Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MIVAN Enríke mi má megin a bajod velem???????????????????Enrique írta:Mondjam: Beteg ember vagy... Rivaldinhoval 1ütt...Kitfisto írta:Csinálhatnék egy Mi a véleményed Kitfistoról című topicot?!
Nekem meg mi a rosebb bajod van?Badi írta:atyaég![]()
![]()
![]()
Akkor nem csinálok!dE nem türöm az ilyen hangnemet!Enrique írta:Mondjam: Beteg ember vagy... Rivaldinhoval 1ütt...Kitfisto írta:Csinálhatnék egy Mi a véleményed Kitfistoról című topicot?!
Nem szeretnénk.Kitfisto írta:Csinálhatnék egy Mi a véleményed Kitfistoról című topicot?!
Ott megnyitja!Badi írta:magyarul ide:
Bocsesz...igazad van...szal letöltődik a flash.....de hiába nyomok rá a hírre, nem nyitja meg.Badi írta:Mi a baj vele? nem tölti be, vagy csak nem tudsz belépni a hírhez?uki írta:Sziasztok
Az lenne a problémám hogy a kezdőoldalon lévő flashes hír box nem igazán akar menni firefox alatt. Több gépen is néztem már. Találkoztatok már a problémával és lehetne-e ezt javítani? Nem szeretnék csak ezért IE-t használni.
Előre is köszi
uki
Firefox 1.04 Flash 7.0
Mi a baj vele? nem tölti be, vagy csak nem tudsz belépni a hírhez?uki írta:Sziasztok
Az lenne a problémám hogy a kezdőoldalon lévő flashes hír box nem igazán akar menni firefox alatt. Több gépen is néztem már. Találkoztatok már a problémával és lehetne-e ezt javítani? Nem szeretnék csak ezért IE-t használni.
Előre is köszi
uki
Firefox 1.04 Flash 7.0
Persze! Balról-jobbra: V.KORI (új tag a csapatban, de meghatározó lehet a jövőre nézve!!!), ÉNmrmonster írta:Tök jó az aláírásban a képed Silvanus! Elsorolnád balról-jobbra, hogy kik is vannak a képen (természetesen nickname-eket kérek!