Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
8méterről művészet lett volna kihagynia.még énis bevarrtam volna.Egyébként a körülményei elég gyanúsak voltak...az az életben nem volt hazaadás,de még mindíg le vagytok maradva tőllünk...FIGO 2 írta:Azért az az RC gól tegnap nem volt csúnya...
Legalább most látszott az acán h akar, küzd. remélem a cselzi ellen is ezt fogja csinálni....csak eredményesebbenEnrique írta:Ez a hétvége sorsdöntő lehet, sőt lesz is...![]()
Ráadásul nem ártana normálisan, szép játékot bemutatva játszani, mert 6 nap és jön a félelmetes (hírű) CSELSZKI!!
Szóval 7végén mindenki jobb lesz ha elmormol 1 imát, mert szüksége lex rá a csapatnak... Meg a valenciának is!
Ja és még az Espanyol elleni meccsre vissztérve ezt a kis videót érdemes megnézni, mégha csak 35 mp.es is.
A cselsorozatt parádésEnrique írta:Ez a hétvége sorsdöntő lehet, sőt lesz is...![]()
Ráadásul nem ártana normálisan, szép játékot bemutatva játszani, mert 6 nap és jön a félelmetes (hírű) CSELSZKI!!
Szóval 7végén mindenki jobb lesz ha elmormol 1 imát, mert szüksége lex rá a csapatnak... Meg a valenciának is!
Ja és még az Espanyol elleni meccsre vissztérve ezt a kis videót érdemes megnézni, mégha csak 35 mp.es is.
a kövérembert újabban minden meccsen kifütyülik, nem sokáig fog ott bugizni sztem. de a sok paraszt milyen gyorsan elfelejtette azt a 100000 gólt, amit rúgott náluk.Silvanus írta:...Ami szembetűnő volt, hogy a 80 ezer Real szurkoló szó-szerint kifütyülte Ronaldo-t, akinek tegnap semmi, de semmi nem jött össze, minden cselébe belebotlott, vagy elcseszte, elvették tőle..... mint egy amatőr komolyan! Nagyon gáz volt!!!
Én is naon örülnék ha Dinho visszamenne középre.De asszem így van még sok ember ezzel.Nemhiába szerzett ő tavaly középről 14 gólt.Azzé tavaly többet volt középem.Laja írta:Azt hiszem, hogy a csapatok (edzőik) kitanulták a játékunkat, a szezon eleje óta nem váltottunk egyszer sem stratégiát, csak a "jól kitalált" 4-3-3. Láthattuk, amíg a Chelsea ellen ezt a taktikát nyomtuk, addig simán kivédekezték minden támadási kísérletünket, mihelyt mert egy merészet húzni Rijkaard (Maxi behozatala) rögtön nem tudták a védők mi történik körülöttük, erre láthatóan nem készítette fel őket a Mourinho. Ideje lenne új stratégiát gyakoroltatni edzésen a fiúkkal, a Real új felállása nem is olyan rossz (4-1-3-2), tegnap megfigyeltem. Nálunk az alábbi módon tudnám elképzelni.
---------------------Valdes
Belletti-------Puyol------Olegeur-----Gio
--------------------Marquez
--------Deco-----Ronaldinho----Xavi
--------------Eto'o---------Maxi
Na persze ha mindenki egészséges lenne játszhatna Motta vagy Edmilson vkp-t Marquez meg középső védőt vagy ott Edmilson mert ugye ahhoz is ért, Guily csere lehetne Deco vagy akár a két csatár közül is valaki helyére, mert szerintem Guily még befejező csatárt is játszott tavaly a Monacoban, legalábbis volt olyan BL meccs. Ja persze Henke is beférne esetleg rotálás, vagy formahanyatlás esetén a kezdőbe. És így végre mindenki (pl.: Nyilasi Tibi, minden tiszteletem az övé, nagyszerű focista volt!) boldog lenne, mert Ronnie középen játszana.
Undorító.Silvanus írta:Viccesen hangzik, de szerintem igen! A kommentátor mondta nem sokkal a gól után ezt a számot: 144km/h!!!!! Azt hiszem, hogy ki is írták!!!! Nem semmi, mi?!.....Charlie írta:Köszi a választ Silvanus!
A bernabeuban már felszereltek egy trafipaxot hogy mérjék Carlos labdáinak sebességét,vagy honnan jött ez?
C.
Viccesen hangzik, de szerintem igen! A kommentátor mondta nem sokkal a gól után ezt a számot: 144km/h!!!!! Azt hiszem, hogy ki is írták!!!! Nem semmi, mi?!.....Charlie írta:Köszi a választ Silvanus!
A bernabeuban már felszereltek egy trafipaxot hogy mérjék Carlos labdáinak sebességét,vagy honnan jött ez?
C.