Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon szépen köszönöm!varga tamás írta:Lupatelli: Fiorentina 2006-Bányász írta:Bocsi,nem tudtam hova írjak...![]()
Hol véd most Lupatelli,illetve mi van Marcos Assuncaoval??
Marcos Assuncao: Al-Ahly (egyiptomi) 2007-
Lupatelli: Fiorentina 2006-Bányász írta:Bocsi,nem tudtam hova írjak...![]()
Hol véd most Lupatelli,illetve mi van Marcos Assuncaoval??
Menni megy, csak éppen én nem raktam volna ki egy ilyen képet a hivatalos honlapra egy ilyen meccs után.Primitive írta:Hja, az nekem is szembeötlött, hogy pezsgőzgetnek ottan.. Nemhogy Frenky új taktikákat eszelne ki.. De, azért gondoljunk bele, a világ nem állt meg, megy tovább..
Rá is szolgált, nem tudom, hogy miért is kell regelni, hogyha azután csak ilyen hsz tömkelegeket tud írkálni. Érthetetlenek nekem az ilyen emberek...Enrique :) írta:Hosszú életű nick volt, megkapta jutalmát karácsonyra.
Ha újból beregisztrál, újból megkapja.![]()
Na végre valaki. Valahogy nekem nagyon fura ez az egész...-varga tamás írta:Laporta meg Rijkaard számomra ismeretlen emberekkel pezsgőspohárral a kezükben koccintanak, alattuk a felirat: Happy Holiday.
Csak azt tudnám, mitől ez a fene nagy boldogság. Én inkább elbújnék a világ szeme elől, és imádkoznék, hogy ne találjanak meg.
Laporta meg Rijkaard számomra ismeretlen emberekkel pezsgőspohárral a kezükben koccintanak, alattuk a felirat: Happy Holiday.Primitive írta:Nálam is jó, bár nem tom, hogy mit is kell nézni rajtaSzandi írta:Akkor csak nálad nem. Nálam jó![]()
Nem beszünteteik, hanem bevonják. Egyébként jövő év február 29-én még elfogadják, utána már csak postán vagy bankban tudod beváltani.VictorValdes19 írta:tényleg az 1 és 2 forintosokat már beszüntették vagy mikor fogják![]()
![]()
(ha még nem elmegyek a boltba és csak 1 forintosokkal fogok fizetni
)
tom mert pont sz+rul print srceeneztem le de négy modi akkor is fent voltozsimiki írta:speciál ezen a képen egy admin sincsVictorValdes19 írta:azta +++++ élet mennyi modi és admin egyszerre volt már ilyen![]()
![]()
![]()
http://kepfeltoltes.hu/view/071223/n_vt ... es.hu_.jpg
![]()
speciál ezen a képen egy admin sincsVictorValdes19 írta:azta +++++ élet mennyi modi és admin egyszerre volt már ilyen![]()
![]()
![]()
http://kepfeltoltes.hu/view/071223/n_vt ... es.hu_.jpg