Offtopic #2
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Kösz-kösz mindenkinekfcjoc írta:Boldog NévnapotVictorValdes19 írta:Na kinek van ma a névnapja, na kinekHát nekem

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
Boldog NévnapotVictorValdes19 írta:Na kinek van ma a névnapja, na kinekHát nekem

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Isten éltessen minden Dávid királyt!!
torrestoni: az oldal jó, érdekes. Csak így tovább!
torrestoni: az oldal jó, érdekes. Csak így tovább!

-
Boldog Névnapot, Dávidd!

in to exile
- VictorValdes19
Na kinek van ma a névnapja, na kinek
Hát nekem 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Üdvözlet mindekinek.
Én nem reklámozni akarok, hanem szívességet kérnék azoktól, akik hajlandóak rá. Nagyon szeretem a focit, és mindig angol lapokban kell keresgélnem, hogy viszonylag hiteles információkat kapjak, friss, valóságot tükröző hírekhez jussak. Ezért kezdtem karácsonykor egy website készítésébe, s szeretném ha megnéznétek, és megírnátok a véleményetek róla. Folyamatosan szépítgetem, másokkal együtt, s kb. egy év alatt fog egy magasabb színvonalú honlappá alakulni a tervek szerint. Mostanra inkább az érdekesebb hírekkel, okfejtésekkel foglalkozunk, persze még amatőr módon. Ha megtennétek hogy megnézitek, átböngészitek, annak örülnék. Persze ne csodálkozzatok, ha egyes cikkekbeen a Barca iránti rajongásom tükröződik!
A címet itt láthatjátok, az oldal december 25-én indult. Előre is köszönöm!
http://fociportal.eoldal.hu
Én nem reklámozni akarok, hanem szívességet kérnék azoktól, akik hajlandóak rá. Nagyon szeretem a focit, és mindig angol lapokban kell keresgélnem, hogy viszonylag hiteles információkat kapjak, friss, valóságot tükröző hírekhez jussak. Ezért kezdtem karácsonykor egy website készítésébe, s szeretném ha megnéznétek, és megírnátok a véleményetek róla. Folyamatosan szépítgetem, másokkal együtt, s kb. egy év alatt fog egy magasabb színvonalú honlappá alakulni a tervek szerint. Mostanra inkább az érdekesebb hírekkel, okfejtésekkel foglalkozunk, persze még amatőr módon. Ha megtennétek hogy megnézitek, átböngészitek, annak örülnék. Persze ne csodálkozzatok, ha egyes cikkekbeen a Barca iránti rajongásom tükröződik!
A címet itt láthatjátok, az oldal december 25-én indult. Előre is köszönöm!
http://fociportal.eoldal.hu
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Llegenda del Barça
az még egy plusz "jópont" ezügyben, ahogy az akkori állami tisztviselő viszonyult a szituhoz. majd ők megmondják, h kiben, miben higgyen az ember. hol van a lelkiismereti szabadság?
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Pár gondolat a török témához.
Törökország az egyetlen demokratikus, és egyben világi iszlám állam a világon. Atatürk műve ma is él, bár megpróbálják a szekularizáció határait feszegetni - eddig sikertelenül. Törökország a NATO-tagja, az USA megbízható szövetségese. Erre a szövetségre pedig nemcsak az USA-nak, hanem a világnak is szüksége van. Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy Törökország világi és demokratikus állam maradjon. Persze, vannak még világi mohamedán országok - Jordánia, Szíria, Szaúd-Arábia, Egyiptom, Jemen, Indonézia, Öböl-menti kis államok -, de egyik sem nevezhető demokratikusnak.
Egy olyan országban, ahol a lakosság 99,9%-a mohamedán, ott elég veszélyes keresztény hitet terjeszteni, mondhatni: felesleges. Persze, erre nem a gyilkosság a válasz, mélyen elítélendő és felháborító. Viszont, akik ezt vállalták, tudniuk kellett, mire számítsanak.
A politikusok reagálása. Valahol ez is érthető, hiszen nekik a török polgárok érdekeit kell képviselniük.
Hozzám is jöttek szektások, hogy náluk van az üdvözülés kulcsa. Volt akik értettek a szóból, voltak, akik nem. Akik nem értettek, azokat a harmadik látogatásuk alkalmával elküldtem melegebb éghajlatra - ezt már megértették. A kultúrált elutasítás nem tette meg a hatását, a vulgáris és felemelt hangnemet megértették. Biztos, nagyot hallottak.
Törökország az egyetlen demokratikus, és egyben világi iszlám állam a világon. Atatürk műve ma is él, bár megpróbálják a szekularizáció határait feszegetni - eddig sikertelenül. Törökország a NATO-tagja, az USA megbízható szövetségese. Erre a szövetségre pedig nemcsak az USA-nak, hanem a világnak is szüksége van. Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy Törökország világi és demokratikus állam maradjon. Persze, vannak még világi mohamedán országok - Jordánia, Szíria, Szaúd-Arábia, Egyiptom, Jemen, Indonézia, Öböl-menti kis államok -, de egyik sem nevezhető demokratikusnak.
Egy olyan országban, ahol a lakosság 99,9%-a mohamedán, ott elég veszélyes keresztény hitet terjeszteni, mondhatni: felesleges. Persze, erre nem a gyilkosság a válasz, mélyen elítélendő és felháborító. Viszont, akik ezt vállalták, tudniuk kellett, mire számítsanak.
A politikusok reagálása. Valahol ez is érthető, hiszen nekik a török polgárok érdekeit kell képviselniük.
Hozzám is jöttek szektások, hogy náluk van az üdvözülés kulcsa. Volt akik értettek a szóból, voltak, akik nem. Akik nem értettek, azokat a harmadik látogatásuk alkalmával elküldtem melegebb éghajlatra - ezt már megértették. A kultúrált elutasítás nem tette meg a hatását, a vulgáris és felemelt hangnemet megértették. Biztos, nagyot hallottak.

-
- Llegenda del Barça
ennyit a toleráns, békevallása iszlámról. de nem is kell az ilyen szélsőséges állatokat nézni, próbáljon meg bárki mondjuk szaúd-arábiába bevinni egy Bibliát, vagy nyilvánosan Jézusról beszélni odakint. az a legkevesebb, h kiutasítják az országból, és akkor még örülhet, h ilyen könnyen megúszta. itt európában pedig ott építenek mecseteket, ahol csak akarnak, ott gyakorolhatják a hitüket, ahol akarják, semmiféle korlátozás nincs feléjük. ezek után nem is kell csodálkozni, h egyre több olyan nyugat-európai város van, ahol eléggé masszívan többségbe kerültek a muszlimok, pl birmingham, ami anglia 2. legnagyobb városa jóformán már csak a belvárosi részeken keresztény lakosságú, kijjebb mindenki muszlim, v kisebb részben hindu.senzu írta: Az még mind semmi, olvasd el ezt:
http://logout.hu/iras/keresztenygyulole ... agban.html
és még ők akarnak belépni az eu-ba![]()
a mártírok pedig tuti, h a mennyben vannak. ezek az igazán nagy emberek, az igazi példaképek, nem pedig azok az úgynevezett sztárok, akiket a média készít a számunkra, legyenek sportolók v akármi mások.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
én szoktam kirakni azt a drapériát.messi1918 írta:Ja,jól van,köszönöm szépen a felvilágosítást,csak nézem azt látom,hogy Boixos,mondom van nálunk egy ilyen fórumozó,azt hátha.....
De most már,értwem,és kösz szépen LP és VT!!!!!!!!!!!

egyébként a b.noisnak két része van, az egyik kapu mögöttiek inkább baloldali érzelmű nacionalisták, a másik kapu mögöttiek inkább jobbos nacionalisták. lényeg, h catalonia is NOT spain.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
Sajna nem hagyták, nem támogatták Hunyadit, hogy még messzebb űzze őket!senzu írta: Az még mind semmi, olvasd el ezt:
és még ők akarnak belépni az eu-ba![]()

Drigo:
Bennem is megszólal gyakran a lelkiismeret, miért vagyok ilyen tisztességtelen?! Nem mehet ez így tovább!

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Eurobarca Staff
Ááá én soha semmi legálisat, akarom mondani illegálisat, nem olyan vagyok, hogy még a "lopott" filmeket is "lopott" DVD-re írom.VIII.Henrik írta:Drigoval ellentétben nekem megvan a CS3, igaz angolul. Ha érdekel, elküldhetem a torrentjét!

fújj, undortó...,bezzeg a Micro$oft

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2007.12.29. 15:10:02-kor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- senzu
- Entrenador del Barça
VIII.Henrik írta: Valóban érdekes! A vallásukat, és az ő világukból származókat feltétlen el kell fogadni szerte a világban, de ezt nem bírják tolerálni.
Egyébként a törökök sem akarták, hogy az inter a szokásos (fehér mez, piros kereszt) idegenbeli mezében lépjen pályára ott.
Az még mind semmi, olvasd el ezt:
és még ők akarnak belépni az eu-ba

Kicsit vedd kisebbre az avatarod: Avatarnál a képek mérete: Maximum 130x160 pixel. Kössz: Drigo
megtörtént

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára senzu 2007.12.29. 14:55:07-kor.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ja,jól van,köszönöm szépen a felvilágosítást,csak nézem azt látom,hogy Boixos,mondom van nálunk egy ilyen fórumozó,azt hátha.....varga tamás írta:Boixos Nois: az FC Barcelona egyik legnagyobb, legerősebb ultracsoportja. És talán a legvadabb.
De most már,értwem,és kösz szépen LP és VT!!!!!!!!!!!
..................................
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Boixos Nois: az FC Barcelona egyik legnagyobb, legerősebb ultracsoportja. És talán a legvadabb.messi1918 írta:ő milyen szerpet kapott a klub életében???La Pulga írta:http://www.boixosnois.com/

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
ő milyen szerpet kapott a klub életében???La Pulga írta:http://www.boixosnois.com/
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
ha valaki megtudja nézni újra az El classicot,akkor figyelje meg,hogy az első félidőben Valdes,a másodikban pedig Casillas,kapuja mögött ott van egy gránátvörös-kék zászló,és rajta a felirat:BOIXOS

-
- Entrenador del Barça
Valóban érdekes! A vallásukat, és az ő világukból származókat feltétlen el kell fogadni szerte a világban, de ezt nem bírják tolerálni.Chris0527 írta:hmm..érdekes..köszi a választFrank Rijkaard írta:Az arab világban ugye a vallás szent és sérhetetlen. A kereszténység mindennemű megemlítése tilos, és a Barca címerén egy piros kereszt van, ami ugye egy jelképe a kereszténységnek. Ezér ott a Barca mezen a címeren nem piros kereszt van, hanem csak egy piros vonal.
Egyébként a törökök sem akarták, hogy az inter a szokásos (fehér mez, piros kereszt) idegenbeli mezében lépjen pályára ott.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

-
- Entrenador del Barça
hmm..érdekes..köszi a választFrank Rijkaard írta:Az arab világban ugye a vallás szent és sérhetetlen. A kereszténység mindennemű megemlítése tilos, és a Barca címerén egy piros kereszt van, ami ugye egy jelképe a kereszténységnek. Ezér ott a Barca mezen a címeren nem piros kereszt van, hanem csak egy piros vonal.