MessiFan írta:
Talán azt lehetne megpróbálni, hogy megmondja Pep neki, csinálja azt kb amit Messi. Álljon be középre és legyen mindig játékban. Mert ez hogy ott van a vonal mellett és ha megkapja a labdát akkor vagy ráviszi a védőre és kicselezi, vagy szerelik, vagy rávezeti majd elpasszolja, vagy megkapja és rögtön elpasszolja. Ez így nem frankó, mivel nem éppen egy cselgép. Lehet pont emiatt jönnek a hírek hogy Neymart akarja a Barca..
Messi akkor hol lesz? Mert kettejüknek hely középen nincs.
Bírom a spanyolt, de állati peches. Középcsatár poszton a világ 5 legjobbja között van, csak az a balszerencséje, h van egy Messi, aki középen a leghatékonyabb és egyszerűen nem éri meg a csapat szempontjából, h az argentin más poszton játsszon.
Maximum az segíthetne rajta, h két csatárral játszanánk, de erre sok esélyt nem látok. Megint csak oda lyukadunk ki, csapat az elsődleges és nem az egyéni érdekek.
Villa nem felejtett el focizni, semmivel sem kevesebb, mint a Valenciában, max. annyi, h jelenleg lelkileg sincs a legjobb passzban.
Az a baj, h keveset van játékban és sablonos, amit csinál. Keveset van játékban, ezért amikor helyzetbe kerül, akkor is elég gyakran hibázik. Görcsös, akar, de legtöbbször a nagy akarásnak nyögés a vége.
Kicsit talán off, de azért leírom. Amíg Guardiola az edző, addig szerintem játékost igazolni eléggé értelmetlen. Pep olyat kér, amit a legjobban a saját nevelések tudnak megcsinálni. Ezért van az, h remek képességű játékosok itt sokra nem képesek. Egyszerűen a fiatalok, a saját nevelésűek jobban passzolnak Guardiola filozófiájába.
Visszatérve Villára. Nem tudom, h mi lesz, de ez így senkinek sem jó. Ő tisztában van vele, h nem megy neki és a gondolom én a vezetőség sem azért adott ki egy szekér pénzt, h padozzon egy ilyen kaliberű és képességű játékos. Az a baj, h eléggé patthelyzet alakult ki, valahogy nem tudom elképzelni, h Villa szélen játszva sziporkázni és villogni fog. Igaz eddig sem tette, csak azért a tavalyi szezon elején jobban ment neki a játék és a gólok is nagyobb számban jöttek.
Azt tisztelem benne, h hozzáállása példaértékű. Elvégzi a "piszkos munkát", fut, hajt, védekezik, az akarással semmi gond. Tisztában van vele, h nem az igazi amit csinál és, h kevesebb csillogás jut neki itt. Igazi profi.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.