Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messi akkor hol lesz? Mert kettejüknek hely középen nincs.MessiFan írta: Talán azt lehetne megpróbálni, hogy megmondja Pep neki, csinálja azt kb amit Messi. Álljon be középre és legyen mindig játékban. Mert ez hogy ott van a vonal mellett és ha megkapja a labdát akkor vagy ráviszi a védőre és kicselezi, vagy szerelik, vagy rávezeti majd elpasszolja, vagy megkapja és rögtön elpasszolja. Ez így nem frankó, mivel nem éppen egy cselgép. Lehet pont emiatt jönnek a hírek hogy Neymart akarja a Barca..
Ez így rendben is van szerintem nem sokan vitatkoznak ezzel.Fernando írta:Szerintem Villa formája teljes mértékben Guardiola hibája. Egy teljes egészében középső támadót erőltet a bal szélen, ezt eljátszotta Henryval is... Ronaldinho óta üres az a poszt, oda nem egy gólvágó kell arra a posztra, hanem egy támadó szellemű, villámgyors technikás játékos. Szerintem Sáncheznek pont menne ott. Nem értem miért kell erőltetni ami nem megy.
Talán azt lehetne megpróbálni, hogy megmondja Pep neki, csinálja azt kb amit Messi. Álljon be középre és legyen mindig játékban. Mert ez hogy ott van a vonal mellett és ha megkapja a labdát akkor vagy ráviszi a védőre és kicselezi, vagy szerelik, vagy rávezeti majd elpasszolja, vagy megkapja és rögtön elpasszolja. Ez így nem frankó, mivel nem éppen egy cselgép. Lehet pont emiatt jönnek a hírek hogy Neymart akarja a Barca..Fernando írta:Szerintem Villa formája teljes mértékben Guardiola hibája. Egy teljes egészében középső támadót erőltet a bal szélen, ezt eljátszotta Henryval is... Ronaldinho óta üres az a poszt, oda nem egy gólvágó kell arra a posztra, hanem egy támadó szellemű, villámgyors technikás játékos. Szerintem Sáncheznek pont menne ott. Nem értem miért kell erőltetni ami nem megy.
Így van. Nem is kellene semmi mást csinálnia, csak a meccsenkénti 2 tiszta helyzetét megoldani...de nem is értem, annyira kiszámíthatóan és szerencsétlenül lövi el mindig...komolyan felidegesített tegnap. Csak az a baj, hogy Alexis is kihagyta a totális ziccert 2x is...ő is olyan sután nyúlt bele, hogy a fejem fogtam. Pedronak jó szokott lenni a helyzetkihasználása, csak ő még elég gyengus volt a sérülése után tegnap. Hihetetlen, hogy a mi csatáraink nem tudnak gólt lőni...Andris írta:Mennyire jo volt tegnap is. Katasztrofalis amit muvel, mostmar padra vele. Aki konstans [auto_cenzúra] egy eve az nem erdemel kezso tagsagot. Bizonyitson ujra mint ahogy mindenki masnak kell, aztan ha nem akkor ev vegen jo aron viszlat.
Kezdő volt és nagyon sz..r. Ismét!!N7 írta:teljesen egyetértek!:)SZERDÁN KEZDŐNEK kell lennie és remélem nagyon jól fog játszani:)Barcaman14 írta:Nagyon kellett neki ez a gól, jól tette Pep hogy becserélte! A Milan ellen szerintem kezdenie kéne!
Egyből nekem is ez ugrott be.Tocy írta:Tavasz óta minden egyes góljára ezt mondja mindenki, de semmi változás. Ugyanaz a nagy küzdés, szíve-lelke a pályán, és kevés gól...Barcaman14 írta:Nagyon kellett neki ez a gól, jól tette Pep hogy becserélte! A Milan ellen szerintem kezdenie kéne!
Tavasz óta minden egyes góljára ezt mondja mindenki, de semmi változás. Ugyanaz a nagy küzdés, szíve-lelke a pályán, és kevés gól...Barcaman14 írta:Nagyon kellett neki ez a gól, jól tette Pep hogy becserélte! A Milan ellen szerintem kezdenie kéne!
teljesen egyetértek!:)SZERDÁN KEZDŐNEK kell lennie és remélem nagyon jól fog játszani:)Barcaman14 írta:Nagyon kellett neki ez a gól, jól tette Pep hogy becserélte! A Milan ellen szerintem kezdenie kéne!
unalmas már hogy minden gólja előtt ezt kell mondani.lluisllach89 írta:Megint kimarad a ziccer, ilyen nincs
Komolyan jó lesz szerintem, ha átszakad ez a mentális gát. Csak találjon egy gólt, lehetőleg hamar.
Szerk.: Ilyen nincsen komolya mondom, klasszis megoldás, BOMBAGÓL lett volna, erre kapufa