Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ilyenek nincsenek, Valdes szerintem mellel nekiment, ilyenért azonnal mindenhol megbüntetnek.visca el barca írta: jaj bob nem legyél már ilyen nyámnyilaszted egy meccsen hány ilyen történik? elárulom legalabb 30. minden szabadrugás előtt, szögleteknél, folyamatosan osztják a bírókat. ha a Te elveid szerint osztanák a pirosakat, egy meccs sem érne véget, mert idő előtt le kellene fujni játékos hiányában...
jaj bob nem legyél már ilyen nyámnyilaBob_Marley írta:Egyértelmű, hogy a 4 meccs sok, azokat hülyeség felhozni mi volt a múltban.Meg ki mennyit kapott.
Sajnos van olyan íratlan szabály, hogy a sporihoz nem szabad hozzáérni, meg odamenni s a pofájába ordítani, ez automatikusan nagyobb retorzióval jár, itt is ez történt valószínűleg.
Jogos nem jogos, ezt ellehet dönteni, de sajnos ez így van, a bírót semmilyen körülmények között nem lehet "bántalmazni".
de hogy jön ide, hogy olaszországban milyen büntetést kapott mourinho?ferninho írta:én se értem amúgy ezt a 4 meccset.socio66 írta:ugyan már, hol ért ez négy meccset.
ez példastatuálás, csak nem értem mire fel.
érdekesség, hogy Piqué például még a meccsen, amikor az eset után megállította a játékot a bíró a félpályánál, hogy Iniestának sárgát adjon, bilincsbe rakta a kezét és arról egy szó sem esett, ugye Mourinho anno ezért 3 meccset kapott, szóval nem igen voltak a helyzet magaslatán a szövetségnél.
én se értem amúgy ezt a 4 meccset.socio66 írta:ugyan már, hol ért ez négy meccset.
ez példastatuálás, csak nem értem mire fel.
Nem is láttam a végét, mekkora baromferninho írta:http://www.youtube.com/watch?v=x8GEcoQAPTw
Egy győzelmet nem kell magyarázni... te se tedd. Ez olyan, mintha te se lennél biztos benne. A kifogásokat hagyd meg a vesztes csapat szurkolóinak.ferninho írta:már megbocsáss, de akinek elrúgják a térdét az érdekes tudna úgy "homorítani", mint Adriano....csababarca írta:a tizi a végén meg, vicc. mindegy,hogy homorított Adriano, Ramos elrúgta a térdét (...), sima tizi volt, de egy madridista bírótól nem is vártam hogy a 93. percben befújja.
kontakt volt az egyértelmű, először élőben nem láttam, de miután kb 30szor, 40szer . lassítva visszanéztem a kontakt az egyértelmű volt, de közel sem volt azért akkora.
volt kontakt? volt... 11-es volt? igen...ferninho írta:...