Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de ezt azt jelenti hogy a presas ott leszlionel19 írta:Minden rosszban van valami barcalionelmessi19 írta:Egy nagy negatíum még: Zambrotta nem játszhat az El Classicón, és egy pozitívum: Giuly sem
vagy minden rosszban van valami real?
Azért mert ha az edzőpályán futkorásznak, abból nem lesz tele a kassza, nézd az aláírásomat!Xavinho írta:Én azt nem vágom még,h ha már a játékosok is panaszkodnak a nyári meccsek miatt,akkor mi a francért kell megint egy zsúfolt nyarat csinálni????
Minden rosszban van valami barcalionelmessi19 írta:Egy nagy negatíum még: Zambrotta nem játszhat az El Classicón, és egy pozitívum: Giuly sem
akkor ő volt a barca részéről a MAN OF THE MATCH!!!Drigo írta:Ha jól értelmeztem az előzőeket (meccs alatt nem voltam) akkor még a meccs alatt szóltad le, akkor még nem volt baj, de most már bűnbakokat kell keresni, mindig másra kell fogni a vereséget, mert nehéz beismerni, hogy a Sevilla megérdemelten nyert, ma Olinak egyetlen hibája sem volt!mademand írta:e tényleg utoljára írok Olegerről!!! Mikor én szóltam le akkor miért kellett letorkolni!!!! de komolyan!!! más fikázhatja csak én nem!!!
ezt nem értem?!
Mind a két gólban benne volt! Az elsőnél lemaradt a ruszki srácról a másodiknál meg ő miatta lett szabadrúgás!Drigo írta:Ha jól értelmeztem az előzőeket (meccs alatt nem voltam) akkor még a meccs alatt szóltad le, akkor még nem volt baj, de most már bűnbakokat kell keresni, mindig másra kell fogni a vereséget, mert nehéz beismerni, hogy a Sevilla megérdemelten nyert, ma Olinak egyetlen hibája sem volt!mademand írta:e tényleg utoljára írok Olegerről!!! Mikor én szóltam le akkor miért kellett letorkolni!!!! de komolyan!!! más fikázhatja csak én nem!!!
ezt nem értem?!
Ott már mindegy volt az nem osztott nem szorzott nem azzal nyúlt bele.De nem éri meg ezen veszekedni mert mindenkinek más a véleménye!Ennyilionelmessi19 írta:De Giuly kiállítása nem volt pl. jogos. És nem kellett volna ennyire belenyúlni.
Stabil kezdő= elég bajlionel19 írta:én is irtam hogy ne szidd oleguert akkor még 1 hibája volt mint Ronaldinhonak... Oleguer egy stabil játékos de nagyon ingadozó sajnos..mademan írta:de tényleg utoljára írok Olegerről!!! Mikor én szóltam le akkor miért kellett letorkolni!!!! de komolyan!!! más fikázhatja csak én nem!!!lionelmessi19 írta: 7. Oleguer balphasz
ezt nem értem?!
Ha győztünk volna senkisem beszélne a bírórólDrigo írta:De miért de miért de miért???lionelmessi19 írta:1. bíró
A kezünkbe adta a meccset ott volt a kezünkben pontosabban Ronaldinho lábában egyáltalán nem a bírón ment el.
Ha jól értelmeztem az előzőeket (meccs alatt nem voltam) akkor még a meccs alatt szóltad le, akkor még nem volt baj, de most már bűnbakokat kell keresni, mindig másra kell fogni a vereséget, mert nehéz beismerni, hogy a Sevilla megérdemelten nyert, ma Olinak egyetlen hibája sem volt!mademand írta:e tényleg utoljára írok Olegerről!!! Mikor én szóltam le akkor miért kellett letorkolni!!!! de komolyan!!! más fikázhatja csak én nem!!!
ezt nem értem?!
Ugy gondolom, hogy jobban jártunk volna, ha nincs piros Aitor-nak. Ez csak olyan megérzés.Drigo írta:De miért de miért de miért???lionelmessi19 írta:1. bíró
A kezünkbe adta a meccset ott volt a kezünkben pontosabban Ronaldinho lábában egyáltalán nem a bírón ment el.
INGADOZÓ???? Idén egy olyan meccse nem volt amire azt mondanám, hogy jó volt!lionel19 írta:én is irtam hogy ne szidd oleguert akkor még 1 hibája volt mint Ronaldinhonak... Oleguer egy stabil játékos de nagyon ingadozó sajnos..mademan írta:de tényleg utoljára írok Olegerről!!! Mikor én szóltam le akkor miért kellett letorkolni!!!! de komolyan!!! más fikázhatja csak én nem!!!lionelmessi19 írta: 7. Oleguer balphasz
ezt nem értem?!
ja bocs!!!lionelmessi19 írta:Nem emélékszem, h olyat mondtam volna, h fejezzük már be Oleguer fikázását, mert Ő az, aki ma a legjobb volt...mademan írta:de tényleg utoljára írok Olegerről!!! Mikor én szóltam le akkor miért kellett letorkolni!!!! de komolyan!!! más fikázhatja csak én nem!!!lionelmessi19 írta: 7. Oleguer balphasz
ezt nem értem?!![]()
De lehet, csak már nem emléxem, akkor viszont mond, h hol van
Giuly kiállitása mikor nemtom ki de a védőt kellett volna kbDrigo írta:De miért de miért de miért???lionelmessi19 írta:1. bíró
Szeretném tisztázni hogy nagyon szeretem Rijkaard-otZozzy 5 írta:Rivaldo11 írta:Rijkaard nem tehet erről a zakóról.Nem valószínű,hogy ő nem akarta volna behúzni a meccset.Inkább az volt a baj,hogy elhitte a csapat,hogy megvan a meccs.Később pedig már nem tudtunk felpörögni.
Rijkaard nekem elégszer bizonyított már.Megérdemli,hogy bízzunk benne!
Nem emélékszem, h olyat mondtam volna, h fejezzük már be Oleguer fikázását, mert Ő az, aki ma a legjobb volt...mademan írta:de tényleg utoljára írok Olegerről!!! Mikor én szóltam le akkor miért kellett letorkolni!!!! de komolyan!!! más fikázhatja csak én nem!!!lionelmessi19 írta: 7. Oleguer balphasz
ezt nem értem?!
én is irtam hogy ne szidd oleguert akkor még 1 hibája volt mint Ronaldinhonak... Oleguer egy stabil játékos de nagyon ingadozó sajnos..mademan írta:de tényleg utoljára írok Olegerről!!! Mikor én szóltam le akkor miért kellett letorkolni!!!! de komolyan!!! más fikázhatja csak én nem!!!lionelmessi19 írta: 7. Oleguer balphasz
ezt nem értem?!
azért emberhátrányban vesztes helyzetben beállni nehezebb mint mondjuk ha vezetünk és emberelőnyben vagyunk...Jungleeboy írta:Nem hiszem, hohy ha előbb hoztuk volna be samut akkor más lett volna a helyzet! Meg neki különben is a pool ellen kell kirobbanóan játszania és 2 gólt lőnie!
De miért de miért de miért???lionelmessi19 írta:1. bíró