Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mind - mind sokkal drágább és némelyik nem is csatármatyi02 írta:Szerintem se Trezuget a jó megoldás hát a kora meg hát tul sokat vol ő olasz be és nem ugyan az olasz meg spanyol nem ???
Benzema,Adebayor(olcsó),Huuntelar,(Dos santos),Robinho azt nyilatkozta hogy ha jöne egy jó ajánlat akkor menne, farfán,silva,Tevez, David Villa, szeritnem ezek it elférnének inkáb mint David Trezuget ...
Sztem ezekből kéne válogatni![]()
Szvsz, gólokat szeretnénk vele lövetni.csabimo írta:Valaki magyarázza már meg nekem h mit akarunk Trezeguével. köszönöm
Talán Huntelaar ennyiért megszerezhető...TALÁN![/quote]Guardiola írta: Akkor mondj ennyiert fiatalabb es jobb csatartVagy akar mondj 30 millaert megszerezheto fiatalabb es jobb csatart
Talán Huntelaar ennyiért megszerezhető...TALÁN!Guardiola írta:Akkor mondj ennyiert fiatalabb es jobb csatartlenart cryuf írta:Alves nagyon nagy igazolás szerintem......na de hogy Trezeguet 20M körül ez a lehető legrosszabb gondolat, ennyi millióért sokkal fiatalabb és jobb cstárt is vehetnénk,ez durva!!!Vagy akar mondj 30 millaert megszerezheto fiatalabb es jobb csatart
gondolj bele, hogy most mennyit fogunk. mert ez a gyerek védekezni semmit nem fogBestbarca írta:Gondoljatok bel, hogy az utóbbi években hány gólt kaptunk mert rendre elfutottak a szélsőink mellett, az etette meg őkat aki akarta.
Akkor mondj ennyiert fiatalabb es jobb csatartlenart cryuf írta:Alves nagyon nagy igazolás szerintem......na de hogy Trezeguet 20M körül ez a lehető legrosszabb gondolat, ennyi millióért sokkal fiatalabb és jobb cstárt is vehetnénk,ez durva!!!
Mondd azt a sokat, mert én éppen most gondoltam utána, h alig van jó csatár a piacon, főleg megszerezhetőeket mondj!!!lenart cryuf írta:Alves nagyon nagy igazolás szerintem......na de hogy Trezeguet 20M körül ez a lehető legrosszabb gondolat, ennyi millióért sokkal fiatalabb és jobb cstárt is vehetnénk,ez durva!!!
Hát én bizonytalan vagyok Alvessel kapcsolatban, de akiket felsoroltál: Miguel, Sagna, Eboué azok közül szerintem csak egy jobb van és az Lahm. Ő pedig maradni szeretne Münchenben, mert megfűzték, így őt nem tudtuk volna megszerezni, de a többi közel sem Alves szint. Lahm jó lett volna de fel vvan spanolva, hogy Klinsmann felvirágoztatja őket... Viszont, ha neki nem jön be München, nekünk meg Alves, jövőre simán cserélnék... Lahm technikás, szereti az egyérintőt, és jól ad be... Ja és ő szinte mindig visszaér... Alves meg valljuk be sokszor annyira gólt akart lőni, hogy nem figyelt a védekezésre és sokszor szívtak emiatt, ami egy hátvédnél nem túl jó...xbalix írta:Nem tudom h jobb teljesítményt tudnak e majd nyújtani, mert nem fociztak még a Barcában, ahogy ő sem. De ár/érték arányban sztem jobb választás lett volna: Miguel, Lahm, Sagna, Eboué... Ja és sztem nem ő fogja lőni a szabadrúgásokat (Henry mellett vicces lenne). A Beíveléseket majd lehet, de ott van arra Xavi is. Vicces h pont Henryt írtad akinek a fejére beíveli majd, mivel Henry tartozik a jól fejelő játékosok közé (magassága ellenére).DaNNy írta:xbalix, sorolj fel 3-4 védőt akkor akik tudnak jobb teljesítménít nyújtani azon a poszton, mint ő. rúgótechnika meg nem csak a kapuralövésre kell sztem. Biztosan fog lőni szabadrugsokat amit mondjuk Henry fejére kéne varázsolni stb.
Aha nem is akárhogy! rosszul!!! Puylanak középen a helye! Idén is volt kint jobbhátvédbe de az a teljesítmény tőle elfogadhatatlanul gyenge volt!!!xbalix írta:Puyol is el tud játszani a szélen, nem is akárhogyan
Hát igen, Flamini, Eto'o, Zambrotta, eddig nem rossz névsor, még akkor sem, ha Eto'o helyett csak Adebayor lesz ott. Igazából kell is nekik, még egy ilyen évet nem engedhetnek meg maguknak.ozsimiki írta: Ha a Milánnak összejönnek ezek az igazolások,akkor elég ütős csapat lesz arrafele,és még fiatalítanak is![]()
Eto'o eladása mindentéren rossz lenne,jó lenne már egy nyilatkozatot olvasni tőle,hogy mit is akar konkrétan,mert ha tuti el akar menni,akkor elfog,a kérdés,h hova,és cserébe kit tudunk megszerezni. Interből Ibrát tuti nem (pedig talán az egyetlen aki érdemben helyettesíteni tudná).
Nekem is írhatnál egy püt,h mi a rákért ilyen a szövegformálásod amilyenAndré T. írta:Elnézést kérek tudom hogy nem ide tartozik de csak azért kérdeztem mert
akkor a mainap lehet hogy láthatjuk Moutinhótt játszani és azt pedig gondol
om hogy egypárran szeretnék láttni.
De meg is keresünk 40 játékost, mire döntünkPerrero írta:persze h bejön a goalnak ha 40 játékossal hoznak hirba, azokbol meg lekapunk párat...Grege írta:Ezek a mai hírek eléggé a csatárváltásról szólnak... Sajnos kezdem elhinni, h Eto'o elmegy, és itt mondenki a vezetőséget fogja szidni, talán jogosan.
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=726416
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=726459
Ja, és mielőtt vki azzal jönne, h ááá, csak goal.com, azért az eddigi igazolásainkban eléggé igazuk volt...
Pedig már kezdtem azt hinni, h a Milan megnyugszik Adebayorral, és békén hagyja Eto'ot, de úgy fest, még egy utolsó rohamot el kellene ijesztenünk. Remélem Laporta tartja magát 45-50 millióhoz, annyiért úgy sem veszi meg senki!
40 méterre a kaputól biztos,hogy nem fogjak rálőni, és be fogják ívelni. Amugy meg idén nem voltak valami parádés szabadrugásaink decotól xavitól. úgyhogy szerintem lesz lehetősége Alvesnek közelről kísérleteznie .Henry idén is itt volt , mennyi szabit rugott? nagyon keveset,Iván is megmondta az Real ellen a Sport tv stúdiójábanxbalix írta:Nem tudom h jobb teljesítményt tudnak e majd nyújtani, mert nem fociztak még a Barcában, ahogy ő sem. De ár/érték arányban sztem jobb választás lett volna: Miguel, Lahm, Sagna, Eboué... Ja és sztem nem ő fogja lőni a szabadrúgásokat (Henry mellett vicces lenne). A Beíveléseket majd lehet, de ott van arra Xavi is. Vicces h pont Henryt írtad akinek a fejére beíveli majd, mivel Henry tartozik a jól fejelő játékosok közé (magassága ellenére).DaNNy írta:xbalix, sorolj fel 3-4 védőt akkor akik tudnak jobb teljesítménít nyújtani azon a poszton, mint ő. rúgótechnika meg nem csak a kapuralövésre kell sztem. Biztosan fog lőni szabadrugsokat amit mondjuk Henry fejére kéne varázsolni stb.
Hát Márquez annyira nem vált be vkp-ként... Különben nem igazoljuk le Tourét.DaNNy írta:Abban a védelemben az volt a lényeg,hogy volt egy eléggé defendív középpályásunk előttük, névszerint Rafa Marquez, aki VKP volt nem gyengén.
Mostmár igazán aki olyan közel játszana a védelemhez középpályásként, olyan nincs, még Toure sem ! és sajna azt már visszacsinálni sem lehet,mert annyi középpályása van a csapatnak,hogy az az 1 hely nagyon kell,hogy ne legyenek a transferek fölöslegesek,és igy a védelem rovására megy. Mert ugye a 2 szélső jóesetben mindig előrefut stb.
Nem tudom h jobb teljesítményt tudnak e majd nyújtani, mert nem fociztak még a Barcában, ahogy ő sem. De ár/érték arányban sztem jobb választás lett volna: Miguel, Lahm, Sagna, Eboué... Ja és sztem nem ő fogja lőni a szabadrúgásokat (Henry mellett vicces lenne). A Beíveléseket majd lehet, de ott van arra Xavi is. Vicces h pont Henryt írtad akinek a fejére beíveli majd, mivel Henry tartozik a jól fejelő játékosok közé (magassága ellenére).DaNNy írta:xbalix, sorolj fel 3-4 védőt akkor akik tudnak jobb teljesítménít nyújtani azon a poszton, mint ő. rúgótechnika meg nem csak a kapuralövésre kell sztem. Biztosan fog lőni szabadrugsokat amit mondjuk Henry fejére kéne varázsolni stb.