Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.29. 22:38:48

Gerzson góljával továbbjutásra áll a Fulham :D
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.04.29. 21:31:33

igazából nemtom kinek örülnék, ha bejutna a döntőbe, mert a HSV a kedvenc német csapatom a Fulhamben meg ott van Gera... :D
De tök mind1 végülis, mert akér 'pool akár At.ma jut be sztem ők nyerik meg a döntőt :?
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.29. 21:28:36

ez a béna hamburg nagy eséllyel bejut a döntőbe...
Messiaskii
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.29. 21:28:32

Petric úristen :D gyönyörű volt a kapus kicsit lemaradt de nem csodálom ez petric gólja volt nem a kapusé FUL-HSV 0-1 innentől pokol vár a fulhamre
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.29. 21:26:06

Rewolution5 írta:remélem a Bayern széjjel veri az Inter...és rohadt mürinnyó is belátja hogy itt a mese vége...két tipikus bunkerfoci...ki fogja jobban csinálni?- ez itt a kérdés...

Azért a Bayern eddigi BL-szezonban nem bunkerfocit játszott,legalábbis a MU ellen semmiképp.
Az inter igen,de mit vársz egy Mourinhótól,aki ebből az egy taktikából él?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.04.29. 21:21:55

Érdekes döntő lesz.

Ott lesz az inter. Majd rúgnak 2-3 lesgólt, simán felvághatják az embereket a 16oson belül, ugyse kapnak tizit. Beállnak bekkelni, és péppé unom az agyam (márha megnézem).

Na meg ott a bayern. Ők is rúgnak néhány lesgólt, de ha mégse robben majd eldönti a meccset. Mert hogy Olic az "olasz" fal előtt nem fog villogni az tuti.

Szerintem biztos hogy kihagyom ezt a meccset.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.29. 21:21:06

Olic-al kapcsolatban szállj be nyugodtan, Messi csak akkor kapja meg megint (a Bl búcsúval egyértelmű lett szerintem),ha Argentína vébét nyer. egy sima bajnokság elsőség nem szokott elég lenni, bármennyire is fantasztikus a gyerek :( szóval Messi-s kérdésben egyetértünk, nem is fogadok így.

na de ON:

Liverpool-Atma 13.perc 0-0, remélem továbbmennek a vendégek. 1-0 volt az első meccs.

Fulham-Hamburg is 0-0 eddig, első meccs is ennyi lett, HAJRÁ GERZSON!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.29. 21:20:30

remélem a Bayern széjjel veri az Inter...és rohadt mürinnyó is belátja hogy itt a mese vége...két tipikus bunkerfoci...ki fogja jobban csinálni?- ez itt a kérdés...
Kép
Messiaskii
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.29. 21:16:37

ozsimiki írta: ha Olic bent lesz a 3ban, jövök neked 1 sörrel. ha nem lesz bent a 10ben sem,te jössz nekem, ok ? :mrgreen:
én állnám a fogadást, de mivel nem nekem szól feldobom a lasztit :D messi nem lesz megint aranylabdás igen/nem ?
egy sörre engem is meghivhasz mert aligha lesz megint :P
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.29. 21:06:36

katalunya írta:Messi és Olic 9-9 gólosak nem? :roll:

ha igen,akkor Olic bácsi esélyes az aranylabda dobogojának valamelyik fokára "felálni" ha megnyeri a München a döntőt...Elképesztő mien hajtós játékos...nem egy hiper-durva-atom-mega technikás játékos,de úgy felspanolja magát meg minden :roll: elképesztő az arc. Érdekes BL döntő lesz :wink:
ha figyelemmel követed rég óta az aranylaszti eredményeit, dobogósait, hááát nem tudom.

szerintem a 10be nem lesz bent Olic :wink: akár gólkirály lesz (nem lesz) akár nem. akár nyer a Bayern, akár nem.

főleg,h még VB is lesz,ami jobban számít minden másnál idén.

ha Olic bent lesz a 3ban, jövök neked 1 sörrel. ha nem lesz bent a 10ben sem,te jössz nekem, ok ? :mrgreen:
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2010.04.29. 17:56:37

barca99 írta:Bayern - Inter a Bernabeuban. :D Ha véletlenül lebombáznák meccs közben a három kedvenc csapatomat, elmorzsolnék egy könnycseppet. :lol:
Lehet h ez vt Platini összeesküvése idén :D

Azért rossz lehet a madridiaknak, már azt hitték, h idén másodszor is látnak majd jó focit, szegények nagyot csalódhattak :twisted:
Messiaskii
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.29. 17:56:22

barca99 írta:nem hiszem el, hogy az idei BL-döntő pont ahhoz a 3 csapathoz kapcsolódik, akiket nagyon nem komálok. Ezért hajrá disznófejű Van Gaal. :)
Énmeg aszondom,h Hajrá Eto'o, Van Gaal, Motta, Van Bommel, és akármennyire nem komálom José ^^ akármennyire is BL döntő mégis betermeltünk 5 kulcsembert a 24ből nemrossz arány ám :)
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.04.29. 17:48:47

Egyetértek az alattam szólókkal.
Egyik csapatot sem kedvelem és még finoman fogalmaztam. :P A Bayernt azért mert németek és a német focit ki nem állhatom, az Inter főleg Mourinhonak "köszönhetően" érdemelte ki a helyét a fekete listán. Egy hatalmas edző, aki kihozza a maxot az adott csapatából, de emberileg egy nulla, legalábbis szerintem.

Most már mindegy, marad az EL és a szurkolás Geráékért.
:roll: :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.04.29. 17:43:55

gergo9 írta:
barca99 írta:Bayern - Inter a Bernabeuban. :D Ha véletlenül lebombáznák meccs közben a három kedvenc csapatomat, elmorzsolnék egy könnycseppet. :lol:
:mrgreen: Mondjuk nekem is csak az hiányzik hogy a cselzit hívják meg sztárvendégnek,
Nem biztos hogy megnézem ezt a béeldöntőt, főleg szombat este nem.
Max egy óriási tömegverekedésért tudnék szurkolni. :D
Én inkább ledöntök egy rekesz sört. Aztán lehet, hogy megnézem, másnap úgyse emlékszek majd rá. :D
Imááádom ezeket a csapatokat!
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
gergo9
Director del Fútbol

2010.04.29. 17:10:37

:mrgreen: Mondjuk nekem is csak az hiányzik hogy a cselzit hívják meg sztárvendégnek,
Nem biztos hogy megnézem ezt a béeldöntőt, főleg szombat este nem.
Max egy óriási tömegverekedésért tudnék szurkolni. :D
lui1698
Llegenda del Barça

2010.04.29. 17:04:47

katalunya írta:Messi és Olic 9-9 gólosak nem? :roll:
Messi 8, Olic 7 gólos. :wink:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
barca99
Llegenda del Barça

2010.04.29. 17:01:07

Bayern - Inter a Bernabeuban. :D Ha véletlenül lebombáznák meccs közben a három kedvenc csapatomat, elmorzsolnék egy könnycseppet. :lol:

Na, de viccen kívül, nem hiszem el, hogy az idei BL-döntő pont ahhoz a 3 csapathoz kapcsolódik, akiket nagyon nem komálok. Ezért hajrá disznófejű Van Gaal. :) Az Inter 65-ben nyert utóljára, 72 óta a döntőben sem voltak, és még antipatikusak is, akkor már inkább olyan nyerjen, akinek az utóbbi időkben kevésbé volt súlytalan.
katalunya
Jugador d'estrella

2010.04.29. 15:41:39

Messi és Olic 9-9 gólosak nem? :roll:

ha igen,akkor Olic bácsi esélyes az aranylabda dobogojának valamelyik fokára "felálni" ha megnyeri a München a döntőt...Elképesztő mien hajtós játékos...nem egy hiper-durva-atom-mega technikás játékos,de úgy felspanolja magát meg minden :roll: elképesztő az arc. Érdekes BL döntő lesz :wink:
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.04.29. 10:36:12

Én nem az olaszoknak, hanem az argentinoknak és Eto'ónak szorítok majd. Nem biztos, hogy lesz kedvem nézni a döntőt, de azért erősebb a németellenességem, hogy ne nekik szorítsak. :D
Két lesgólos csapat döntője lesz, talán a fináléban is látunk néhány 5-10 méteres lest, hátha nem veszi észre a bíró. :wink:
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.04.29. 10:33:13

Na szép kis döntő lesz az idei: Két általam nagyon nem kedvelt csapat. :? Az Inter valahogy még is ellenszenvesebb. Remélem hogy Van Gaal megmutatja Josénak és nagyon elpáholják őket. Undorító egy bagázs ez az Inter és Mourinho csak hab a tortán. :evil: És ezt nem azért mondom mert tegnap kiejtettek minket! Egyedül Eto'o-nak szorítok a döntőben hogy alkosson valami maradandót. De még ő sem tud rávenni arra, hogy az olaszoknak szurkoljak a fináléban.

Úgyhogy Hajrá Bayern! Legalábbis Május 22-én! :lol:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.28. 23:54:30

ozsimiki írta:
Slither írta:Haha, a Bayernt és az Intert utálom a legjobban a Madrid után, vajon kinek szurkoljak... Talán annak hogy kitör egy szexbotrány, amiben José barátunk és az UEFA elnök kutyája a főszereplő. :lol: :lol:
tényleg, ez miért nem nekem jutott eszembe? meszeljék el őket,és ne legyen idén Bl cím :lol: vagy vegye át az a fiatal korú prosti akit annyira kell sajnálni a fiatal kora miatt,h Ribery bácsiék kaphatnak 3 év zuhanytanulmányt.

srácok, Fecooo,Slither,meg aki még velünk egy cipőben utazik...nem ülünk össze megnézni ezt a döntőt? kiröhögnénk őket :lol: + több okunk lenne inni,mint eddig bármikor :D
hol gondoltad? :D

Pöstön? :D

még azt se tartanám kizártnak :D :D :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.28. 23:47:00

Slither írta:Haha, a Bayernt és az Intert utálom a legjobban a Madrid után, vajon kinek szurkoljak... Talán annak hogy kitör egy szexbotrány, amiben José barátunk és az UEFA elnök kutyája a főszereplő. :lol: :lol:
tényleg, ez miért nem nekem jutott eszembe? meszeljék el őket,és ne legyen idén Bl cím :lol: vagy vegye át az a fiatal korú prosti akit annyira kell sajnálni a fiatal kora miatt,h Ribery bácsiék kaphatnak 3 év zuhanytanulmányt.

srácok, Fecooo,Slither,meg aki még velünk egy cipőben utazik...nem ülünk össze megnézni ezt a döntőt? kiröhögnénk őket :lol: + több okunk lenne inni,mint eddig bármikor :D
Kép
zsulter
Jugador del Barça

2010.04.28. 23:45:37

Először is Grat az internek, megérdemelték a továbbjutást!
Nagyon rosszul játszottunk, felfogásban, hozzáállasban és taktikailag is...
Komolyan mondon ilyen helyzetben gyerekeket becserélni....még is mit várhattunk volna tőlük...Bojan még oké, de Jeffren????
Henry miért nem jöhetett vona...rosszab lett volna ibránál??? Aligha!
Rutinra lett volna szükség...szegény kölykök mindent megtettek, de ehhez a feladathoz messze nincsenek még felnőve!
A játékunk meg....nem az inter játszott szégyenteljesen, hanem mi!!!
Annyit csinálni, hogy körbepasszoni és beadni vagy előbb-utóbb ellőni...ez még a bajnokságban is kevés lett vona...
A pokolba Pep taktikájával és hülyeségeivel, kapja össze magát, igazoljunk a barca filozófiájához méltó játékosokat a nyáron (ne Ibrákat, mert ő nem illik a barcába), hosszabb padot és kombinatív játékot kérek...
Amit Guardiolával játszunk komolyan mondom nem más, mint a régi angol foci hajnala (passzolgassunk majd vágjuk középre, majd csak lesz valami...)
Jövőre a tavalyi játékot szeretném látni ismért, és úgy szeretnék felállni a tv elől, ha ki is kapunk vagy esünk, de szépen és kombinatívan, barcához méltóan játszottunk és akartunk végig, azt játszottuk amik vagyunk....Több mint egy klub!
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.04.28. 23:42:12

Haha, a Bayernt és az Intert utálom a legjobban a Madrid után, vajon kinek szurkoljak... Talán annak hogy kitör egy szexbotrány, amiben José barátunk és az UEFA elnök kutyája a főszereplő. :lol: :lol:
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.28. 23:38:45

Ozsi! nagyon egyetértek, ugyanakkor a holnapi címoldalakat már előre látom: " a Barcának fújt a bíró, mi 10 emberrel mégis továbbjutottunk"
ott az a rohadt magas labda, amit 100000%, h le fog csapni, és az lehetett volna az egyetlen ellenszer erre, ha továbbjutunk... akkor szintén írózott volna, de akkor jöhetett volna a revans: "miért nem tudják elviselni, h egy jobb csapattól kaptak ki?"

ez a féreg még bele fog rúgni a csapatunkba, figyeljétek meg... egyszerűen RÜHELLEM! jobban, mint cr-t... és az a baj, h nem az ő taktikája miatt jutott a döntőbe az Inter, hanem Pep áltaktikája, vagyis inkább taktikamentessége miatt... a tények véleményem szerint: Pep istent csinált ebből a görényből... egy ilyen "ember" triplázhat... belegondolni is rossz, ugyanis, ha a fiatalok azt látják, h ilyen mentalitással lehet sikeres az ember, akkor ezt fogják követni, tendenciává válhat a "beszólokamásiknak" stílus... Pep azt nyilatkozta, h szte ő a világ legjobb edzője... igyekezett alátámasztani a kijelentését...
a Barca több, mint egy klub, a Barca játékosai, edzői tisztelettel bánnak az ellenféllel, legyen az akár a sereghajtó is...
FC BARCELONA MINDÖRÖKKÉ!!!

a döntőben meg hajrá Gál lajos! a bajorok messze nyíltabb focival rukkoltak elő, kellett nekik a szerencse, de a folyamatos hátrányból felállás számomra egy erény( a Terim-féle törökök csináltak hasonlót :D )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.04.29. 00:15:24-kor.
Lezárt