Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bírni biztos hogy bírják, más kérdés, hogy hogyan teljesítenek. Bár az az érzésem, ha nagyon kiemelkedőt nyújtanának mind, akkor is maximum 2 vagy 3 játékos lehet a felnőtt keret tagja.barcafacan írta:Semmi hír nem jött arról, hogy a 8 B-kerettag hogy bírja a kemény edzéseket. Ha netán bírják...roby122 írta:Én mindig megnézem az edzéseket , ugye 5-7 percet láthatunk belőle általában. Utána LE zárt kapuk mögött tartja az edzéseit. Rakitic és Rafinha is nyilatkozta , hogy nagyon fáradtak és edzések után egy kis ping-pong/billiárdra vagy erejük. Nem véletlenül vannak kint a kamerák , sumákolás nincsen.![]()
Ha így folytatják , tavaszra biztosan nem fognak elfáradni és nem lesz az ami tavaly volt.
Ami meg az 5-ös mezszámot illeti én Bartranak adtam volna , de Busquets is megérdemli , jó helye lesz ott is.
Akkor elnézést a téves riasztásért, most hogy mondod megnéztem az indexet, és ténylegbowlinggolyo írta:
ZBarca írta:Hát igen. Vannak beépített embereink a CAS-nál, az LFP-nél, a titkos maffiaszervezeteknél, sőt még a sarki hentesboltnál is! Mindenhol ott vagyunk és mindent befolyásolunk, amit csak tudunk.![]()
![]()
Amúgy most már tudom, miért nem olvasom olyan gyakran a SportGézát...
Hát igen. Vannak beépített embereink a CAS-nál, az LFP-nél, a titkos maffiaszervezeteknél, sőt még a sarki hentesboltnál is! Mindenhol ott vagyunk és mindent befolyásolunk, amit csak tudunk.
én elolvastam és azt hittem , hogy valakit széttépek de aztán inkább egy mozdulattal letöröltem a telomról az indexes alkalmazást
Aki szereti az összeesküvés elméleteket, az nyugodtan olvassa el. Aki a való világban él, annak fölösleges. A cikk elfelejti, hogy a Barcelona toronymagasan a legjobb csapat volt, ill. mindent kiemel, amikor a mi javunkra döntöttek. Amikor az ellenkezője történt (Inter, Real spanyol kupa, játékvezetés a 2011-12-es szezonban: csak a legfontosabbak), arról egy szót sem mond. Erről ennyit.
De Copa America lesz.visca el barca írta:márpedig mivel jövőre nincs vb-eb, jön a hakni. tul sok pénz ahhoz h nemet mondjanak.Petr írta:Barcelona has been invited for preseason tournament in China, Japan, Indonesia and South Korea in 2015. Organizers want clasico in Asia [as]
Remélem nem lesz belőle semmi, jobbnak tartom az ideihez hasonló felkészülést.
Gondolom ez a Guinness Cup lenne. Nagy csapatok, erős ellenfelek... Külön pénzjutalom jár az első kettőnek a fellépési pénzen túl. Ez az ötlet tetszene, legalább kicsit harapósabb meccseink lennének. A Realnak viszont nem örülnék. Egy futball ünnepből nem szabadna hétköznapi sörmeccset csinálni.visca el barca írta:márpedig mivel jövőre nincs vb-eb, jön a hakni. tul sok pénz ahhoz h nemet mondjanak.Petr írta:Barcelona has been invited for preseason tournament in China, Japan, Indonesia and South Korea in 2015. Organizers want clasico in Asia [as]
márpedig mivel jövőre nincs vb-eb, jön a hakni. tul sok pénz ahhoz h nemet mondjanak.Petr írta:Barcelona has been invited for preseason tournament in China, Japan, Indonesia and South Korea in 2015. Organizers want clasico in Asia [as]
Semmi hír nem jött arról, hogy a 8 B-kerettag hogy bírja a kemény edzéseket. Ha netán bírják...roby122 írta:Én mindig megnézem az edzéseket , ugye 5-7 percet láthatunk belőle általában. Utána LE zárt kapuk mögött tartja az edzéseit. Rakitic és Rafinha is nyilatkozta , hogy nagyon fáradtak és edzések után egy kis ping-pong/billiárdra vagy erejük. Nem véletlenül vannak kint a kamerák , sumákolás nincsen.![]()
Ha így folytatják , tavaszra biztosan nem fognak elfáradni és nem lesz az ami tavaly volt.
Ami meg az 5-ös mezszámot illeti én Bartranak adtam volna , de Busquets is megérdemli , jó helye lesz ott is.
Nagyon helyes szenvedjenek csak.Lionel85 írta:Fáradjanak el, sírjanak csak, hogy kemény az edző, de meglesz az eredménye, ha a tavaszi szezonra nem fáradnak el, mint idén. Én örülök neki, ha meghajtja őket Lucho, kell a jó kondi, szerintem lehet egy eredményes szezonunk, éhes lesz ez a csapatroby122 írta:Én mindig megnézem az edzéseket , ugye 5-7 percet láthatunk belőle általában. Utána LE zárt kapuk mögött tartja az edzéseit. Rakitic és Rafinha is nyilatkozta , hogy nagyon fáradtak és edzések után egy kis ping-pong/billiárdra vagy erejük. Nem véletlenül vannak kint a kamerák , sumákolás nincsen.![]()
Fáradjanak el, sírjanak csak, hogy kemény az edző, de meglesz az eredménye, ha a tavaszi szezonra nem fáradnak el, mint idén. Én örülök neki, ha meghajtja őket Lucho, kell a jó kondi, szerintem lehet egy eredményes szezonunk, éhes lesz ez a csapatroby122 írta:Én mindig megnézem az edzéseket , ugye 5-7 percet láthatunk belőle általában. Utána LE zárt kapuk mögött tartja az edzéseit. Rakitic és Rafinha is nyilatkozta , hogy nagyon fáradtak és edzések után egy kis ping-pong/billiárdra vagy erejük. Nem véletlenül vannak kint a kamerák , sumákolás nincsen.![]()
Pedig muszáj. Gratulálok Matyinak, most már értem miért nem kellett Hummels, vagy más klasszis oda!
palesz77 írta:Az átigazolások topicban megy itt a 3-4-3 meg 4-3-3 vita. Most lehet nagy ökörséget mondok, de igazából a meccsek javában ez a két taktika között váltogattunk nem..? Most csak gyorsan összedobtam, de ha pl érkezne Cuadrado, akkor simán lehetne így is(középhátvédeknél ne a neveket nézzétek):
Támadás - Védekezés
Védekezésben Rakitic kisegítené Cuadradot, Neymar és Suárez kicsit jobban kihúzódnának oldalra, Messi is visszább zárna - itt bukott meg az egész-, aztán egy 08/09-eshez hasonló csapatvédekezést bemutatna mindenki - sok kicsi sokra megy. Ha meg Xavi játszana - már ha marad tényleg -, akkor meg jöhetne Montoya, mert ő valamivel jobb védekezésben, így annyi "segítséget" talán nem igényel. Támadásnál meg lenne szélső a csapatban ugyan úgy, mint eddig, nem lenne az, hogy mindent középen erőltetünk csak. Persze ehhez egy brutál alapozás kell - ami elvileg megvan -, és az, hogy mindenki kellő mértékben kivegye a részét a védekezésből is - khm Messi khm -, de ha ezek megvalósulnak, szerintem simán működhetne.
Ha nagy hülyeséget mondtam, akkor javítsatok nyugodtan, a taktika annyira nem az én asztalom, de nekem kb így lenne logikus laikusként a dolog.
szerk.: Aaron3991 is hasonlót írt 2 napja az igazolások topicba, igazából csak minimálisan átalakítottam azt..
hm?ZBarca írta:Nekem tetszik az elképzelésed. Ha LE változás(oka)t szeretne, akkor egy ehhez hasonló felállást is kipróbálhatna.
Nekem tetszik az elképzelésed. Ha LE változás(oka)t szeretne, akkor egy ehhez hasonló felállást is kipróbálhatna.palesz77 írta:Az átigazolások topicban megy itt a 3-4-3 meg 4-3-3 vita. Most lehet nagy ökörséget mondok, de igazából a meccsek javában ez a két taktika között váltogattunk nem..? Most csak gyorsan összedobtam, de ha pl érkezne Cuadrado, akkor simán lehetne így is(középhátvédeknél ne a neveket nézzétek):
Támadás - Védekezés
Védekezésben Rakitic kisegítené Cuadradot, Neymar és Suárez kicsit jobban kihúzódnának oldalra, Messi is visszább zárna - itt bukott meg az egész-, aztán egy 08/09-eshez hasonló csapatvédekezést bemutatna mindenki - sok kicsi sokra megy. Ha meg Xavi játszana - már ha marad tényleg -, akkor meg jöhetne Montoya, mert ő valamivel jobb védekezésben, így annyi "segítséget" talán nem igényel. Támadásnál meg lenne szélső a csapatban ugyan úgy, mint eddig, nem lenne az, hogy mindent középen erőltetünk csak. Persze ehhez egy brutál alapozás kell - ami elvileg megvan -, és az, hogy mindenki kellő mértékben kivegye a részét a védekezésből is - khm Messi khm -, de ha ezek megvalósulnak, szerintem simán működhetne.
Ha nagy hülyeséget mondtam, akkor javítsatok nyugodtan, a taktika annyira nem az én asztalom, de nekem kb így lenne logikus laikusként a dolog.