Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rewolution5 írta:remélem a Bayern széjjel veri az Inter...és rohadt mürinnyó is belátja hogy itt a mese vége...két tipikus bunkerfoci...ki fogja jobban csinálni?- ez itt a kérdés...
én állnám a fogadást, de mivel nem nekem szól feldobom a lasztitozsimiki írta: ha Olic bent lesz a 3ban, jövök neked 1 sörrel. ha nem lesz bent a 10ben sem,te jössz nekem, ok ?
ha figyelemmel követed rég óta az aranylaszti eredményeit, dobogósait, hááát nem tudom.katalunya írta:Messi és Olic 9-9 gólosak nem?![]()
ha igen,akkor Olic bácsi esélyes az aranylabda dobogojának valamelyik fokára "felálni" ha megnyeri a München a döntőt...Elképesztő mien hajtós játékos...nem egy hiper-durva-atom-mega technikás játékos,de úgy felspanolja magát meg mindenelképesztő az arc. Érdekes BL döntő lesz
Lehet h ez vt Platini összeesküvése idénbarca99 írta:Bayern - Inter a Bernabeuban.Ha véletlenül lebombáznák meccs közben a három kedvenc csapatomat, elmorzsolnék egy könnycseppet.
![]()
Énmeg aszondom,h Hajrá Eto'o, Van Gaal, Motta, Van Bommel, és akármennyire nem komálom José ^^ akármennyire is BL döntő mégis betermeltünk 5 kulcsembert a 24ből nemrossz arány ámbarca99 írta:nem hiszem el, hogy az idei BL-döntő pont ahhoz a 3 csapathoz kapcsolódik, akiket nagyon nem komálok. Ezért hajrá disznófejű Van Gaal.![]()
Én inkább ledöntök egy rekesz sört. Aztán lehet, hogy megnézem, másnap úgyse emlékszek majd rá.gergo9 írta:barca99 írta:Bayern - Inter a Bernabeuban.Ha véletlenül lebombáznák meccs közben a három kedvenc csapatomat, elmorzsolnék egy könnycseppet.
![]()
Mondjuk nekem is csak az hiányzik hogy a cselzit hívják meg sztárvendégnek,
Nem biztos hogy megnézem ezt a béeldöntőt, főleg szombat este nem.
Max egy óriási tömegverekedésért tudnék szurkolni.
barca99 írta:Bayern - Inter a Bernabeuban.Ha véletlenül lebombáznák meccs közben a három kedvenc csapatomat, elmorzsolnék egy könnycseppet.
![]()
Messi 8, Olic 7 gólos.katalunya írta:Messi és Olic 9-9 gólosak nem?![]()
hol gondoltad?ozsimiki írta:tényleg, ez miért nem nekem jutott eszembe? meszeljék el őket,és ne legyen idén Bl címSlither írta:Haha, a Bayernt és az Intert utálom a legjobban a Madrid után, vajon kinek szurkoljak... Talán annak hogy kitör egy szexbotrány, amiben José barátunk és az UEFA elnök kutyája a főszereplő.![]()
vagy vegye át az a fiatal korú prosti akit annyira kell sajnálni a fiatal kora miatt,h Ribery bácsiék kaphatnak 3 év zuhanytanulmányt.
srácok, Fecooo,Slither,meg aki még velünk egy cipőben utazik...nem ülünk össze megnézni ezt a döntőt? kiröhögnénk őket+ több okunk lenne inni,mint eddig bármikor
tényleg, ez miért nem nekem jutott eszembe? meszeljék el őket,és ne legyen idén Bl címSlither írta:Haha, a Bayernt és az Intert utálom a legjobban a Madrid után, vajon kinek szurkoljak... Talán annak hogy kitör egy szexbotrány, amiben José barátunk és az UEFA elnök kutyája a főszereplő.![]()