Egy-két alapanyag hozzá.Capon írta:Srácok!!! Nem csinálna nekem valaki egy avatárt Berlusconi fejéről az ominózus incidens után? Annyira megérintett a dolog úgy sajnálom a Dont![]()
![]()
![]()
![]()
Bezony,Poldi kollega BM fan.barca28 írta: Honnét tudod?Én annyira nem ismerem ..talán egy Bayern fan?vagy Bastii?
![]()
és ha van szted csinálna vagy adna nekem?
Honnét tudod?House írta:Ó Poldinak bastiról?barca28 írta:nincs róla siged amit nem használsz?későpbbre nekem jó lesz![]()
Tuti van.
háááttt ja szeretem a srác játékát.....:Poldi:.. írta:aaaaaa egy Basti fanbarca28 írta:Mesterek,isméét egy kéréssel fordulok hozzátok.Valaki egy nagyon nagyon nagyon ütős Bastian Schweinsteigeres siget amin Német válogatott mezben van,megtudna nekem csinálni?
Tényleg most proofi munkára lenne szükséges.Előre is nagyon széépen köszönöm.
aaaaaa egy Basti fanbarca28 írta:Mesterek,isméét egy kéréssel fordulok hozzátok.Valaki egy nagyon nagyon nagyon ütős Bastian Schweinsteigeres siget amin Német válogatott mezben van,megtudna nekem csinálni?
Tényleg most proofi munkára lenne szükséges.Előre is nagyon széépen köszönöm.
"hogy lehet egy ilyen [auto_cenzúra] jatekos profi szinten?" kb ezt jelenti.barca28 írta:MichaaBee mit jelent a szöveg.Én csak németet tanulok sorry.....
Őm ezt madridistára linkeld be inkább, ott hamarabb elviszikbarca28 írta:Nem én csináltam,höhöjó is lenne
, de akinek tetszik az formázza és vigye....nekem pl bejön.
Jó lett.higany írta:
Erdekelne a velemenyetek a ket keprol.![]()
Pls. comment
Engem is érdekelne ez hogy hogyan lehet ilyet csinálni. Lécci PÜ-ben engem is informálj picit!Enjoy írta:Nem kaptam választ, ígyhát nekiugrottam magam. Elég egyszerű lett, de teló hátlapjára nem kell túlcifrázni sztem.
Nah jelenleg így néz ki: Kép - iPhone project
Vélemény?
Köszi szépenRataccess írta:Luinak:
És egy cenzúrázott verzió:
Tess:barca28 írta:Köszi szépen.Kiváncsi vagyok milyen lesz biztos frankóóó![]()
ment vissza a pü