Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Huh ez szemet szurt.Nálatk KP-n, Lass és Xabi, aki labdát fog szerezni. Az pedig kevés.
Jó messze van az még...Ha jövőre a Barcaba jön Fabregas, és Silva(vagy egy másik jó szélső), tökéletesen elégedett leszek.
Köszi.CS0ki írta:...Mi van most nálatok ezzel a Ribery dologgal?
Ez már egy kicsit OFF:gekkodan írta:Hát azért a labdaszerzések ugranak be róla elsőre, meg az, hogy iszonyat lábaival minden labdát elér. Nagy baj lenne, ha nem védekező KP lenne. Ettől még nem rossz az előrejátékban, de hidd el megéreznéd, ha nem védekező KP lenne.barca99 írta:
És ez még mindig nem egyenlő azzal, hogy hányan végeznek még mellette hatalmas mezőnymunkát.Speciel Touré sem védekző kp, és ez látszik is. Főleg az előrejátékában.
kb Senki nem tudja, hogy mi a helyzet. robben lepaszsolásakor mindenki azt hitte, hogy ez egyet jelent Ribery ideigazolásával. Ugye nem jött...Aztán arról is volt szó, hogy akkor majd jövőre jön, de ez mind Hoeness, mind ribery cáfolta, mondván nem létezik előszerződés a klubok között ér riberyvel. (mondjuk kb ugyanez a szöveg volt Ronaldo eseténél is, és mint kiderül, létezett az előszerződés)Mi van most nálatok ezzel a Ribery dologgal?
Nem tudom kit akarsz meggyőzni, de jelzem, sikertelen. Afrikai, erős középpályás =/= védekező kp.zsuni írta:az összes csapatában védekező közppályást játszott, és a barcában is az. ne meséljétek már be senkinek hogy keita tkp
a Barcában gyakorlatilag csak pár meccsen volt védekező középpályás, pár meccsen meg balszélső. a többin ugyanúgy középső középpályás, mint Xavi vagy Iniesta. az teljesen más dolog, h súlytalan, de attól még ott játszott.zsuni írta: az összes csapatában védekező közppályást játszott, és a barcában is az. ne meséljétek már be senkinek hogy keita tkp
az összes csapatában védekező közppályást játszott, és a barcában is az. ne meséljétek már be senkinek hogy keita tkpSem a Lensben, sem a Sevillában, sem a Barcában nem ez volt a feladata
Sem a Lensben, sem a Sevillában, sem a Barcában nem ez volt a feladata. Kezdheted.zsuni írta:ha szerinted Keita nem romboló védekező középpályás, akkor össze.arom magam.
Tavaly Busi volt Yaya cseréje első sorban.zsuni írta:igen. miota iniesta sérült. egész évben touré cseréje volt...A Barcában elsősorban Iniesta helyén játszik.
ha valdest csatárként játszatnák pár meccsen, akkor is kapus maradna..
igen. miota iniesta sérült. egész évben touré cseréje volt...A Barcában elsősorban Iniesta helyén játszik.
Ezt a lépését Pepnek nem nagyon értem mert szntem Keita sokkal inkább vkp mint tkpCFirpo3 írta:A Barcában elsősorban Iniesta helyén játszik.
A Barcában elsősorban Iniesta helyén játszik.zsuni írta:ha szerinted Keita nem romboló védekező középpályás, akkor össze.arom magam.Igaz, hogy itt főleg védekező feladatokat kap, de szerintem akkor sem vkp. Nincs is a Barca keretében egy Gattuso, Albelda stílusú romboló középpályás.
ha szerinted Keita nem romboló védekező középpályás, akkor össze.arom magam.Igaz, hogy itt főleg védekező feladatokat kap, de szerintem akkor sem vkp. Nincs is a Barca keretében egy Gattuso, Albelda stílusú romboló középpályás.
Úgy érzem, kicsit kétértelmű voltam. Tehát Touré nem az a tipikus vkp, a Davids, Mascherano fajtából, aki piócaként ragad az emberre, és megszerzi a labdát. Touré is sok labdát szerez, viszont előrejátékban látszik rajta, hogy több, mint egy védekező kp. És nem csak a szólói miatt, nagyon finoman tartja meg kis területen is, háttal a kapunak, nyakában egy emberel is képes megfordulni, és megjátszani a társakat, és az ívelései is precízek. Nem hiába kapott sokkal több támadó feladot a Monacóban.gekkodan írta:Hát azért a labdaszerzések ugranak be róla elsőre, meg az, hogy iszonyat lábaival minden labdát elér. Nagy baj lenne, ha nem védekező KP lenne. Ettől még nem rossz az előrejátékban, de hidd el megéreznéd, ha nem védekező KP lenne.
Hát azért a labdaszerzések ugranak be róla elsőre, meg az, hogy iszonyat lábaival minden labdát elér. Nagy baj lenne, ha nem védekező KP lenne. Ettől még nem rossz az előrejátékban, de hidd el megéreznéd, ha nem védekező KP lenne.barca99 írta:
És ez még mindig nem egyenlő azzal, hogy hányan végeznek még mellette hatalmas mezőnymunkát.Speciel Touré sem védekző kp, és ez látszik is. Főleg az előrejátékában.
Hanem mi?Speciel Touré sem védekző kp, és ez látszik is. Főleg az előrejátékában.
Nem kell aggódni, nálunk is többen fognak védekezni. Illetve védekeznek is. A tegnapi meccsen is volt olyan, hogy CR csúszot be a saját 16osunknál. A védelmünkben inkább az összeszokottság hiánya volt érezhető, illetve én Xabit is gyengének véltem. Pepe visszatérésével, illetve a Lass-Xabi kettős összeszokásával stabilabbak leszünk (Ramost nem írom, mert nála ezt nem merem kijelenteni...).És ez még mindig nem egyenlő azzal, hogy hányan végeznek még mellette hatalmas mezőnymunkát.
Igen, lehet sokszor be fog vállni, de olyan csapatok ellen, amelyeknek igen erős kpja van, kevés lehet a két ember. Nekünk is három van, nem is akármilyenek, és néha az is kevés. A ligába jó ez, de nem hinném, h egy pl. egy Chelsea ellen ennyire támadó formációt kéne alkalmazni.marci. írta:Eddig csak 1 Gago szerezte,ahhoz képest haladás..![]()
Vicces félretlvé,lehet,hogy igazatok van.De szerintem ez a felállás maradni fog,és be fog vállni
Lúció sem csatár, mégis a Bayernben sokszor meg sem állt a ellenfél kapujáig. Pep tudja a dolgát.barca99 írta:És ez még mindig nem egyenlő azzal, hogy hányan végeznek még mellette hatalmas mezőnymunkát.The Deadman/Real fan írta:Hát nem tudom sehol se játszatnak 2-nél több védekező középpályást egyszerre . Speciel ti 1-el álltok fel .Speciel Touré sem védekző kp, és ez látszik is. Főleg az előrejátékában.
És ez még mindig nem egyenlő azzal, hogy hányan végeznek még mellette hatalmas mezőnymunkát.The Deadman/Real fan írta:Hát nem tudom sehol se játszatnak 2-nél több védekező középpályást egyszerre . Speciel ti 1-el álltok fel .