent a csapat jobb szerepléséért. ezt a részét a dolognak már egy jó ideje leszarja.
de a Barca is hibás, nem szabadott volna ennyire elengedni a gyereket.
fallosz főnökség, az így kínálkozó lehetőségeket kihasználó játékos, és a vége sajnos egy ronaldinho-paródia...
Ezt az egészet még le is kaksiznám, ha nem buktunk volna a töketlenség miatt tízmillió eurókat. Tavaly nyáron szépen el kellett volna adni, látszott, hogy lefutott történet. Ez a Laporta-éra legnagyobb hibája marad. A második legnagyobb, hogy az edzőnk még Rijkaard.

Yaya Touré - a szikla.

Boixos
Llegenda del Barça

2008.04.12. 18:49:07

ilyen magasság, olyan magasság...
MUNKAVÁLLALÓ bssza +! ez a foglalkozása, akkor ne a kocsmákban bizonyítson! egy darabig ment mellette a bugi a pályán is, de mostmár nem megy. gondolom van egy olyan szerződése a klubbal, h a kialkudott lóvéjáért ne csak a herezacskóját lógassa, hanem tegyen meg mindent a csapat jobb szerepléséért. ezt a részét a dolognak már egy jó ideje leszarja.
de a Barca is hibás, nem szabadott volna ennyire elengedni a gyereket.
fallosz főnökség, az így kínálkozó lehetőségeket kihasználó játékos, és a vége sajnos egy ronaldinho-paródia...
PUYOL-XAVI-INIESTA
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.12. 18:47:49

Hát már majdnem biztos, 99.9%.

Salute Ronaldinho!

Yaya Touré - a szikla.

ozsimiki
Adminisztrátor

2008.04.12. 18:36:49

10 írta: ha te is olyan magaságokba kerülnél te se tudnál ellenkezni a csábitásnak gondolok itt az éjszakázásra bár nehéz megértened mer te soha nem fogsz odáig elkerülni
:D

1. Hogy nekem mit nehéz megértenem,azt bízdd rám :wink: lehet magadból indúltál ki,akkor sry :roll:

2. Attól még,hogy IstenCsászár lett,ugyanúgy kellene mennie az Őérte szorítóknak,a BARCAáért szorítóknak,és a Csapatért is! Van rengeteg példa olyanra,aki hasonlóan elismert lett,mégis normálisan edz,és motivált :wink: Őket jobban is lehet becsülni!

Ronaldinho-nak köszönök mindent amit tett a BARCA-ért,és az összes élményért! De ilyen hozzáállással még belőle sem kérek.

U.i.: és a Te kedvedért is ,aki talán nincs tisztában,h itt ki kit szeret,úgy írtam ezeket,hogy nagyon nagy kedvencem volt végig! De nem vagyok elvakúlt,így pontosan belátom,amit be kell :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.12. 18:35:29

nem az edző a hibás, de ő a felelős. rijkaard duplán: múlt év végén az ő szava döntött ronaldinho maradásában. ezzel vállalta, hogy képes lesz belőle újra éhes, vérre szomjazó, motivált focistát faragni. kudarcot vallott.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.12. 18:33:55

Temeg csökkentsd a kéepd méretét és írj egy levelet a Barcának és MUnak. Ha aláírták esetleg szólj.

Amugy miköze ehez Dinhonak... Emberek...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
milko
Barça B

2008.04.12. 18:33:01

Nyerjük meg a BL-t az a lényeg, a bajnokság elszállt.

Kép
balazsfoci
Jugador d'estrella

2008.04.12. 18:32:09

10 írta: ha te is olyan magaságokba kerülnél te se tudnál ellenkezni a csábitásnak gondolok itt az éjszakázásra bár nehéz megértened mer te soha nem fogsz odáig elkerülni
Te meg azért érted mert olyan magasságokban vagy mi? Ostoba majom vagy hidd el nekem és saját magad nevetteted ki azzal hogy 24 hsz-el arcoskodsz, és kiosztod a másikat mintha te akkora császár lennél
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.12. 18:26:24

Haggyuk már ezt az éjszakázást meg éjszaka császárságot. Ez csak 1 dolog a sokból ami miatt kirív a többiek közül. Hallottam már aztis (nemtudom mennyire igaz), hogy reklámfilmek forgatása miatt hagyott ki edzéseket, aztán hogy kavart Rijkaard lányával, és igazából senkit nem érdekel a magán élete mert a pályán lévő motivációt nem az ember környezete hanem a játék iránti szeretete adja az embernek. Jelen esetben a játék egyenlő a Barcával. A Barcáért kellett volna dolgoznia és nem saját magáért. Undorító az ilyen viselkedés. A Barcában lett "arc". Aztán elszaladt vele a ló. Mert azért valjuk be egy PSG-ből nem lesz vki FIFA08 reklámarc és még sorolhatnám.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.12. 18:22:29

ozsimiki írta:(20%ban tanár, 80ban én...)
legyen inkabb 50-50% mivel..persze h kell a diak akarata..de ha egyszer ketszer a tanar azt mondja kirugatlak az iskolabol akkor tobbet nem fog hianyozni a diak.
Tiziano Crudeli fan :!:
senzu
Entrenador del Barça

2008.04.12. 18:18:52

az biztos, viszont ő kemény pénzeket kap azért, hogy focizzon, ez a munkája, ha éjszakázni akar, akkor vonuljon vissza...
10
Barça B

2008.04.12. 18:15:17

ozsimiki írta:
Szakacs írta:
ozsimiki írta:
Az meg nevetséges,h inkább az edzőt hibáztatják egyesek....l.
szerintem meg nem nevetseges..mert ha olyan edzeseket tartottak volna amilyenekett kell..hogy edzes utan mozdulni se bir az ember...lasd pl united...ronaldo es rooney is ejszaka csaszarai szabadsagkor...de mikor szezon van akkor olyan edzesek vannak h egyszeruen mozdulni se tudnak akkor nincs kedvuk meg bulizni...mig riijkaard tili toli edzeseket tart...igy lazan elmehet...tapasztalatbol mondom...edzes minosegebol kiderul h lehete beloled ejszaka csaszara avagy sem...szoval igenis az edzoi stab a ludas.
Különbözik a véleményünk! És ott az inkább szó :wink:

Nehogymár magától ne tuddja,h nem szabad ilyen életet élnie ha csúcson akar maradni,AKAR???hát nemúgy tűnik,mert 1-2 hónap elteltével is látta,h hoppá így már nem tudom azt nyújtani amit tudtam,mégse állt le vele! Ez az Ő sara!
Hasonlat: ha béna a tanár,és én ezért nem megyek be zh ra ki bukik meg? Ki tehet róla? (20%ban tanár, 80ban én...)
ha te is olyan magaságokba kerülnél te se tudnál ellenkezni a csábitásnak gondolok itt az éjszakázásra bár nehéz megértened mer te soha nem fogsz odáig elkerülni
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.04.12. 18:10:03

Szakacs írta:
ozsimiki írta:
Az meg nevetséges,h inkább az edzőt hibáztatják egyesek....l.
szerintem meg nem nevetseges..mert ha olyan edzeseket tartottak volna amilyenekett kell..hogy edzes utan mozdulni se bir az ember...lasd pl united...ronaldo es rooney is ejszaka csaszarai szabadsagkor...de mikor szezon van akkor olyan edzesek vannak h egyszeruen mozdulni se tudnak akkor nincs kedvuk meg bulizni...mig riijkaard tili toli edzeseket tart...igy lazan elmehet...tapasztalatbol mondom...edzes minosegebol kiderul h lehete beloled ejszaka csaszara avagy sem...szoval igenis az edzoi stab a ludas.
Különbözik a véleményünk! És ott az inkább szó :wink:

Nehogymár magától ne tuddja,h nem szabad ilyen életet élnie ha csúcson akar maradni,AKAR???hát nemúgy tűnik,mert 1-2 hónap elteltével is látta,h hoppá így már nem tudom azt nyújtani amit tudtam,mégse állt le vele! Ez az Ő sara!
Hasonlat: ha béna a tanár,és én ezért nem megyek be zh ra ki bukik meg? Ki tehet róla? (20%ban tanár, 80ban én...)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
senzu
Entrenador del Barça

2008.04.12. 18:07:56

Milano köztudottan modell-paradicsom
lehet egy új csajt akar magának beújítani :P
Lezárt