Offtopic #2
- sub_bass
- Príncipe Sastre
Attól még lehet alkesz (azt tudom hogy eléggé "nemszép" életet élt, azt nem hogy halálos beteg, sajnálom ha az, de ettől még van igazság grecki szavaiban)varga tamás írta:Azt gondolom, grecki, előbb egy kicsit gondolkodnod kellene, mielőtt ilyesmit írsz. Puhl Sándor súlyos - szerintem -, halálos beteg. Úgy 2 hónapja lehetett vele egy riport, és ott beszélt róla pár mondatot. Nagy valószinűséggel rákos. Többek között ezért hívták vissza az UEFA JV bizottságából, mert pár hónapot kórházban töltött.grecki írta:Vazze, nézitek a Zuhanyhíradót? Puhl már tényleg úgy néz ki, mint egy lepukkant hómlessz a Lehel térről... Mennyit vedelhet ez az ember???
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azt gondolom, grecki, előbb egy kicsit gondolkodnod kellene, mielőtt ilyesmit írsz. Puhl Sándor súlyos - szerintem -, halálos beteg. Úgy 2 hónapja lehetett vele egy riport, és ott beszélt róla pár mondatot. Nagy valószinűséggel rákos. Többek között ezért hívták vissza az UEFA JV bizottságából, mert pár hónapot kórházban töltött.grecki írta:Vazze, nézitek a Zuhanyhíradót? Puhl már tényleg úgy néz ki, mint egy lepukkant hómlessz a Lehel térről... Mennyit vedelhet ez az ember???

-
- Eurobarca Staff
Megtettem. Köszi Szandi, ha bármikor hasonlót tapasztalsz/tapasztaltok szóljatok. Ja és Tamás is kösszvarga tamás írta:Hát, igen. Javallom a moderátor kollégáknak, hogy azokat az egyszavas hsz-kat stornózzák. Semmi szükség rájuk.Szandi írta:Fúh hát csak nekem szúrja a szemem ami itt R10 topicban megy? A két ember levelezése?
![]()
![]()
![]()
Többek között kb ezért csökken a színvonal szerintem-
Helyesbítek: az egész sztárok topicban.![]()
![]()

A többi folyamatban van, a két delikvens majd megkapja jutalmát.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hát, igen. Javallom a moderátor kollégáknak, hogy azokat az egyszavas hsz-kat stornózzák. Semmi szükség rájuk.Szandi írta:Fúh hát csak nekem szúrja a szemem ami itt R10 topicban megy? A két ember levelezése?
![]()
![]()
![]()
Helyesbítek: az egész sztárok topicban.

- Danka00792
- Director del Fútbol
Nem nem csak neked szurja ki a szemed. Én el sem olvasom mit irogatnak. Látni az értelmes vitákon, eszmefuttatásokon hogy tényleg értelmes e, avagy nem.Szandi írta:Fúh hát csak nekem szúrja a szemem ami itt R10 topicban megy? A két ember levelezése?
![]()
![]()
![]()
Amit most látunk, 1-2 szavas mondatok, mondat foszlányok oldalak óta.

Fúh hát csak nekem szúrja a szemem ami itt R10 topicban megy? A két ember levelezése?

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Az előbb voltam az említett oldalon,kb 3 perc alatt történt mindez..Lionel85 írta:Valaki tudna a PoP Two Throneshoz serial key-t, mert ami a serials.ws-en van, az nem megy. Köszi!

Saját érdekében kerülje mindenki az ilyen oldalakat! És egy jó tanács:ha valamit letöltötök,futtassatok rajta legalább egy víruskeresést!

-
- Entrenador del Barça
Próbáld ki:Lionel85 írta:Valaki tudna a PoP Two Throneshoz serial key-t, mert ami a serials.ws-en van, az nem megy. Köszi!
8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX >> for DVD
68UGE-DGPYS-FY75U-H4VGH-AX9X4
BZ7A9-X488N-725MY-E9FND-TLPDZ >> for 3CD
GCJFH-R2F9E-HAJGA-M5WP9-XGUES
XLJ5G-CLFNP-L4QCS-NB6XY-438AZ
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Eurobarca Staff
Hát igen, ez szokta az első bökkenőt jelenteni.el fuero írta: ezt nem tom,hogy mit takar, kisvak-nagyvak...
Egyszer nagyon régen történt az, hogy...

Szóval, van az osztó, tőle balra van a kisvak, és az ő balján ül a nagyvak. A kisvak általlában a nagyvak kétszerese. A nagyvak pedig megegyezik a kezdő téttel, ha valaki be akar szállni az adott játékba minimum ennyit kell betennie, persze lehet emelni is. Az egész tulajdonképpen amiatt van, hogy a játékban folyamatos legyen a pénzmozgás, hiszen ha mindenkinek rossz lapja van, és nem lenne kezdő tét, akkor senki nem adná meg, így viszont egy embernek kötelező megadnia(még látatlanban az osztás előtt), egy másiknak pedig enenk a felét, így azért meggondolja az ember, hogy eldobja-e a lapját, ha már úgyis van benn valamennyi pénze.
Ha jól emlékszem Homér írt egy ilyen blogot, azért jellemző, hogy egy ilyen találgatást emel ki, igaz ennek van bulvár szaga erről lehet sokat beszélni, a tények nem is olyan érdekesek.Chris0527 írta:azt furcsálom h pont ezzel kapcsolatban említetet meg mert ilyenröl nem olvastam itt legalábbis nem ilyenn konkrétan..
Én személy szerint rühellem azt az embert, igaz őt valaki vagy szereti vagy utálja, olyan emberrel még nem találkoztam, akinek semleges lett volna.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
az én tudásom szerint minden körbe van egy játékos aki a kisvak annak pl.:50-et kell beraknia a játszma előtt a nagyvaknak meg 80-at és ez mindig megy körbe-körbe és egy idő után emelek a kis/nagyvakokat.Remélem valamit megértettél belőleel fuero írta:Poker májsztróktól kérdezném, hogy mit jelent amikor mondják, hogy pl. a kisvak 250, a nagyvak 500?!
Mos nagyon rákaptam a playára, nézem a közvetítéseket meg minden csak ezt nem tom,hogy mit takar, kisvak-nagyvak...

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Entrenador del Barça
Poker májsztróktól kérdezném, hogy mit jelent amikor mondják, hogy pl. a kisvak 250, a nagyvak 500?!
Mos nagyon rákaptam a playára, nézem a közvetítéseket meg minden csak ezt nem tom,hogy mit takar, kisvak-nagyvak...
-
- Entrenador del Barça
nem tom hova a legalkalmasabb de ide irom..Meglepödtem. Méghozzá a sportklubon
. Azonbelül Horti Gáboron. Mindig tudtam hogy nagy szövege van és ezért is néztem néha az unalmas brazil bajnokságot mert ő volt a kommentátor. De most: nézem a BarcaTV-t a multheti Clasico volt a terítéken de csak összefoglaló szinten. Beszél a játékosokrol rákerül a szó az edzőre erre elkezdi: magyar internetes forumokon nagyon emlegetik Rijkaard távozását és a szurkolok nagyon el akarják küldeni..vagy vmi ilyesmi nem pont szó szerint így...erre gondolom biztos olvassa az eurobarca-t és még meg se említi..de...rá fél percre elkezdi az EUROBARCA szerint Rijkaard mehet Ten Cate után esetleg Ronaldinhoval..csak lestem alig jutottam szóhoz...Ő legalább megemlíti nem mint aza alvilági...csak ennyit akartam örülök hogy szóbakerült végre az oldal ha már innen idéznek meg hasonlók de azt furcsálom h pont ezzel kapcsolatban említetet meg mert ilyenröl nem olvastam itt legalábbis nem ilyenn konkrétan..nah jó8 

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Nem semmi a tegnapi termés!!!
Röszkénél egy albán nemzetiségű német állampolgárnál találtak
100 millió forint értékben heroint, melyet a derekára erősített
zacskókban próbált továbbcsempészni, Nagylaknál pedig 150 millió
forint értékben találtak ugyancsak heroint egy feltűnően
átalakított bolgár rendszámú és tulajdonú autóban!!!
Aztán remélem, hogy a törvény teljes szigora érvényesül és
megkapják a delikvensek a méltó "jutalmukat"!!!
Tájékoztat erről a Ti Krojf komátok.
Nem semmi a tegnapi termés!!!
Röszkénél egy albán nemzetiségű német állampolgárnál találtak
100 millió forint értékben heroint, melyet a derekára erősített
zacskókban próbált továbbcsempészni, Nagylaknál pedig 150 millió
forint értékben találtak ugyancsak heroint egy feltűnően
átalakított bolgár rendszámú és tulajdonú autóban!!!
Aztán remélem, hogy a törvény teljes szigora érvényesül és
megkapják a delikvensek a méltó "jutalmukat"!!!
Tájékoztat erről a Ti Krojf komátok.
-
- Eurobarca Staff
Zozzy 5 írta:Drigo vmelyik másik topicban írta:Kezded kihúzni a gyufát.
Drigo, a gonosz moderátor![]()
Tudom, ez a dolgod, csak furcsa még Téged ebben a vaskalapos szerepkörben látni
Ha már idézed legalább normálisan tennéd

Nem tehetek róla, de másodpercenként változtatja az avatrjait, ráadásul még mindig nagy!Hiába írtam, hogy szerkessze a hsz-eit, tesz rá arra, hogy mit írtam. Írtam neki egy pü-t is, de semmi, ha majd jön Ákos lesz egy kis munkája...
- Primitive
- Entrenador del Barça
Gyerekek. Elszomorító, hogy köbö minden nap feljárok a csetre, de nincs ott senki. Ennek oka az lehet, hogy ünnepek vannak, meg ilyenek, dehát olyankor mindenki otthon van, lenne ideje... Vagy, csak én vagyok mindíg rosszkor fent? Egyeltalán szokott valaki arra tévedni, érdemes e ott valakire várnom? 

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
http://www.porkolt.com/funny/polip/birk ... 58710.html
Az úr egy polip szájába fújdogál, így a csápok vákuumja egyenlítődik így nem cuppan már az Úr hasára és elengedi.
Érdekes videó ki gondolná... Japánból
Az úr egy polip szájába fújdogál, így a csápok vákuumja egyenlítődik így nem cuppan már az Úr hasára és elengedi.
Érdekes videó ki gondolná... Japánból

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Nem is mondtam,h nincs...La Pulga írta:Nekünk is van egy "szupi" kapusunk!Bányász írta:Két szupi kapusuk van....szerencsések!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure